Чакат ли, чакат мама и татко, НОЕМВРИЙСКОТО бебче сладко!

• 18 599
  • 299
  •   1
Отговори
# 180
  • Попово
хеййй мацките  Hug
как е хавата, спите си и не мислите за нищо а  Sunglasses
Елииии, как си, надявам се мероприятието е надминало очакванията ти по приятни изживявания, чакаме снимки   Flutter

желая дълги години семеен и радостен живот с човека който те обича
  Heart Eyes  bouquet

# 181
Добро утро на всички и спорен ден.

# 182
Добро УТро Мамчета,
Днес започвам работа след два месеца почивка  Confused Малко ми е притеснено, тъй като работата
е много напрегната работният ден продължава до 12 часа и незнам дали ще издържа и
 как ще се отрази на моя бебок това ?  Praynig Confused

Хайде успешен ден , довечера ще ви изчета  Hug Grinning

# 183
Добро утро и от мен момичета.

# 184
Добро утро мамчета!

Пепе за твое сведения дребен ни вдигна в 6.30 и все още съм Tired ама колко работа свърших отогава - пуснах 2 перални, изгладих, и закуската беше малко по-трудоемка, не сме като тебе да си правим лесно сандвичи Wink Общо взето сутрин съм доста по-продуктоивна - колкото повече напредва деня, толкова по-мързелива ставам Embarassed
Мила лека работа на "първият" ти работен ден и давай го по-споко Peace

Лека и успешна седмица на всички Hug

# 185
Добро утро и от мен Heart Eyes

Тонеса, откъде толкоз енергия рано сутрин. Ами ти си си свършила работата за целия ден и сега ще си почиваш, нали Wink

Срува ми се, че вече усетих бебко да се движи, нали втория път се усещало по-рано, а и знаеш какво е. Я, мами, с втора и следваща бременност, споделете как е при вас. Не е ли малко рано newsm78

Айде лек ден и приятна работа на трудещите се Grinning

# 186
Лия и аз имам чувството, че усещам бебо, а и на прегледа доки ме пита дали го усещам.
А и личното ми мнение е, че вече е нормално да го усетим, при все че ни е втора бременност Peace

# 187
Здравейте тумбаци , как сте Heart Eyes
Аз съм перфектно , гърдите от два дни не ме болят и ми е едно такова хубаво , а какви големи са станали  bombs
Да взема да ви се похваля , че вчера ходих на плаж   grinning039 Ама така се опържих самоооо , направо съм като рак Mr. Green Плажа беше пълен с такива луди като нас , опънахме си хавлийките , аз се съблякъх ( Ама никой май не избяга  Mr. Green ) и се тупнах на хавлийката , мале голямо пекане падна Sunglasses После се приместихме на едно ресторанче на бира с картофки и тараторчер , абе въобще идилия Laughing Другата седмица пак отиваме , стига да е хубаво времето Flutter

# 188
Добро утро ранобудници!
  bouquet
Естрелита аз моето гърло-силно възпалено и кашлещо го оправих с помпата с локален антибиотик,но бях супер зле,ох забравих й името ,но съвета ми е да идеш на лекар,иначе чай мед лимони,ако можеш да ги ядеш.И много важно чая да не е горещ защото утежнява положението.Просто топъл!Дано оздравееш по-скоро! Hug

# 189
  • София
Добро утро момичета!

Много ранобудни и работливи мами тази сутрин. Laughing
Lightblue, май ще се окажеш права, само се надявам да са болежки не контракции. Пия си но-шпа и ми минава.
Тонеска, , незнам дали усешам бебчо или само много ми се иска, но вече няколко ден имам нещо като гъделичкане, къркорене и все от едната страна Laughing
Хриси,, ах, как ти завиждам.... аз имам още 20 дена докато стигна до морето да се опъна под чадъра с книжка Mr. Green
А относно гърдите, за една седмица вдигнах от D на Е вчера бях на пазар и останах много изненадана.... мамчетата с опит докага ще увеличаваме размера на чашките или си е индивидуално??

Мила, не се претоварвай така от първи ден!!!!!!

Много хубава седмица на всички Heart Eyes

# 190
Вале не знам до кога ще растът , но момите май спряха вече , стига им толкова Mr. Green
Голям кеф е да се изпъва човек на морето с книжка в ръка  аз вчера точно така и направих а милУто гледаше малката Laughing

# 191
Здрасти банда,

Мен нещо от вчера ме приболва тук-там корема, дали не се преуморих... за всеки случай си останах вкъщи на лежачка и си преместих часа от сряда сутринта за днес в 14 ч. Моля ви, стискайте палци , че ме е шубе много... дано всичко да е наред с бебо.

# 192
Шамс а мен ме наболява кръста от вчера,та и корема на преминавания....много неприятно ,но тая домашна работа не се върши сама newsm78

# 193
Шамс , стискаме разбира се   Hug После те чакаме на отчет след прегледа и срещата ти с бебо Heart Eyes

Розичка , ти работата си я върши , но не си давай много зор , ако трябва на почивки върши всичко Hug

# 194
Здравейте и от мен!
Днес най-сетне нашата счетоводителка се върна от отпуск и успях подробно да я разпитам за майчинството. Ако има още някой неразбрал :
Значи... Както знаете обезщетението за майчинство се равнява на 90% от средномесечното възнаграждение през последните 6 месеца.  Ако ползваме болничен обаче, ни се променя осигурителната база. Осигурителната база в периода на болничния е 80% от възнаграждението. Значи ако през 6-те месеца преди раждането сме били в болничен, като обезщетение за майчинство ще получаваме 90% от сумата на болничния.

Е, дано сте разбрали!   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт