Гоблени-24

• 58 549
  • 491
  •   1
Отговори
# 450
  • в зоната на здрача
Мами,шиехте ли гоблени докато бяхте бременни?
Оооо,да   smile3521 тогава най-много се шие..

# 451
  • варненка от София
Катенце, не съм Мечо Пух, но ето ти от ценовата листа на Аксиома номер и цена на гобленчето

34760 INDIAN WOMEN 56.40 29 X 39 CM

56,40 е цената  Wink

# 452
  • в зоната на здрача
Ъъъ,за тая цена ще трябва известно време да съм послушна ,че да ми купят,нали.. Joy Joy

# 453
  • варненка от София
Ъъъ,за тая цена ще трябва известно време да съм послушна ,че да ми купят,нали.. Joy Joy

Идват ми няколко идеи за послушание, но на лични или по телефончето  Heart Eyes

# 454
Точно когато бях бременна започнах Пастирката,обожавам да шия ,но такова платнище като нея няма да се хвана да шия.Индийките са много лесни,то почти няма какво да се шие,защото повечето е щампа и аз като ги купувах цената им беше 45лв,а сега е с 10лв отгоре.Пеперудата тогава я купих за 55лв,а сега е над 65лв.Имам 7-8 гоблена само ,защото имаше един период в който не съм шила-когато децата бяха малки,но сега гледам да наваксам.

# 455
Ъъъъъъъъъъъъ.......... Кате бая трябва да слушаш!  Joy Joy Joy

# 456
Мами,шиехте ли гоблени докато бяхте бременни?
О,да.
С дъщеря ми уших Горския параклис.
Със сина ми ужих Мона Лиза

# 457
  • варненка от София
Въх, потресена съм от надценките на кака Милена стилната, то пък бива, ама.... Sick

# 458
  • в зоната на здрача
Та чак и цената догодила,дали панамата  е същата шампирана,като Ланартето,
ще си поръчам от Холандето да ми е точно.. Wink

# 459
  • гр.Добрич
Кита, аз имах предвид новите Африканки на Ленарте. Вчера им гледах цената - 52лв. Със сигурност ако ги започна, ще са оригинал. В магазина на ДМЦ оригинални ли са комплектовките? Ако реша да си ги купя откъде е най-добре? Гледах че в сайта на Аксиома е посочено едно магазинче в нашия град.

# 460
Аникаhahaha Joy Joy
vvvvitality, нещо се сбърках със снимачната техника, но не съм забравила- ша са пофала Wink
Исках да фърла и аз неколко камъка по Миленчето, по повод на оригиналните разработки, ама айде друг път Wink
Сега, за идеята да се шият кръстчета алтернативно на българска панама, при липса на панама 14 или 16 каунта. Според моя личен опит- загуба на време е това. Ето ви от мен една снимка на провалено гобленче- шито е на българска панама 22 ст, през дупка (все едно е 11 ct), с 3 ката, за да се компенсира "едрината":

Много грубо стана, а конците на тези 3 ката се "прескачат и надскачат". Лошо, лошо. А беше много по-лесно като нямам подходящата панама, да си поръчам оn line. Накрая така и направих, но този гоблен замина в небитието.

Кита, аз имах предвид новите Африканки на Ленарте.
А кои са тези нови африканки newsm78

# 461

да не става въпрос за тези?

# 462
Леле,Вени много са хубави.И тях ли си ушила.

# 463
  • гр.Добрич
Дааа, точно тези са. Много ми харесват и понеже имам подарена една дървена маска, та си мисля че ще и подхождат от двете страни. Mr. Green

# 464
  • варненка от София
Ааааааа, чудни са и аз съм им метнала око, ама не зная в кой живот ще са.

Общи условия

Активация на акаунт