Гоблени-24

• 58 617
  • 491
  •   1
Отговори
# 390
         Здравейте девойки!

Търси си едни детски схемички, дано някоя от вас да ги има. Значи,ушила съм от въпросната поредица с Мечо Пух ей тези двете гобленчета

http://lh3.ggpht.com/anthonyy80/SD_xfvmpvKI/AAAAAAAAAR4/fJqcdsL0 … 14.JPG?imgmax=512

В момента се трудя над Прасчо.  Молбата ми е ако някоя от вас е срещала Зайо и Тайгър да ми ги метне тук или на пощата. Спомен нямам преди време откъде ги дръпнах, а и като голяма умница не си смъкнах и останалите. Благодаря предварително!

# 391
Ейййй, развесели ме сутринта, сигурна ли си че на мен, ще налиташ, да не е на някоя друга гобленарка Simple Smile

Ма абсолютно съм сигурна.Нали съм те виждала на снимки от др.срещи.Веднага те набелязах  smile3508

Нещо тука ми се губи нишката  newsm78. Къде ще ходиш?

Е как къде ще ходя.Ами я си представи,че както се разхождам по 100 метровия център на наше село,мине ей тъй случайно някой софиянец? А?Веднага ще се се влюби,ще се оженим и ще идем да живеем в триетажната му софийска вила. smile3535

А колкото до Ръцете,смених цветовете,щото много акъл.Ще ги шия с Ариадна,че с ДМЦ ми иде скъпо.И конвертирах,ама някои цветове не съвпадаха.Иначе лесно и бързо се шият.

# 392
Здравейте,момичета.
Моето хоби е да шия гоблени.Може би шия от около 15години.Шиенето на гоблени ми доставя удоволствие и ме упокоява.Ако може би ми било приятно да се присъединя към вас.

# 393
Прасчо - хайде показвай newsm17 newsm17 newsm17  Wink

mimi72  - добре дошла ! Надявам се скоро да видим и твоите творения !

И аз искам на палаткаааааа  smile3514 , ама с тия мойте диванета...хич няма на ум даже да ми дойде за шиене - очите ми трябва да са  smile3556  #Crazy

# 394
МИМИ72 добре дошла!Аз също съм отскоро във този форум и ми е много приятно да го чета,надявам се че ще ти е много приятно !

# 395
Благодаря ви момичета за приема.
Не съм на ти с компютъра и не знам как да ви покажа какво съм ушила,но ако искате горе долу мога да ги изброя.
В момента шия този,дето в началото го обсъждахте,че крачето на момчето не излеза много добре.Имам предвид момче и момиченце се целуват на плажа.Почти до половината съм.

# 396
  • Варна
mimi72, добре дошла! Може да снимаш гоблените си, да ги качиш примерно в snimka.bg, и после да ни пуснеш линк да ги разгледаме  Peace

Аз вчера се контузих - затворих вратата на колата върху показалеца на лявата ръка, и сега ми е много трудно шиенето. Как боли ако без да искам се убода  Sad Иначе напредвам с вазичката..

# 397
  • sf
mimi72 , добре дошла!
Александар- много кофти с пръста- бързо да се оправи!
иначе на палатка е яко, ама шиенето е само ,когато той спи, инак - абсурд!
няколко пъти щеше да се бухне в реката, въпреки че няколко човека го гледхаме  Crazy

# 398
  • Съвсем в края на света
venipuh  
еднорога уголемен е с размери 465х640 пиксела, при тази резолюция няма как да се вижда Sad
пощата ми е: rokoboko@yahoo.com
Девойки да кажа, че много ви убави творенията, вчера не ми се пишеше. За срещата си знаете.
Иваничка, една мама от чужбинския беше пускала упражнения за възпалени ушета, ако те интересува да ти дам линк.
За срещата си знаете.
Дж, ако Кетри те е цункала от мен, дали да очаквам 2 броя на 08.07???

# 399
  • Sofia
         Здравейте девойки!

Търси си едни детски схемички, дано някоя от вас да ги има. Значи,ушила съм от въпросната поредица с Мечо Пух ей тези двете гобленчета

http://lh3.ggpht.com/anthonyy80/SD_xfvmpvKI/AAAAAAAAAR4/fJqcdsL0 … 14.JPG?imgmax=512

В момента се трудя над Прасчо.  Молбата ми е ако някоя от вас е срещала Зайо и Тайгър да ми ги метне тук или на пощата. Спомен нямам преди време откъде ги дръпнах, а и като голяма умница не си смъкнах и останалите. Благодаря предварително!

Ant, провери ли в goblenite.org там доколкото си спомням май имаше цяла тема за Мечо Пух, може и твоите да ги има!
     Аз пък нямах нет няколко дни и вие веднага сте си спретнали среща!Дано другия път всичко е ок и да дойда и аз...

# 400
http://www.free-cross-stitch-pattern.com/artistic/artistic31.php

какво ще кажете - възможно ли е да се бродира такова чудо?
най-красивият гоблен и картина, които съм виждала...
аз не се наемам, не съм гобленарка, но се възхищавам на сложните гоблени
тук има много единични бодове, нюанси, преливане на цветовете...
ако някоя от вас се наеме да го ушие - шапо!

# 401
  • гр.Добрич
Много лилаво ми идва това.  Laughing

# 402
Да се похваля с любимия ми гоблен,който уших за дъщеря ми!

# 403
# 404
Да ви питам къде мога да си поръчам гоблен да ми изработят по моя снимка примерно ...

Общи условия

Активация на акаунт