ВОДНО бебе?

• 43 508
  • 531
  •   1
Отговори
# 90
Радвам се че доктор Йонов ще ни консултира и по интернет.Той е нашият личен неонатолог и ние сме  много доволни от него.Много отзивчив,внимателен и компетентен.Сигурна съм че ще бъде в полза на всички бг мами

Др.Йонов, благодарим Ви!

# 91
Тея, миличка, нямам думи да изразя мъката, която ме обзе като прочетох цялата ти тема. Дано 1-ви юни се е отразил по-добре на бебчето ти. Надявам се, че утре новините за теб ще бъдат по-добри. Незнам какво да напиша... надявам се на чудо.

# 92
В4ера бях при бебето ми. Все още ми страшно тежко да пътувам, 2 4аса на отиване и 2 4аса връщане, но не мога без да си го видя, информацията по телефона не ми е достатъ4на...
Докато бях, в4ера там той вдигна температура 42 градуса, отка4их, бързо я смъкнаха, доколкото може, антибиотик , парацетамол и обтриване със студени кърпи.Милото ми, колко ли се е мъ4ило, ужас направо.И аз бях през цялото време там, говорех му, галех го и нищо да не усетя.Има една лампа отгоре, която го нагрява и е такава жега, 4е на мен ми прилоша отново. Наложи се да махнат хемодиализата, явно е късна реакция към нея.Остана на преливане на кръв, антибиотика и да се моля на Бог...беше пишнал в катетъра 2, 3 кап4ици, но ми смъкнаха усмивката много бързо, като ми казаха, 4е това е нищо и да не съм се радвала.Трябвало да се изпикае, в коли4ество  и пак ми се сви сърцето.
Обадих се ве4ерта преди да си легна, бяха смъкнали температурата напълно.
Днес отново говорих с лекуващата и тя ми обеща, 4е пове4е нямало да вдига такава температура. Отново е на хемодиализа от днес и ми казаха , 4е ще му дадат малко кърма, да видят реакцията, днес отново беше пишнал 2, 3 капки, но ми заявиха , 4е това не озна4авало 4е ще пропишка или 4е няма пак да спре напълно...Направо нямам сили ве4е, но живея с надеждата, 4е пак ще си видя скоро златцето..........

# 93
В4ера бях при бебето ми. Все още ми страшно тежко да пътувам, 2 4аса на отиване и 2 4аса връщане, но не мога без да си го видя, информацията по телефона не ми е достатъ4на...
Докато бях, в4ера там той вдигна температура 42 градуса, отка4их, бързо я смъкнаха, доколкото може, антибиотик , парацетамол и обтриване със студени кърпи.Милото ми, колко ли се е мъ4ило, ужас направо.И аз бях през цялото време там, говорех му, галех го и нищо да не усетя.Има една лампа отгоре, която го нагрява и е такава жега, 4е на мен ми прилоша отново. Наложи се да махнат хемодиализата, явно е късна реакция към нея.Остана на преливане на кръв, антибиотика и да се моля на Бог...беше пишнал в катетъра 2, 3 кап4ици, но ми смъкнаха усмивката много бързо, като ми казаха, 4е това е нищо и да не съм се радвала.Трябвало да се изпикае, в коли4ество и пак ми се сви сърцето.
Обадих се ве4ерта преди да си легна, бяха смъкнали температурата напълно.
Днес отново говорих с лекуващата и тя ми обеща, 4е пове4е нямало да вдига такава температура. Отново е на хемодиализа от днес и ми казаха , 4е ще му дадат малко кърма, да видят реакцията, днес отново беше пишнал 2, 3 капки, но ми заявиха , 4е това не озна4авало 4е ще пропишка или 4е няма пак да спре напълно...Направо нямам сили ве4е, но живея с надеждата, 4е пак ще си видя скоро златцето..........

О, милата ти! Милото ти малко мишленце. Дано тези 2-3 капчици да са признак, че вече ще се изпишка.  Дано да се пребори малкото човече. дано дано дано......
Молим се за него да оздравява бързо!

# 94
Дано капчиците стават повече и после да има здраво пишкане и пълни памперси ... Praynig
Кураж, Тея! Здраво стискам палци и се моля да се пребори малкия Дани! Praynig

# 95
Кураж и много сили  Heart Eyes
Постоянно мислим за вас и много много се надявам Дани да се изпишка и скоро това да остане само един далечен тежък спомен Praynig

# 96
  • София, "Младост 3"
Дано бъркат лекарите и капките са сигурен признак, че нещата са ок!
Аз съм обнадеждена - все пак това стана на деня на детето - дано е добра поличба! Дано това е подаръка му от съдбата!

Последна редакция: чт, 02 юни 2005, 18:49 от catnadeen

# 97
  • София
Мила Тея сигурна съм,че капките ще се увеличат и постепенно ще се стигне до по-голямо количество урина.Е те и лекарите са били много тактични.Според мен е логично да започне от съвсем малко и да увеличи пишкането,а не изведнъж да направи голямо количество.Така че горе главата,нещата макар и бавно започват да се оправят,ще видиш!Дано всичко това в най-скоро време бъде като един кошмарен сън за теб!

# 98
Мила Тея, с щерката страшно се зарадвахме като прочетохме , че бебчо е пишнал по малко на два пъти .
Продължаваме да се молим за него и вярвам, че скоро ще се включиш с още по добри новини.

# 99
Тея, миличка, и аз съм обнадеждена от това че малкия Дани е пишнал на два пъти. Молим се от все сърце за вас и ви стискаме палци!
Кураж! Ние сме с вас!

# 100
  • София-България, Израел - където си поискам
Тея, кураж всеки ден се моля за вас и 4акам да про4ета нещо хубаво за
Дани.

# 101
 newsm17 мила Тея   action032, толкова много хора се молят и мислят за теб и твоя малък Дани, дано по-бързо се оправи  newsm17

# 102
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Тея, пиша сега, но следя темато от самото начало. Всеки ден се моля за твоя Дани и си мисля само хубави неща за него. Не мога да помогна с нищо друго освен с мислите си. Много се радвам на няколкото изпишкани капчици. Дано започне да хапва сам и да се изпишка малкото златце. Целуваме ви Цялото семейство - с вас сме.

# 103
  • София
Тея, стискам палци и се моля дано скоро всичко да се оправи! Не губи надежда - "Всеки ден е ден напред".

# 104
  • София
Кураж и много надежда и от нас, Теа! Следим темата и се молим всеки път кокато я отворим да си ни казала, че Дани е по-добре!

Общи условия

Активация на акаунт