Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са методите, използвани от майките и други за предсказване на пола на бебето?
Кой пол предпочитате за вашето бебе?
Какви са страховете и притесненията на майките по време на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са методите, използвани от майките и други за предсказване на пола на бебето?
Майките използват различни методи за предсказване на пола на бебето, като сода бикарбонат, нюхателна ФМ и други. Те обаче признават, че тези методи не са научно обосновани и не гарантират точни резултати. Методите за предсказване на пола на бебето включват използването на съвременни ултразвукови устройства, които могат да покажат пола на бебето. Освен това майките споделят опита си с различни методи за предсказване, но признават, че тези методи не са научно обосновани.
-
Кой пол предпочитате за вашето бебе?
-
Какви са страховете и притесненията на майките по време на бременността?
-
Как се прави биохимичен скрининг и къде в Пловдив?
-
Как се изпраща кръв за изследване и как се плаща на Кременски за изследвания?

Относно пола на нашето бебето, аз имам предчувствието, че ще е момче, таткото иска момиченце, бати иска братче, но вече взе да казва "каквото се роди", но още не сме чули думата но доктора.Толкова се затъжвам за малкото човече, че всеки ден си гледам снимките от видеозона.

Просто вече не знам при кой лекар касапин да се запиша тук в Бургас