Гоблени-24

• 58 630
  • 491
  •   1
Отговори
# 75
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Goody,душко.... Hug тия,твойте схеми,дето си ги метнала във видео....не мога да си ги крадна....и програмката си инсталирах(някакъв "бърз часовник" smile3555 ,май беше) ,ама пак не щат да си мРъдат от местата....Ако има няква тайна за свалянето им,сподели я,моля! Praynig Или аз съм си тъпунгер и не успявам.... hahaha

Heart Eyes Слънчо шарен, ма'ани бързия часовник - свалят се като кликнеш на картинката, предлага ти да ги запомни на харда и после се запомнят и отварят като зип или рар (каквото там съм качила  Crazy не че знам защо един път едното, друг път другото) ако не става, значи е нещо в настройките на твоя компютър, но не ме питай къде - аз съм редови потребител, а не хакер  Mr. Green или не дай боже програмист  Laughing
ако решиш дай ЛС какво исаш и ти го пущам  Party оДма

Последна редакция: вт, 20 май 2008, 13:33 от Goody

# 76
Ето цветето ми - вече завършено -

Но вече втора седмица чакам да си го взема с рамка  #Cussing out нямали от този вид (обикн . кафява рамка със златиста лентичка ) а те ми я предложиха...
Сега съм намислила да шия някое от тези -

но не съм решила още кое ...
А някой има ли схемата на това мишле

или на някое от тези :

# 77
к савова, благодаря,аз го хванах 1:1 засега много хубаво става.Конците аз си ги комплектовах и понеже нямам друга панама,а и тук няма откъде да я купя-трябва да поръчвам по интернет. В къщи имах такава на квадрати и започнах.Но още нищо не може да се разбере ,като ушия повечко ще снимам да покажа,а за крачето нищо не забелязах дефектно.Квото стане ся нали си е кеф.Този ми е за разгрявка-четири години нищо не ших.Преди повече икони съм правила,но готови комплектовки,не съм събирала досега така конци и схеми.Все ще стане нещо.

# 78
ама днес голям мързел ме е налегнал едва се довляках от работа  и сега отивам да готвя
Здравчето сега сигур ще се изгуби и ще цъфне след ден два с новата голотийка  Grinning пък аз ще си шия китки до пенсия с тоя ход

# 79
От сп. Галерия Бродерия е и е даден да се шие с кръстчета или 1:4. Понеже и аз шия него (от доста време), бяхме коментирали, че има "дефект" в едното краче (лявото) на момчето. Аз лично още не съм го разшила (за да го оправя), а ти можеш да го промениш предварително. тук можеш да погледнеш как се е получило при мен. Забелязах го след като снимах гоблена и се загледах в снимката.
Схемата, която аз съм дала не е от Галерия Бродерия, а е на Гобленсет. Ето как се получава:

Разликата се вижда още от плажната ивица. Този гоблен е шит 1:1  Peace

Аз го имам, но ще мога утре да го пратя от работа  Wink. Имам го в РМ

# 80
Аз също видях още на пясъка разликата,щото съм го почнала отдолу ляво,ма си викам дали не го обърках и си трая.Като стане готов ще сравняваме снимки

# 81

Аз го имам, но ще мога утре да го пратя от работа  Wink. Имам го в РМ
Благодаря ти  Heart Eyes С кръстчета ли се шие ? От снимката която имам аз , ми се струва , че май е шито с кръстат бод 
Ако ти е по-лесно в пощата -    
mimito-dobri4koto@dir.bg
А ако искаш тук дай линк , може и някой друг да го е харесал  Wink

Последна редакция: вт, 20 май 2008, 00:14 от Мимито & Светла

# 82
Moмичета, аз имам едно "процедурно" терзание: с тези линкове дето си ги менкаме, да не би да  подпомагаме голямата метла... Като си помисля, че с това раздаване на схеми, потенциално може да съм виновна за поредна чистка в албумите, ми става терсене. Ако някой следи "за реда" в тези обществени албуми, какъв му е проблема да надзърта и тук?
Кита, да полеем ли малко идеята за сайта, който никой няма да може да пипне Wink

# 83
Благодаря ти  Heart Eyes С кръстчета ли се шие ? От снимката която имам аз , ми се струва , че май е шито с кръстат бод     
mimito-dobri4koto@dir.bg
Изпратих ти го. Виждала съм го и на кръстчета и гобленов бод 1:1. По желание  Peace. С гобленов бод също беше сполучливо  Party

# 84
Ето ме и мен  Hug
Големи красоти сте из по на шили  smile3501 браво .За показване ще покажа после като снимам /сега ще излизаме с калпазанката на вън че се не трае в къщи /.
Добре дошли на новите попълнения и да се  настаняват удобно  Hug.
Лек и спорен ден ви желая сега  Heart Eyes

# 85
Ето какво ме очакваше днес в Пикасата:

Това съдържание е изтрито, защото нарушава нашите Условия за ползване

ooooh! ooooh! ooooh! Tired Tired Tired

Последна редакция: вт, 20 май 2008, 10:28 от Здравка79

# 86
mimito-dobri4koto@dir.bg
Изпратих ти го. Виждала съм го и на кръстчета и гобленов бод 1:1. По желание  Peace. С гобленов бод също беше сполучливо  Party
Много ти блогодаря  Hug
ако е с гобленов бод , 1:4 ( инъче ще ми се получи много мъничко , ако е 1:1) нали ?

# 87
Да, грешката е моя. 1:4 се шие гобленов бод, иначе ще стане мишле 9/13 см горе - долу, колкото стандартните рамки за снимки  Peace
Това съдържание е изтрито, защото нарушава нашите Условия за ползване
Май, май ще престанем да пускаме линкове, а само по пощата на поискване.

Последна редакция: вт, 20 май 2008, 10:54 от pepi_r

# 88
И аз да се запиша.
Все още нямам какво да покажа Sad.
В момента шия Момичето от Алхамбра на Солария, но напоследък нямам много време.Още съм до никъде.

# 89
  • Варна
От сп. Галерия Бродерия е и е даден да се шие с кръстчета или 1:4. Понеже и аз шия него (от доста време), бяхме коментирали, че има "дефект" в едното краче (лявото) на момчето. Аз лично още не съм го разшила (за да го оправя), а ти можеш да го промениш предварително Забелязах го след като снимах гоблена и се загледах в снимката.
Схемата, която аз съм дала не е от Галерия Бродерия, а е на Гобленсет. Разликата се вижда още от плажната ивица. Този гоблен е шит 1:1  Peace
Въпреки различния пясък, за мен крачето е дефектно и на двете схеми (но само ако се вгледаш) може да се види тук

Общи условия

Активация на акаунт