Астрологията... Зодиите...

• 61 965
  • 808
  •   1
Отговори
# 690
Малена, кой ще ти прави хороскоп?

# 691
Малена, кой ще ти прави хороскоп?

Адриана..... за фамилията ще те излъжа, някаква странна беше.

Според мен, ако в някой от домовете липсва планета, значи в делата, за които отговаря домът, няма да има нито щастие, нито нещастие- просто всичко ще е идеално. Или по-точно- така, както трябва да бъде по принцип. Когато няма планети в 7 дом, може да значи слаб или никакъв интерес към брака, или съжителство на семейни начала без брак... Но естествено се гледат още много аспекти и така казано само липса на планети, не мога да ти отговоря точно. 5 и 6 дом са съответно на любовта и работата, но пак трябва да знаем кои са планетите и какви аспекти правят. Hug

взела дала вече, омъжена съм Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile
утре ще видим що за стока съм, на всяка цена ще споделя резултата. Нямам търпение.

# 692
  • Варна
Тази Адриана рускиня ли е?

# 693
  • Sofia
нито успявам да си направя звездна карта
нито ще мога да си я разчета
а така ми се иска
някой с добър личен опит от астролог
цена?  Rolling Eyes

# 694

не мога да бъда сигурна, има лек акцент. Довечера ще споделя впечатления.
Слушала съм касети с хороскопи, правени от нея, изкл се впечатлих и затова се престраших. Прави картите на ръка /не със софт/, гледа ги и говори без да спира.

# 695
  • Варна
Малена, ще споделиш ли за любопитните какви са впечатленията ти от правенето на хороскоп?

# 696
# 697

И? atwork 
   Какво стана с впечатленията? Simple Smile

# 698
здравеите,запалих се с тази тема,но не ми се получава. Може ли някои да ми изчисли  дата та ми е 12/06/1974    14.20    Пловдив.
Благодаря! Сега се връщам назад  в темата да се образовам!

# 699

И? atwork 
   Какво стана с впечатленията? Simple Smile
да, рускиня е или украинка. Аз си правих при нея и съм във възторг от точността на всички събития в живота ми, заложби, връзки. Поръчах и за децата си хороскопи, нямам търпение да станат.
Даде ми обяснения за някои от чертите  в характера ми, за някои трудности, които изпитвам, за лекотата с която проговарям чужди езици...за връзките ми с членовете на семейството. Имам 2 касетки с интерпретацията на звездната карта, общо час и 20 мин, освен 40 мин. в които си говорихме накрая без да записва.

# 700
# 701
  • Sofia
координати?
цена?
искам и аз

# 702
координати?
цена?
искам и аз
    yes

# 703
тя е във вАРНА,  а вие доколкото виждам сте в София.

# 704
  • offshore & overseas
координати?
цена?
искам и аз

И аз...

Общи условия

Активация на акаунт