Чакат ли, чакат мама и татко, НОЕМВРИЙСКОТО бебче сладко!

• 18 598
  • 299
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Здрасти банда,

Мен нещо от вчера ме приболва тук-там корема, дали не се преуморих... за всеки случай си останах вкъщи на лежачка и си преместих часа от сряда сутринта за днес в 14 ч. Моля ви, стискайте палци , че ме е шубе много... дано всичко да е наред с бебо.

Шамс, стискаме палци спокойно всичко ще е наред!!!! Пийни си но-шпа като те заболи.

# 196
  • София
Хриси, направо чистосърдечно и благородно разбира се ти завидях... Моя мъж има толкова много работа тази година, че може и да ми се размине морето, а така ми се ходиии...

Шамс, стискам ти палци - всичко ще бъде наред. Мен на моменти много ме наболява ниско долу, но си пия ношпа и минава. Да не ти казвам, че и сухожилие явно на свивката на крака ме боли и ходя като пате - милото много ми се кефи...

Рози, пази се мила - домашната работа край няма - аз съм го ударила на уволнение - милото тича с прахосмукачката, парцала и легена с пране... На мен ми е оставил пускането на пералнята и готвенето... и от време на време миенето на чинии...

Милички надявам се че всички сте добре. Аз тази сутрин попаднах в задръстване в автобус без отваряеми прозорци и направо се озорих.... 40 мин. имах чувството, че ще колабирам... Оправих се в момента, в който слязох и сега съм екстра... Две вечери подред бях по купони (все в моя чест) и днес ми е малко уморено... Пийнах си биричка и тази сутрин ми се мотае главата  Twisted Evil

Хайде лек ден от мен за сега  Hug  Heart Eyes   bouquet

# 197
Сиска права си , тя работата край няма , но това че поне имаш помощник е супер Laughing
Аз моя мил съпруг единствено мога да го накарам да ми изпържи едни яйца и нищо повече , всичко е на мен и готвене и шетане и занимавки с малката , добре че поне когато не е нощтна смяна той я къпи и се занимава с нея , а аз се изпъвам доволно на дивана Mr. Green

Завиждате ми за моренцето знам  Mr. Green Ама все пак и вие ще дойдете насам де Heart Eyes
На нас поне това ни е хубавото , че ни е на няма и 30 км.  най-близното море ( демек Бургас Mr. Green ) , но аз там не обичам да ходя на плаж и бягаме все към Черноморец , там ми е любимо Flutter

# 198
ох какви сте ми душички! Hug
Още нтещо да се оплача,нормално ли е според вас,събота вечер ми бе едно такова хамаво меря кръвно 39/83 - направо полудях от страх,хапнах половин шоколад и се пооправих,но.......нали някой каза че е опасно за бебето ниското кръвно и сега не ми излиза от главата това.Нещо друго отвреме навреме съм със сърцебиене до 110 удара в минута,четох в моята книжка,че е нормално но чак пък толкоз.... newsm78
Сиска браво на мъж ти,той и моя се спуска,че и готви,но друго си е аз да пипна Embarassed

# 199
  • София
 Розичка как искам и аз такова кръвно като твойто ...
Нещо и на мен ми е едно хамаво и след като миналата седмица на прегледа докторката ме ошашка, ще имам високо кръвно си го меря редовно. До сега над 120 не е скачало, но преди малко го измерих - 75/142  Shocked Толкова се притесних! И едно такова ми се гади. Че и от снощи и корема ме наболява, но много странно ... мисля си че си е баш някакви контракции.... и не знам вече! Иде ми да ревна!  Cry

Чудя се дали да не скоча да ме прослуша док. и да видим бебо ...  newsm78

Вече се чувствам като някаква параноичка  Rolling Eyes

# 200
  • Монтана
Добър ден и от мен.
Имам следния въпрос: Работя на трудов договор до завръщане на титуляра, но с шефката сме се разбрали от 1.09.2008 да мина на безсрочен. Мислите ли че ще имам проблем с болничния, а в болничен трябва да изляза някъде към 22.09.

# 201
Розичка как искам и аз такова кръвно като твойто ...
Нещо и на мен ми е едно хамаво и след като миналата седмица на прегледа докторката ме ошашка, ще имам високо кръвно си го меря редовно. До сега над 120 не е скачало, но преди малко го измерих - 75/142  Shocked Толкова се притесних! И едно такова ми се гади. Че и от снощи и корема ме наболява, но много странно ... мисля си че си е баш някакви контракции.... и не знам вече! Иде ми да ревна!  Cry

Чудя се дали да не скоча да ме прослуша док. и да видим бебо ...  newsm78

Вече се чувствам като някаква параноичка  Rolling Eyes
Ilka и аз вече се чувствам параноичка,а така си мечтаех за спокойна бременност. Не се тревожи излишно,че така пак качваш кръвно,долната сърдечна граница ти е добре 75 ,следи се още малко,ако искаш записвай стойности и след това отиди на док,ако има нужда. Hug Мляко с канела сваля кръвното Peace

# 202
Шамс, стискаме палци спокойно всичко ще е наред.
Илка давай го по спокойно и не се притеснявай излишно.Ако си измерила кръвното след като си вършила нещо или си качвала стълби винаги е по високо ако малко полежиш и го измериш вече е добре.
А за морето ох страшно завиждам аз ще ходя чак през август живот и здраве

# 203
Здравейте и от мен  Simple Smile
На всички работещи спорна седмица и без много напрежение
От седмица и повече и аз усещам бебо и много му се кефя Laughing
Розичка за кръвното и пулса и аз съм така кръвното ми рядко стига горна граница 100 а сурдечната честота почти не пада под 110 -110
Но ще си го понасям няма как въпреки че често съм като дрогирана но..... маи няма много алтернативи за лечение на ниско кръвно
На всички които ги очакват прегледи днес УСПЕХ
 newsm10

# 204
здравейте мами,
Хриси,благородно ти завиждам за моренцето,аз смятам да отида ,толкова го обичам това моренце.Имам един въпрос към вече раждалите мами-кога се появява тази тъмната линия на корема?

# 205
Ей, значи... продължава да ми е лошо и това си е... Сутрин, обед, вечер  Sick Кога ще престане?!?!?! Моето кръвно изобщо не го знам как е  newsm78 Дали и аз не трябва да хапвам по нещо сладко от време на време?! Защото нещо съм го "отказала" откакто съм бременна. Изобщо не ми се яде сладко. Да не би да е в това проблема?

Хана, такава тъмна линия не е задължително да се появи. При някои жени изобщо не се появява / например аз!/. Но иначе може да се случи около 5-6-7 месец. Още е рано сякаш.

# 206
Здравейте,мамчета и от мен!Днес е понеделник,а тази неделя толкова бързо мина... WhistlingУжас!Защо ли така да не ми се работи,а преди имах толкова енергия за всичко!!!!!!!!!Сякаш не мога да мисля за нищо друго,освен за почивка и за забавления!При вас как е ?Ох,за сега ви казвам чао,ще се напъна да свърша някоя работа,пък после ще се видим пак!

# 207
Моята лента се появи някъде около началото на 6-ти месец и изчезна 2-3 месеца след раждането  Peace Но не при всички се появява Hug

# 208
И на мен нищо не ми се върши.  smile3524 Искам само да си чета книжка и да дремя.  Обаче за късмет ме е налегнала една работа.... Ужас.
Утре съм във Варна на някакъв семинар. Добре, че не решиха да ме изпратят до София.  #Cussing out

# 209
Утро само като ти видях дремналото смайли и ми се приспа.................... Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт