Астрологията... Зодиите...

• 61 968
  • 808
  •   1
Отговори
# 375
  • гр.Добрич
Момичета, аз съм телец с асцедент везни и луна в близнаци (22.04.1977г. в 17:20h , Добрич), ако правилно съм си изчислила данните. Това, което четох тук-там за себе си ми се стори вярно, особено за отрицателните черти на характера ми. Ужасих се обаче, че не откривам нищо положително, или съм черногледа, или кьорава,а? Вие какво ще кажете?

Тъкмо и аз това си помислих като четях. Виждам повече лоши неща и нищо положително за себе си.

# 376
  • Далечният изток
Момичета, аз съм телец с асцедент везни и луна в близнаци (22.04.1977г. в 17:20h , Добрич), ако правилно съм си изчислила данните. Това, което четох тук-там за себе си ми се стори вярно, особено за отрицателните черти на характера ми. Ужасих се обаче, че не откривам нищо положително, или съм черногледа, или кьорава,а? Вие какво ще кажете?
Е, как да няма нищо положително? Напр. асц. Везни ти дава привлекателен външен вид, работа в сферата на правото... Луна в Близнаци- приказлива, общителна, работа напр. в медии, някакъв вид изява. Имаш и Юпитер в 8 дом- може да получиш наследство.

# 377
  • offshore & overseas
Камерън, я кажи, моля, как се променят нещата при мен с тоя асцендент риби. (Родена съм на 29.09.1975 г. В 17:25 часа)  Hug

П.П. пиши ми на лс как мина изпита, ако искаш.

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 18:23 от Мяуче

# 378
  • Варна
Ето два интересни сайта за определяне на зодията и асцендента, извинявам се, ако вече някой ги е пуснал
Определяне на асцендент
Зодия и асцендент

# 379
Ето два интересни сайта за определяне на зодията и асцендента, извинявам се, ако вече някой ги е пуснал
Определяне на асцендент
Зодия и асцендент
Ей сега прегледах и двата сайта. Интересни неща пише за зодията ми.

# 380
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Темата е супер  bouquet

Отдавна астрологията ми е слабост, чета,интересувам се, сега се опитвам и с номерологията да напредна Wink От една година си имам и астроложка - познава таз жена,и тва си е Mr. Green Интересно ми беше,как напълно непозната жена, за няколко часа ме "разконспирира" все едно е била с мен от раждането Rolling Eyes Ще следя темата , и ако има с нещо интересно да ви изненадам - ще го направя веднага Grinning

# 381
  • Варна
Камерън, верно е че съм учила право, но така или иначе не го работя, изобщо все нещо не довършвам както трябва, и освен че имам близки приятелки близнаци ,не мисля че лесно общувам, но това сигурно е от телето Simple Smile,за наследство не знам , но мъжа ми и баща ми си ме обичкат и глезят, по- скоро не съм доволна от себе си, не съм достатъчно постоянна и целенасочена, абе... няма ли някоя планета да промени това Simple Smile.

# 382
  • Варна
Темата е супер  bouquet

Отдавна астрологията ми е слабост, чета,интересувам се, сега се опитвам и с номерологията да напредна Wink От една година си имам и астроложка - познава таз жена,и тва си е Mr. Green Интересно ми беше,как напълно непозната жена, за няколко часа ме "разконспирира" все едно е била с мен от раждането Rolling Eyes Ще следя темата , и ако има с нещо интересно да ви изненадам - ще го направя веднага Grinning

И мен преди около 2 години Иван Станчев, Бог да го прости, ме разби направо.

