Гоблени-24

• 58 632
  • 491
  •   1
Отговори
# 330
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и  в двете ми казва, че няма файлове  Confused
дали не е минала и тук чистка?

Здравчееее, докато се наканя пак Джъмпи ще избяга, а ти кой знае къде ще си драснала  Mr. Green
Китааа, оти лЕжиш бре, търчи  Mr. Green  Thinking кой знае каква жега е при вас - лежи си, нали знаеш, всички чакаме  Hug

# 331
Добро утро,
не мога да взема сега едно решение свястно без да се допитам пак до форума.

Свекърва ми получи задача да търси панама изостанала и ми даде снощи една- цвета е пепел от рози ,ама с по-големи дупки от тази за гоблените,като гледам ще стане за кръстчета ,дупките ги броих на см са 5,5.Ама фона ще е розов и ще стане сигурно за някакви цветета.

Кетри къде е сложила таа лоуган на картинка си нема нищо общо на живо.Разгледах ви и аз снимките от срещичката.Видях ушит и параклиса и той ми е започнат с 1:4 и много го харесах ушит.

# 332
Нещо става с моя сайт в Mylivepage newsm78.Няма картинки а като вляза във файловия архив ми показва това http://www.adbrite.com/mb/advertise3a.php?opid=85350&  Моля някой разбиращ да ме осветли какво става ooooh!
Незнам защо така ... наистина пише че няма картинки , а на файлов архив пише , че няма файлове.... На моя сайт му няма нищо...  no Дали не е почнала метлата и там  newsm78 Много съжалявам за труда ти  Sad Sick

# 333
Мойта щерка сега прохожда и сядам на компютъра на прибежки.
 Ще сложа и наши снимки да се запознаем, качих в пикаса пак,щото тук не мога не ми остава време да разуча как става.

picasaweb.google.com/ina2211abv

# 334
Нещо става с моя сайт в Mylivepage newsm78.Няма картинки а като вляза във файловия архив ми показва това http://www.adbrite.com/mb/advertise3a.php?opid=85350&  Моля някой разбиращ да ме осветли какво става ooooh!
Незнам защо така ... наистина пише че няма картинки , а на файлов архив пише , че няма файлове.... На моя сайт му няма нищо...  no
Албума е заключен и го виждат само тези които са ми в листата с приятели.Но щом и аз не си виждам картинките значи има нещо Tired

# 335
хайде на няколко патерици, честито на рождениците. да са живи и здрави.

много съжалявам, че не можах да дойда на срещата. гледам имаше едни кутии за фъкане - сигурна едната е била за мен, ама ... Cry искам следващата среща през почивен ден   Rolling Eyes моляяяя Praynig

# 336
Здравейте,момичета!Минавам само да благодаря на всички за поздравите smile3521 и пак да кажа  newsm03 ама големи сте убавини всички
 млади,красиви, талантливи и работливи smile3501

# 337
  • в зоната на здрача
Чучулигова,всичко си ти е наред,там са и картинките и файловете,аз ги виждам.. Wink

Кетри къде е сложила таа лоуган на картинка си нема нищо общо на живо.
в какъв смисъл..искаш да кажеш, че съм по убавица на живо ли.. Flutter

# 338
smile3521 Ъхъ, ъхъ

# 339
Дааа .

Просто нямах представа как изглеждате всички и досега те свързвах с Брук.Няма лошо ,а и сериала не го пропускам -чета другата тема във форума, ако не съм го гледала заради разходка.

Много сте ми забавни ,аз отскоро имам интернет в къщи ,преди имах на работата,но тогава нямаше такива форуми и толкова,затова сега се включих .

Дано не съм отегчителна с моите въпроси.

# 340
Много сте хубави всички ама аз имам един въпрос -коя точно е Кетри -нали съм си любопитна няма да мога да спя щото не познах ментора си   Laughing  Довечера ще показвам бебока че се зарекох да го свърша преди състезанието на мъжо -той каза че това много го задължава и ще кара като щур какъвто е всъщност   Mr. Green

# 341
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Много сте хубави всички ама аз имам един въпрос -коя точно е Кетри -нали съм си любопитна няма да мога да спя щото не познах ментора си   Laughing  Довечера ще показвам бебока че се зарекох да го свърша преди състезанието на мъжо -той каза че това много го задължава и ще кара като щур какъвто е всъщност   Mr. Green

ситно, Убаво, дългокосо - вижда се на предпоследната и последната снимки (централно  Mr. Green )
редактирам се  Blush сичките са убави, някои са и дългокоси, други ситни, а Кетри е и трите  Heart Eyes
Кетри    smile3525 smile3525 smile3525

# 342
Чучулигова,всичко си ти е наред,там са и картинките и файловете,аз ги виждам.. Wink

Кетри къде е сложила таа лоуган на картинка си нема нищо общо на живо.

Дребната терминаторка ми беше ровила нещо в сайта...Оправи се.

# 343
Гууди мерси за разяснението сега я видях и на старите снимки с малкото марулче   Mr. Green
Абе наше лошо нема-както казват у шопско

# 344

Албума е заключен и го виждат само тези които са ми в листата с приятели.
А, ясно , затова аз като вляза ми пише, че няма файлове и картинки... Wink

Общи условия

Активация на акаунт