Намаления и разпродажби - нов сезон!

• 148 459
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
В Тенденс има разпродажба на дамски обувки.В Тера нова и Калиопе също има намаления

# 76
В Кредо и Модена има намаление - до 30 %.

В Тенденцията намалението ми се вижда доста изкуствено - дебна си едни обувки там от доста време, в смисъл харесах ги, но не ми бяха спешни. Тези дни обаче реших да си ги взема вече и гледам на тях пише, че са намалени от 98 на 78 лв. Взех си ги, де, ама те през цялото време си бяха 78 лв. То бива маркетингови трикове, ама поне малко наистина да ги бяха намалили  Laughing Предполагам, че по-нататък ще пуснат истински, по-големи намаления.

# 77
  • София
супер тема Sunglasses

# 78

В Тенденцията намалението ми се вижда доста изкуствено - дебна си едни обувки там от доста време, в смисъл харесах ги, но не ми бяха спешни. Тези дни обаче реших да си ги взема вече и гледам на тях пише, че са намалени от 98 на 78 лв. Взех си ги, де, ама те през цялото време си бяха 78 лв. То бива маркетингови трикове, ама поне малко наистина да ги бяха намалили  Laughing Предполагам, че по-нататък ще пуснат истински, по-големи намаления.
Оф това е много гадно. Те за балъци ли имат хората #2gunfire #Cussing out #Cussing out
Макар, че сигурно ти и още един от 10 са го забелязали това. Другите 8 ще се хванат. Ама все пак си е гадно, ти защо не им каза. Аз щях да им спретна лека сцена-скандалче, докато не ми ги намалят наистина. Не че съм скандалджийка, ама много мразя, някакви недодялани "търговци" да се гаврят с хората и да се опитват номера да ми въртят. newsm61 smile3516 smile3513 argueМизерници!

# 79

Оф това е много гадно. Те за балъци ли имат хората #2gunfire #Cussing out #Cussing out
Макар, че сигурно ти и още един от 10 са го забелязали това. Другите 8 ще се хванат. Ама все пак си е гадно, ти защо не им каза. Аз щях да им спретна лека сцена-скандалче, докато не ми ги намалят наистина. Не че съм скандалджийка, ама много мразя, някакви недодялани "търговци" да се гаврят с хората и да се опитват номера да ми въртят. newsm61 smile3516 smile3513 argueМизерници!

Наистина, много неприятно! За съжаление това си е редовна практика на българските търговци. Същите "намаления "  имаше в зимата в " Musette" в Мола на Стамболийски. Бях си харесала едни обувки и чаках въпросните намаления, за да си ги взема. То какво се оказа - залепили етикет с нова цена отдолу и уж направили 30 % намаление.

# 80
jane_f   - детското кенвело във Варна  е в Пфое Мол  - на бул. Сливница срещу Пикадили

# 81
Ама все пак си е гадно, ти защо не им каза. Аз щях да им спретна лека сцена-скандалче, докато не ми ги намалят наистина. Не че съм скандалджийка, ама много мразя, някакви недодялани "търговци" да се гаврят с хората и да се опитват номера да ми въртят. newsm61 smile3516 smile3513 argueМизерници!

На път бях да им кажа две думи и то защото продавачката ме ядоса. Дадох 80 лв. и си чакам рестото. Вярно 1, 10 лв., но в крайна сметка са длъжни да ми го върнат, а аз ако преценя ще им го оставя. Направи се на разсеяна продавачката, а аз пък се запънах на инат. Аман вече на всяка крачка да се опитват да те надцакват  Crossing Arms

Иначе, досега от Тенденз имам едни дървени чехли и едни ботуши. Не са кой знае какво като качество, но са ефектни и си ги харесвам.

# 82
Ама все пак си е гадно, ти защо не им каза. Аз щях да им спретна лека сцена-скандалче, докато не ми ги намалят наистина. Не че съм скандалджийка, ама много мразя, някакви недодялани "търговци" да се гаврят с хората и да се опитват номера да ми въртят. newsm61 smile3516 smile3513 argueМизерници!

На път бях да им кажа две думи и то защото продавачката ме ядоса. Дадох 80 лв. и си чакам рестото. Вярно 1, 10 лв., но в крайна сметка са длъжни да ми го върнат, а аз ако преценя ще им го оставя. Направи се на разсеяна продавачката, а аз пък се запънах на инат. Аман вече на всяка крачка да се опитват да те надцакват  Crossing Arms

Иначе, досега от Тенденз имам едни дървени чехли и едни ботуши. Не са кой знае какво като качество, но са ефектни и си ги харесвам.
Те, че са мизерници са си такива, но дано ти си харесваш обувувките, защото това е важното. Да си ги носиш със здраве и да им се радваш Laughing.Не се хаби и не се ядосвай, за глупости, защото е вредно  Mr. Green. Радвай се на живота, хапвай пийвай и си купувай каквото си харесаш, пък то тъпанари, наглеци и т.н. винаги ще има Wink

# 83
Да си ги носиш със здраве и да им се радваш Laughing.

Мерси  Simple Smile

# 84
Пловдивчанки изобщо не се включваме Thinking

# 85
  • Варна
Може би намаленията наистина указват каква е точно цената, т.е. без преувеличението. Големи намаления имаше в края на януари. Дано има такива и в края на юни.

# 86
  • Sofia
В Кенвело още има 2 купуваш 3-тото подарък

# 87
Rinascimento - намаление от 30 до 50 %.

# 88
Jujka   имаш ли ново инфо за голямото намаление в Mango , че нямам търпение да щурмувам магазина  Joy

# 89
  • Пловдив
Пловдивчанки изобщо не се включваме Thinking
Да, в Пловдив май няма намаления, вчера се разхождах по магазините и нищо не забелязах да е намалено  Sad

Общи условия

Активация на акаунт