Гоблени-24

• 58 655
  • 491
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Честито на рожденниците   bouquet  bouquet  bouquet
Аз вземам фото. След малко тръгваме с малчо към мол-а, предполагам че ще дойдем на време Simple Smile

# 301
Zdravejte! Vmesto zapis iskam da vi pokaja kakvo zavur6ih v4era i noviqt mi goblen  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=132658&photo=11

# 302
  • Варна
Ketri, супер е станал! Много бързо го направи, браво  smile3501
Gallaksia, честит рожден ден на сина ти! Да ти е жив и здрав!   bouquet

# 303
Ето я и кака Мая готова,
днес и утре ще гледам да довърша и пермините и пак ще покажа..

Много е хубаво , много е свежо гобленчето   Heart Eyes  Мимито като я видя , и викна - Мая , Мая  Laughing
Контурите са бод зад игла нали (с един кат конец ли правиш контурния бод?)
Аз все избягвам гобленчета при които има контур , понеже ме притеснява как ще го направя newsm78 , ама това гобленче ми харесва много  Grinning
Тъкмо се чудех сега като свърших с Лилията" , какво да захвана... ще споделиш ли схемата , че да го ушием и ние  Hug  Praynig
jane_f и твоето гобленче хубаво е станало , браво   bouquet То е 1:1 шито , нали ?   bouquet

# 304
  • гр.Добрич
Честито на вчерашния и днешния родженик!!!  bouquet

Ketri, много са свежи цветовете на Маята.

Jane f, последната снимка ли е новият гоблен и как се казва? Май шиеше 1:2.

Мен пък ме гони голям мерак за шиеие и като не ми остане време за хобито се изнервям яко. Тези кръстчета обаче започнаха да ми писват. Преди си мислех че стават по-бързо, но то си е като другия бод - един път отиваш и пак се връщаш. Иначе напредвам с Фервакото, но много бавно става. Май ще разлюбя гоблените. Wink

И да не забравите да се отъркате у Джъмпера за близнета. Mr. Green

# 305
 Честито на рождеденниците от вечера и днес. Да ви са живи и здрави и много да ви слушкат! newsm59
Кetri  кака Мая е станала много красива, а и много бързо я уши. smile3501

# 306
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
честито на рождениците  и  bouquet техните майчета!

браво на майсторките  Mr. Green отсрамихте ни с нещо завършено

Popcorn седя си кротичко и си чакам отчет от срещата Popcorn

# 307
spinki- da tova e noviq mi goblen. Kazva se "Malkite Alpi" i e vilerov odel, no komplektovkata e bulgarska. Za peizajite naistina predpo4itam da 6iq 1;2

# 308
Честито на рождениците и от мен  bouquet.Да са живи ,здрави и да радват дъъълги години своите родители Heart Eyes Hug
Кетри тази Мая я искам и аз Mr. Green

# 309
Jane f, а как се казва ушитият ти гоблен. Нещо не ми се вижда познат  newsm78

# 310
Jane f много е красив гоблена, я обясни какво значи 1:2 . Вилеровите гоблени се шият 1:1 или 1:4 това 1:2 трябва да е някакъв нов бод. newsm78

# 311
Jane f много е красив гоблена, я обясни какво значи 1:2 . Вилеровите гоблени се шият 1:1 или 1:4 това 1:2 трябва да е някакъв нов бод. newsm78

Heart Eyes вилеровите гоблени се шият 1:2 и/или 1:1 (детайл) има обяснение на сайта им  Peace
1:4 сме го измислили ние  Mr. Green за да ни е трудно  Blush

вилеров (1:2) - http://www.wiehler-gobelin.com/info_pages.php?pages_id=8&language=de
petit point (1:1) - http://www.wiehler-gobelin.com/info_pages.php?pages_id=31&language=de
картинките са в долния край на страничките

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 312
Goody благодаря видях как става, но не става ли грубо. Винаги съм шила 1:4 и 1:1 и където съм купувала готови комплектовки пак дават така. Макар ,че 1:2 май ще е доста по лесно и по-бързо ще се шие  newsm44. Следващия път ще пробвам 1:2.

# 313
Goody благодаря видях как става, но не става ли грубо. Винаги съм шила 1:4 и 1:1 и където съм купувала готови комплектовки пак дават така. Макар ,че 1:2 май ще е доста по лесно и по-бързо ще се шие  newsm44. Следващия път ще пробвам 1:2.

Laughing а можеш ли да познаеш кои са 1:1, 1:4 и 1;2?  Thinking има и кръстчета  Mr. Green

http://dobrinka.multiply.com/photos/album/1/My_needle_works

Hug Heart Eyes Hug

# 314
Da 1:2 se 6ie po burzo. Na men mo haresva pove4e ot 1:4, no tova si e vupros na li4no mnenie. Goblena, kojto zavur6ih v4era e na fiirmata Kazanlu6ki goblen i se kazva "Nqkoga na selo", a tozi kojto po4nah e "Malkite Alpi", v kataloga na Viler e pod nomer 1826

Общи условия

Активация на акаунт