Гоблени-24

• 58 640
  • 491
  •   1
Отговори
# 90
Искам да ви попитам шили ли сте с конците Venus, гледам че Солария комплектова и с тях, ако сте шили доволни ли сте от тях?
Хареса ми един техен гоблен и се чудя с кои конци да си го поръчам,ще го поръчвам защото не съм шила от 6 години и нямам никакви конци и панама в момента, иначе видях че схемата може да се намери и я намерих,но нещо май не ми се комплектова.
за този става въпрос:

http://www.solaria-gallery.com/gobleni/gob/i74.htm

Аз също съм шила с Венус на Слария, много съм доволна от конците.Ето резултата:

# 91
само да се похваля и аз че и моите конци пристигнаха!  newsm44 за съжаление чак в петък ще мога да си ги разгледам, защото те са в ст. загора, а аз съм в софия, но... БЛАГОДАРЯ !!!

# 92
  • в зоната на здрача
Ей..какво стана с организаторката на срещата,ще имали среща-нема ли.. newsm78

З..,много лошо това с албума.. Tired
аз си мисля,че ключа върши работа ,ама докога не се знае ..
Колкото до това да не си даваме схеми в темата..мисля си,
да ги качваме в думпа,там така и така бързо  дават фира или пък като снимки,както anonimka ги дава в темата..
По скоро се притеснявам,аз да няма проблем с темите за безплатни схеми,там май хептен се нарушават правилата..
Давайте и вие предложения.

# 93
Друг вариант е да се качват схемите на файлообменник и на ЛС да се дава линк на желаещите Thinking

# 94
За да не разшивате крачето можете да го повторите отгоре с друг цвят .  Аз така съм правила -става.
Кофти е като сгрешиш лице,очи ,уста на някоя Богородица например,тогава става мазало.
Аз сега съм на морето, ще изкарам фона, щото е по-лесен и тогава вътре фигурките.Или както му дойде,ама схемата пак е размазана  и на места трябва да гадаеш кой е знака.Нещо не се вижда хубаво като се отпечати,а на компютъра е добре.Ще отварям и снимките.

# 95
Геш, благодаря за идеята,бих пробвала, но р.д. то-мина и отмина и само ще се забавя с подаръка...а и тук няма от къде да намеря кафяв цвят

# 96
  • ГР. ВАРНА
От сп. Галерия Бродерия е и е даден да се шие с кръстчета или 1:4. Понеже и аз шия него (от доста време), бяхме коментирали, че има "дефект" в едното краче (лявото) на момчето. Аз лично още не съм го разшила (за да го оправя), а ти можеш да го промениш предварително Забелязах го след като снимах гоблена и се загледах в снимката.
Схемата, която аз съм дала не е от Галерия Бродерия, а е на Гобленсет. Разликата се вижда още от плажната ивица. Този гоблен е шит 1:1  Peace
Въпреки различния пясък, за мен крачето е дефектно и на двете схеми (но само ако се вгледаш) може да се види тук
аз също шия в момента този гоблен и доколкото се сещам май аз бях питала дали неви се вижда крачето ужилено или опарено от медуза,,,,,,,,,,,,,но като се шие на горе  и на фона на цялата картинка не се забелязва чак толкова много---даже ако незнаеш няма разбереш-------незнам кога ще успея да го покажа,надявам се за следващата тема да е на първите страници----но с това хубаво време все по трудно става

# 97
  • Съвсем в края на света
Прасчо, аз писах ама много малко хора реагираха.
Дайте да измислим как да изглежда сайта и мъж ми да го напише.
Според мен, ама това е лично мнение, за по-лесно търсене е най-добре да се направят категории и всеки да товари където си иска, а да не е на принципа на лични сайтове. Казвам това, защото на мен бързо ми писва да ровя в лични.
Моето мнение обаче не е задължително.
Вие сте, кажете как си го представяте сайта и да казвам на мъж ми какво да пише.

# 98
  • sf
Ей..какво стана с организаторката на срещата,ще имали среща-нема ли.. newsm78

.

и аз туй се чудя. Имам едни конци за раздване  Wink ама кат няма зорлии, ще чакаме Дъпмер, знам ли.  newsm78

# 99
Ето какво ме очакваше днес в Пикасата:

Това съдържание е изтрито, защото нарушава нашите Условия за ползване

ooooh! ooooh! ooooh! Tired Tired Tired

Абе това много албуми са изтрити и от Пикасата и от Photo.163.com и от photofile.ru - явно навсякъде е минала метлата... Лоша работа - доста схеми се затриха. ooooh! Направи ми даже впечатление, че някои линкове, които бяха дадени в по-предишни теми вече също са с изтрито съдържание - явно май наистина някой надзърта по темите и после трие ли трие....Наистина ще трябва да се измисли нещо по въпроса.... Аз предлагам ако се прави някакъв сайт за схемите да има парола и сайта да е достъпен само за 1-2 човека, които ще се ангажират да препращат схемите на тези дето ги искат, защото ако се почне раздаване на пароли и всеки почне да влиза - не се знае пак дали няма да се докопа някой недоброжелател до него...  Thinking

А сега хайде да покажа и аз най-после до къде стигнах с моето творение - вече се показа едно личице newsm47

# 100
  • Съвсем в края на света
vvvitality, идеята за правене на сайта, поне на моя мъж е да имаме всички от форума достъп до там.
Какъв би бил смисъла иначе??
Иначе, ако някой изкара разрешение да му изнесе сървара от Края на света добре дошъл!

# 101
vvvitality, идеята за правене на сайта, поне на моя мъж е да имаме всички от форума достъп до там.
Иначе, ако някой изкара разрешение да му изнесе сървара от Края на света добре дошъл!

Ами това ако може да стане ще е супер - всички да имат достъп до него и да качват и свалят схеми и никой да не може да го хакне  Wink

# 102
Ами може само да си разпространим паролата като лично съобщение между нас си.
А когато  някой нов почне да пише тук в темата , и с него ще я споделим на лични  newsm78

# 103

Кита, момичета аз съм давала линка към моите албуми само тук в този форум и в тази тема!!!  Peace Кой ли е "доброжелателя"?  Thinking Поне е ясно от къде е!  Wink

# 104
Кита, момичета аз съм давала линка към моите албуми само тук в този форум и в тази тема!!!  Peace Кой ли е "доброжелателя"?  Thinking Поне е ясно от къде е!  Wink

Ами и аз имах пред вид същото като писах по-горе - "явно май наистина някой надзърта по темите и после.... " Whistling
Освен регистрираните потребители, тук доста често присъстват и много "Гости"  -  най-отгоре се вижда кой е в темата. Всеки може да влезе и да черпи информация, независимо дали е доброжелател или не... Вярно, че има авторски права, но доста фирми, които няма да споменавам си продават съвсем спокойно гоблените със крадените схеми като свои и изобщо не се притесняват - тях няма кой да ги тормози, а ние дето сме решили да споделим някоя и друга схемичка... и айде под ножа... Язък само дето съсипаха труда на хората, които са правили албумите.  smile3515

Общи условия

Активация на акаунт