Гоблени-24

• 58 647
  • 491
  •   1
Отговори
# 315
Охх,ketri,страхотна е станала таз твойта пчела...поздравления smile3501
уф,пак ме обхващат мераци,които трябва да подтисна,че много се наредиха на опашката чакащи за шиене...Crazy

gallaksia,честито ти порастнало момче!да расте здрав и незабравимо детство му желая!
благодаря за почерпката Grinning

и аз чакам отчет за срещата
със   smile3509,ако може Grinning

Манжелка,много се радвам,че Ники е вече добре и сте си вкъщи!Целувки! Heart Eyes Hug

Последна редакция: чт, 29 май 2008, 16:00 от bella_

# 316
Да растат здрави децата на всички!
Мойто момченце с много нефелни крачка стана,но отдалече като се гледа не личи.picasaweb.google.com/ina2211abv.Не знам как да сложа снимката тук.
Много красиви неща сте показали.
А за 1:2 :оригиналите на вилер се правят всички така,върви много по-бързо,но прозира отдолу панамата с два ката ,шие се с три.

# 317
Goody благодаря видях как става, но не става ли грубо. Винаги съм шила 1:4 и 1:1 и където съм купувала готови комплектовки пак дават така. Макар ,че 1:2 май ще е доста по лесно и по-бързо ще се шие  newsm44. Следващия път ще пробвам 1:2.

Laughing а можеш ли да познаеш кои са 1:1, 1:4 и 1;2?  Thinking има и кръстчета  Mr. Green

http://dobrinka.multiply.com/photos/album/1/My_needle_works

Hug Heart Eyes Hug

Така на снимка не мога да позная кой е шит 1:2 но ако ги видя в действителност при всички случаи ще ми направи впечатление. Браво на теб много гоблени са нашила и са много красиви.   bouquet

# 318
  • варненка от София
Ха привет и от една мързелана, не съм хванала иглата вече 3-ти ден и ме мързииииии.

Честито на празнуващите днес  bouquet!

jane_f имаш хубава колекция от гоблени. На мен лично, обаче 1:2 ми изглежда адски грубо и не го харесвам и шия съответно, но ти сама си го казала, въпрос на вкус Hug. Имам една молба към теб, пиши на кирилица, че се изчеквам да чета тази латиница  Blush

Катюшееееее, много сладка тази Мая бе, аз да си призная бях скептична към нея, много хора я почнаха, но никой не я показа готова, но сега като я видях, много я харесах, та може и аз един ден да я започна  Blush

За варненска срещичка също предпочитам да е уикенда, че ще има кой да ни кара, сега този уикенд обаче няма да мога, но за другия може да помислим нещо, времето става хубаво и една морска разходка няма да е зле, пък не знам какво ще кажете и за цаца с бира на крайбрежната?

Хайде софиянки, показвайте се, че вече боб хвърлям да видя Джто, за сега само по глас я познавам, искам и визуална представа да имам:hug:

Аз пък познах, ето това например е 1:2 http://dobrinka.multiply.com/photos/album/1/My_needle_works#1
Гуденце, много добра колекцийка, евала!

# 319
  • в зоната на здрача
Честито на празнуващите днес  и от мен.. Hug

Аз сега идвам от срещата ,но отчета снимки ще дадът Здравчето и Иваничка..
Иначе мина както винаги приятно и весело.
Много добре ми дойде .. Hug

Ето я кака Мая ,верния ключ е този на синята страница.
И аз много си я харесвам ,ама и този контур ми разказа играта. Confused

# 320
Много се извинявам от време на време,  когато пиша във форума кирилицата ми отказва!

# 321
  • София
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=250414&photo=1
Ето снимките, ама ме домързя да ги надписвам, ама то... вече нали си се знаем Simple Smile))
Моя дзвер към къщи вече съвсем стана крив и рева половин час като се прибрахме. Сега вече спи...
А за Дж-то - хич не прилича на мама, още повече на близнаци Wink

Последна редакция: чт, 29 май 2008, 17:15 от Ivanichka

# 322
Аз седях до Дж-то-ще видим дали е заразна Mr. GreenАко е-с първа пенсия ученически чанти ще купувам Joy

# 323
  • гр.Добрич
Аз седях до Дж-то-ще видим дали е заразна Mr. GreenАко е-с първа пенсия ученически чанти ще купувам Joy
Пенсията тъкмо ще ти стигне за 2 чанти. Mr. Green
Джъмпера да не е момичето със зелената блузка?

# 324
ей, момичето е на 30 години  Mr. Green ама мерси  Hug
много сте готини всички  Hug
честито на рождениците   bouquet

# 325
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Аз пък познах, ето това например е 1:2 http://dobrinka.multiply.com/photos/album/1/My_needle_works#1
Гуденце, много добра колекцийка, евала!

Blush Благодаря!  Heart Eyes
а 2:1 са: Маргаритките в синята ваза, кончетата, единия от нощните пейзажи, котето, двата мини вилера   Heart Eyes  И това, което ти позна Hug

спам, спам, спам  Blush Blush

ДЖ - мляс, мляс мляс  Heart Eyes Heart Eyes сладурче си ми ти  Heart Eyes
Здравче - и на теб мляс  Mr. Green м'ого си сехи бре  Heart Eyes Heart Eyes
Иваничка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes много ти е кротичко детето  Crazy моя да е обърнал МОЛ-а  Crazy просто няма начин да седи и да смуче сокче  Hug
 hahaha пак конци се размятат, пак Здравчето ще шие нещо  Joy Joy
Мацкииии - искам и аз срещичкаааааа  Confused Confused

Последна редакция: чт, 29 май 2008, 21:45 от Goody

# 326
Галаксия да ти е жив и здрав и много да те радва детенце!   bouquet

И на мен днес ми беше много приятно с вас момичета!  Hug Hug Hug

Гуди ще те чакаме!  Heart Eyes

# 327
здравейте честито на рожденнниците

# 328
  • Съвсем в края на света
djuri и Галаксия, честити ви рожденици!
Да са живи и здрави и много радост да ви носят.
Аз не шия, последно време само зяпам по форума, лежейки Simple Smile
На някой да му се намира схема на таз девойка??

# 329
Нещо става с моя сайт в Mylivepage newsm78.Няма картинки а като вляза във файловия архив ми показва това http://www.adbrite.com/mb/advertise3a.php?opid=85350&  Моля някой разбиращ да ме осветли какво става ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт