Намаления и разпродажби - нов сезон!

• 148 475
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 90
  • Countryside
Ооо, Калиопето ще преслушам аз  Mr. Green
Аз чакам Playlife и Капаска, макар че Капаска-та нещо не ми допадат този сезон - 2 роклички и 2 панталона съм набелязала, пък каквото остане  Mr. Green И Геокс и Хъш Пъпис - и там имам набелязани жертви  Mr. Green
Иначе ще преслушам Манго по намаленията има добри попадения, иначе са се оляли в цените, както и Кенсол  де ooooh!

# 91
  • София
Камамбер, днес като минах покрай GEOX на Графа ми се стори,че пише 20% намаление!

# 92
  • Countryside
Камамбер, днес като минах покрай GEOX на Графа ми се стори,че пише 20% намаление!
Много мизерно това 20%, аз чакам всичко по 99лв  Laughing

# 93
Много мизерно това 20%, аз чакам всичко по 99лв  Laughing
Дано да е скоро.

# 94
  • Пловдив
Пловдивчанки изобщо не се включваме Thinking
Да, в Пловдив май няма намаления, вчера се разхождах по магазините и нищо не забелязах да е намалено  Sad
Има OUTLET на KANSOL на бул."България", близо до кръстовището с "Победа". Скоро имаше хубави нещица  Peace

# 95
  • София
Явно вече има намаление в Манго, или пак е частично някакво, защото тази седмица ми донесоха две блузки от там за по 9лв.

# 96
  • София
Тази вечер като минавах покрай Манго видях да пишеше частично намаление.

# 97
  • Sofia
Явно вече има намаление в Манго, или пак е частично някакво, защото тази седмица ми донесоха две блузки от там за по 9лв.
от 2 седмици са тези блузки.Има намаление на обувки,чанти...

# 98
  • София
от 2 седмици са тези блузки.Има намаление на обувки,чанти...

O, чанти- значи трябва да мина! Много ги харесвам някои от моделите им. Crazy Мерси за инфото!

# 99
купих си от mango блузки и потничета по 9 лв. и дънки за 59лв. имат хубави чанти,но не бяха намалени.

# 100
Кенвело- плащаш 1, вземаш 2. Peace

# 101
  • София
От днешната ми разходка в Мола ето какво запомних:
Манго - невидях нещ намалено.
Фох - тче нямаква промоция която е до 30.06, но не нещо изгодно май плащаш 2 вземаш 3
Капаска - някави стри неща намени на 50% + намаление на пижами на 50%. Питах кога се очакват намаления "ами, не знаем ден за ден ни казват"
Мекс - иамше намаление на 30 и 50 %

# 102
v terranova ima namalenie , ne si spomnqm kolko to4no, no na vitrinata vidqh teniski pod 10lv

# 103
  • София
v terranova ima namalenie , ne si spomnqm kolko to4no, no na vitrinata vidqh teniski pod 10lv

В теранова постоянно имат намаление ама и увеличения явно имат  Laughing
Миналата седмица си купих къси панталонки за 30 лв от там (ненамалени). Вчера влизам и гледам 2 чифта от същите панталонки останали обаче цената е 40 лв Shocked

# 104
в Меxx на втория етаж в Сити центъра има ликвидация, всичко е супер евтино, взех си страшно клинче за 21 лв, ама бързайте, че много бързо го обират

Общи условия

Активация на акаунт