Мнения за 125 СОУ "Боян Пенев", Младост 1

• 125 358
  • 1 037
  •   1
Отговори
# 30
 Здравей linna. Радвам се, че се записа. Моя син също е в Iв. Аз съшо се надявам, че това е бил правилния избор.

# 31
  • СОФИЯ
Убедена съм, че тази тема няма да просъществува.
Разчитам да общуваме и след "темата".

# 32
Пресни новини ... Simple Smile
Наистина 125 у-ще се слави с това , че дават ужасно много домашни и коментарите  са:
 децата се изморяват и им писва    или не се работи достатъчно в клас.

# 33
Ще ви помоля за мнения за учителките, които в момента преподават на четвъртите класове в 125то. Това ми е най-близкото училище и съм се ориентирала към него, но нищо не знам за учителите. Разкажете за учителите на вашите четвъртокласници в училището Praynig Hug

# 34
Синът ми е първи клас в 125-то. Не мога да помогна с мнение за учителка, освен на тези които ще са първи клас след 4 години  Wink.
Но горещо препоръчвам училището!

# 35
аз познавам няколко дечица от училището във първи и втори клас, и по-големи, но всички се оплакват, че страшно много домашни им дават. И аз се интересувам от учителка за догодина на парелките с английски език.

# 36
Здравейте,

Аз послушах Лени, поразпитах сериознои вече 100% ще записвам моята Йоанна в 125-то училище. Говорих с директорката по телефона и много ме учуди отговорът й, че ако съм от Младост 4, нямам шанс за нормална паралелка (разбирайте с английски), а само за тези с руски и немски. Аз така или иначе искам твърдо немски, така че съм съгласна, но въпросът е  - райониране ли има вече? И другото, което ми се стори странно, че ми отказа твърдо да входира молба за училището - било много рано. Да отида от 1 февруари. Така ли е? Аз се притеснявам, че за моето дете няма да остане място и затова ми се ще....

# 37
Да Евита, наистина има райониране. Райониране има по принцип, но никой не го спазва също по принцип Wink. Обаче в по-търсените училища се налага да се въвеждат някакви ограничения, защото иначе трябва да приемат не 6, а може би 10 първи класа. Когато аз подавах молба, също ми казаха да избера най-добре руски или немски, защото така детето ще има по-голям шанс.
При нас лесното беше, че и ние предпочитахме немски - така, че се спогодихме без проблем.
Ще ви дам и още един жокер и госпожата по руски и госпожата по немски са страхотни, тоест езиците се учат на много добро ниво.
И да, по принцип е рано за записване още, макар че в някои от нетолкова търсените училища може и да ти приемат молбата на драго сърце.

# 38
Аз молба още не съм подавала, мислех след нова година. Районирането не ме притеснява, притеснява ме, че не знам нищо за никоя от учителките. А опитно установих вече, че е от огромно значение при какъв човек попада детето. Жалко, че не се включват майки на четвъртокласници...

# 39
KSI на прав път си. Наистина най-важното от 1 до 4-ти клас е учителя. Материалната база е хубаво нещо, но е преживимо при по-малките и да не е на висота, всичко други екстри се наваксват, но учителя е супер важен. Сега неизбежно правя паралел между първите учителки и на двамата си синове и съм готова 100% да се подпиша под това мнение.
Разпитай - съседи, иди в училището малко преди края на заниманията на 4-ти клас- издебни някои баби, майки, каки и поразпитай. Потърси родители на деца учещи там.

# 40
Lennyh,   bouquet Скоро ще ходя до училището да разпитам родителите.
Сега дъщеря ми е в градина с добра материална база и страхотен директор, но от госпожите не съм доволна. А преди беше обраното - не до там добра база и страхотни учителки Hug И вече съм убедена, че учителките са най-важните!

# 41
Аз бях в 125 соу . Учех там една година. Учителите бяха горе долу добре, но зависи в какъв клас се паднете. Аз бях 5а , руска паралелка. Паднах се с лоши ученици, половината време от часа госпожите се караха на учениците, докато те въобще не ги слушаха ами си играеха на телефоните и се разхождаха. Единствено по география учителката ни беше много строга и там имаше ред. Тя си записваше абсолютно всичко без изклучения. Ако не отговорехме на някой въпрос както трябва тя ни пишеше двойки. Другите учителки  , говоря за Химия и История бяха добри. Горе долу се спазваше ред. По другите предмети не мога да кажа същото. Общо взето ваше е решението ако имате някои въпроси за учителите може да ми пишете на e-maila който е maks123456@abv.bg

# 42
  • София
Ще имам първокласничка догодина. Моля за информация родителите на сегашните първолаци - от кога се приемат молби; има ли нощни чакания като за други училища; как се доказва, че си от Младост 1, за да ползваш предимство.

# 43
Ще имам първокласничка догодина. Моля за информация родителите на сегашните първолаци - от кога се приемат молби; има ли нощни чакания като за други училища; как се доказва, че си от Младост 1, за да ползваш предимство.

От 1.04. приемаха молби. Не се чака. За адреса казаха, че ще искат копие от лична карта на родител, но в крайна сметка не искаха.

# 44
Привет на всички мами!
За пръв път влизам във форума. Ще съм благодарна на всякакви мнения за 125-то училище в Младост 1. Дъщеря ми е в 4-ти клас, отскоро живеем в Младост и тази година може би ще я запиша в 125-то училище. Какво е обучението там, има ли специализирани паралелки, извънкласни занимания? Благодаря предварително за мненията.

НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ДАЛИ ЩЕ НОСИМ УНИФОРМИ

Общи условия

Активация на акаунт