# 383
  • Далечният изток
Камерън, верно е че съм учила право, но така или иначе не го работя, изобщо все нещо не довършвам както трябва, и освен че имам близки приятелки близнаци ,не мисля че лесно общувам, но това сигурно е от телето Simple Smile,за наследство не знам , но мъжа ми и баща ми си ме обичкат и глезят, по- скоро не съм доволна от себе си, не съм достатъчно постоянна и целенасочена, абе... няма ли някоя планета да промени това Simple Smile.
Еее, коя планета да го промени? Те са си били точно в това положение, когато си се родила и това е. Сатурн е планетата на пречките, спънките, тези лоши работи. При теб е в Лъв, което значи, че много строго се съдиш, прекалено си строга към себе си, а е и в 10 дом, който отговаря за работата, значи нещо все не те удовлетворява как я вършиш. Но пък прави добри аспекти с другите планети, добре е поставен. Спри да гледаш толкова сериозно на всичко. От друга страна имаш Плутон на асц. - който не ти дава мира, все търсиш нещо ново, някаква промяна. Но ти дава и силна интуиция. Ами така ще е, това е положението.

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 20:51 от камерън диас

# 384
  • Далечният изток
Камерън, я кажи, моля, как се променят нещата при мен с тоя асцендент риби. (Родена съм на 29.09.1975 г. В 17:25 часа)  Hug

П.П. пиши ми на лс как мина изпита, ако искаш.

Чувствителна, интуитивна. Не се впускаш лесно в нови начинания, добре обмисляш. Малко трудно се адаптираш в стресови ситуации. Нужно е да поработиш върху прагматичността.

# 385
  • Варна
Хей Камерън , спасибо большое, последното което ми е минавало през ум е, че съм критична към себе си Laughing, а това си е супер успокояващо, така че действително съм ти страшно благодарна, че отдели време. Не знам за твоите планети, но подозирам, че си доста подреден и организиран човек или пък страшен алтруист, но както и да е   bouquet

# 386
  • Варна
Здравейте момичета   bouquet
Аз съм много нова във форумите и още не съм ориентирана къде какво има, тъкмо сега случайно разбрах че имало и такава тема.
Астрологията и зодиите и сродните им неща са ми много любими от мнооооооого време! Преди много време съм ходила на курс по астрология, самичка смятах хороскопи, но по важното е да се изтълкуват правилно, за което трябват един океан знания!
Всъщност вече има готови програми за пресмятане на хороскопа, аз основно ползвам един сайт и съм доволна, много ми се иска професионален астролог да ми направи хороскоп, но някакси нещо не мога да им се доверя напълно, а и на тези услуги цените са прилични!

# 387
  • Варна
Здравейте момичета   bouquet
Аз съм много нова във форумите и още не съм ориентирана къде какво има, тъкмо сега случайно разбрах че имало и такава тема.
Астрологията и зодиите и сродните им неща са ми много любими от мнооооооого време! Преди много време съм ходила на курс по астрология, самичка смятах хороскопи, но по важното е да се изтълкуват правилно, за което трябват един океан знания!
Всъщност вече има готови програми за пресмятане на хороскопа, аз основно ползвам един сайт и съм доволна, много ми се иска професионален астролог да ми направи хороскоп, но някакси нещо не мога да им се доверя напълно, а и на тези услуги цените са прилични!

Защо не можеш да им се довериш? Това не е нещо жизненоважно. Относно цените на качествено направен хороскоп - да, високи са. Аз платих 100лв

# 388
  • Далечният изток
Хей Камерън , спасибо большое, последното което ми е минавало през ум е, че съм критична към себе си Laughing, а това си е супер успокояващо, така че действително съм ти страшно благодарна, че отдели време. Не знам за твоите планети, но подозирам, че си доста подреден и организиран човек или пък страшен алтруист, но както и да е   bouquet
Подчертаното е абсолютно вярно. Peace Освен всичко друго, май имаш и ясновидски способности. Heart Eyes

# 389
На моето питане ще обърнете ли внимание?  Mr. Green За приятелката...13.10.1988г., София, 18:30. Аз съм в същия час, град и година, на 9 ноември...но за нея ми е далеч по-интересно  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт