Чакат ли, чакат мама и татко, НОЕМВРИЙСКОТО бебче сладко!

• 18 642
  • 299
  •   1
Отговори
# 60
това за лишени от симптоматика за кво иде реч? newsm78
Аз пък обратно съм чувала,че превенцията е хубаво нещо,ама..............верно ще се побъркаме до финала...... Crazy

# 61
Dani,можеж да направиш БХС в Медикус Алфа в Пловдив, там ти вземат кръв и я пращат в София,резултата излиза за две седмици, задължително трябва да носиш снимка на бебето и едно зелено листче с показателите които описва доктора, които са от същия или предния ден.В Медикус срува 48лв.Можеш и другаде да си направиш БХС в Пловдив,но поразпитай доктора.БХС се прави във влезнала 15г.с.Лично аз ходя при д-р Даскалов и правих БХС в 13г.с, но може да се направи и в15г.с.

# 62
Вита я кажи за д-р Даскалов.
Кога ще ходиш пак на ФМ при него и как се записват часове - трудно ли е, има ли много наплив?
Че и аз искам да отида на ФМ този път Simple Smile

# 63
Мерси за инфото Тонеса!
Значи като взема бланката, трябва моя доктор да ми я попълни ... той е малко негативно настроен относно БХС /не било точно изследване и т.н./ ама щом аз искам трябва да ми попълни бланката. Знам, че трябва и снимка да нося от ехограф правена същия ден, нали? Не може ли там да ми направят снимка??? За цената не се учудвам .....
Ако си направя само фетална морфология по-нататък, няма ли да е достатъчно??? В крайна сметка ако резултата от БХС ми е висок риск /не дай БОЖЕ!/, и знам, че не е 100% точно изследване пак ще изчакам ФМ. Едва ли ще тръгна да си правя амниоцинтеза ..... Ох честно казано, доста съм объркана с тези изследвания ... преди 2-3 години, когато раждаха моите приятелки нямаше такива изследвания само ехограф ......
Извинявайте за романа ама съм малко объркана и ако някой мзоже да ме посъветва .... ще съм му благодарна!  Hug

# 64
това за лишени от симптоматика за кво иде реч? newsm78
Аз пък обратно съм чувала,че превенцията е хубаво нещо,ама..............верно ще се побъркаме до финала...... Crazy

Не посмях да питам повече, че и не ми хареса тона му ...
аааааааа и още нещо, аз пък съм с ниско кръвно постоянно - и преди да забременея си дишах на батерии и сега , та по тоя повод ми каза, че било много опасно за бебето, да съм си следяла постоянно кръвното  Shocked Shocked

Абе ошашавих се хептен, не знам вие как сте , ама аз вече сама си говоря  ooooh!

# 65
аз също съм със много ниско кръвно,чух оттук оттам,че в такива случаи нерядко става обратното кръвното се покачва,но не съм се сетила да си меря кръвното.Защо да е опасно меренето на кръвно? Имаш предвид с електронен апарат нали? Няма никаква логика Боже! Сега и аз няма да спя спокойно Crossing Arms

# 66
  • София
Norass и Lightblue, честити СИНИ гащи!!!!! Май вярно станахме син отбор с леко розови краища Laughing
bisabork, не се стресирай излишно. Попитай лекарката какво означава това и аз също имам някакъв спомен, че ниско стоящата плацента има връзка с раждането и трябва повечко да почиваш в началото ...иначе пак си си обикновена бременна  Hug

Май всички сме се наместили в една поза да спим, и аз съм много точно описана от Fairy  Laughing

Рози, дано да ни огрее някое девойче, че аз все си мислех, че първо се виждат момченцата и останалите сме с момичета, ама като гледам и следващите пак на момчета отиват все.....  Mr. Green
Хриси, чакаме и от теб подробен разказ и пол евентуално!

# 67
  • София
аз също съм със много ниско кръвно,чух оттук оттам,че в такива случаи нерядко става обратното кръвното се покачва,но не съм се сетила да си меря кръвното.Защо да е опасно меренето на кръвно? Имаш предвид с електронен апарат нали? Няма никаква логика Боже! Сега и аз няма да спя спокойно Crossing Arms

Момичета, я се стегнете!!! Ако ще слушате всеки, който има мнение по някой въпрос ще станем мами истерички !!!!!!

Lightblue, мерси за инфото, а в коя седмица трябва да отида, че аз чак на 27 съм на преглед да не се окаже късно тогава дазаписвам час Thinking

# 68
днес научих една история за близка на моя дружка която родила преди 15 години близнаци,но и нейната доки се изненадала че са две на самото раждане,то тогава наистина така си беше,представяте ли си?! Ще взема да плюя на всички изследвания и да вея байрака до края ,че тогава ще видите! newsm78 Grinning

# 69
Аз потеглям за док  Crazy
Стиснете  палците Heart Eyes

# 70
tonesa,аз не съм от Пловдив и затова издирих телефона на Медикус от интернет и си записах час за д-рДаскалов предварително, но останах с впечатлението че можеш да си запишеш час от днес за утре, но много хора преглежда дори и без час отишли на място.Лично аз те съветвам предварително да си запишиш час, работи само следобед от 14часа.Аз ходих при него в 13г.с и съм с много добри впечатления в сравнение с докторите при които съм ходила , много е внимателен.Взе ми 55лв, на бележката пишеше 25лв.преглед и още нещо 30лв., даде ми и диск с бебо,а по телефона ми казаха , че ФМ струва 85лв.

# 71

Не.. не Розичка не ме разбра, ниското кръвно било опасно за бебето, а не меренето му ...
Трябвало да си го следим ... дрън дрън ...
Не че съм си го проследила де  Whistling
Айде стига толко се втилясвахме верно, че ще  си направим бебетата нервозни  Whistling

Hriska-piska късмет  Peace  Praynig  И да се върнеш със синички новинки  Hug

# 72
  • София
Аз потеглям за док  Crazy
Стиснете  палците Heart Eyes

Стискаме всички палци!!! fingerscrossed

# 73
някой може ли да ми обясни за бхс
къде и как да го направя
час ли си записвам, направление трябва ли ми...е такива неща

# 74
  • София
някой може ли да ми обясни за бхс
къде и как да го направя
час ли си записвам, направление трябва ли ми...е такива неща

Yanoren, БХС се плаща отделно, доколкото знам не е по касата. Попитай лекарката при която ходиш на преглед тя трябва да те насочи. Мойта не работи по касата и ми каза, че са плаща 50 лв отделно и тя ми взима кръв и прави разни измервания те имат грижата да го препратят на лабораториите

Общи условия

Активация на акаунт