Намаления и разпродажби - нов сезон!

• 148 489
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 105
Sasch - 30 % надолу в магазина на Стамболийски - ако някой го интересува де

# 106
Явно си споделяте повече за София и дамски магазини...е аз да споделя за детски във Варна...има интересни предложения и промоции в новия магазин за детски облекла Tricoteen на Съборни 9, сладурски дрешки....мами няма да съжалявате!!!  Grinning

# 107
  • Варна
Явно си споделяте повече за София и дамски магазини...е аз да споделя за детски във Варна...има интересни предложения и промоции в новия магазин за детски облекла Tricoteen на Съборни 9, сладурски дрешки....мами няма да съжалявате!!!  Grinning
А къде се намира?

# 108
  • Варна
А и да кажа:В Кенвело във Варна промоцията вече е 1+1.Плащаш 1бр., получаваш още един брой безплатно.

# 109
А къде се намира?

магазина се намира срещу стоматологията, един в червено, май е само един задетски облекла там newsm78

# 110
  • Варна
А къде се намира?

магазина се намира срещу стоматологията, един в червено, май е само един задетски облекла там newsm78
Благодаря.Ще се разходим до там.

# 111
а кога ще има намаление в BENNETON?

# 112
 Вчера бях в Playlife на Графа и имаше намаление, различни проценти бяха 20-30..., но си взех една рокличка, намалена от 83лв. на 55 лв.

# 113
В Calliope има добри намаления Simple Smile

# 114
В Батибалено на Витошка (а предполагам и в другите) има 30% намаление. Аз си купих много хубава рокля.

# 115
# 116
  • София
Някой да знае кога започва намалението в Премама?

# 117
Какво стана с намалението в MNG, нали щеше да е този месец? Още май няма нищо. Не че вчера не си купих панталон от там. Ще почакам явно  Crossing Arms

# 118
v z-outlet vsi4ko e na 50 % dryg e vaprosa 4e teq drehi ve4e sa ni do bolka poznati

# 119
30% намаление има и на детските дрехи в магазина на "БГ ТЕКС" - това е склада в сградата на бившия Завод Витоша, цените са много добри.

Общи условия

Активация на акаунт