Намаления и разпродажби - нов сезон!

• 147 881
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 915
  • София
Интересува ме в кой магазин сте видяли 50%?
Благодаря Simple Smile

В МОЛ-а на Стамболийски.  Peace

Тия скръндзи в FOX няма ли да пускат вече -70%

Ами то вече не остана нищо за намаляване, поне за детското. В събота ходих с малката да мери панталонче и поличка и бях харесала, но нямаше нашия номер, почти нищо не е останало. Rolling Eyes

# 916
в МОЛ-а на Стамболийски намалението в ЕССО е -30%, преди 1 час бях там, не знам къде сте видели -50%, даже гледах и цените на обувките, намалени на половине не открих.

# 917
  • София
в МОЛ-а на Стамболийски намалението в ЕССО е -30%, преди 1 час бях там, не знам къде сте видели -50%, даже гледах и цените на обувките, намалени на половине не открих.
Толкова е и на Славейков.И аз това се зачудих,къде ли е 50% newsm78?

Тия скръндзи в FOX няма ли да пускат вече -70%

Във Фокса има ли още намаление?Преди седмица нищо не беше останало.

# 918
А в Пловдив има Laughing

# 919
  • София
Миналата зима някъде към средата на февруари пуснаха в ЕССО 50% намаление - поня го защото тогава мъжа ми си взе от там много хубави зимни обувки - от 250лв/ 125лв.
Дано и сега да направят така.

# 920
В Неделя си взех палто и манто от Манго. Много съм доволна. В Мола все още има избор, докато в магазина на 'Витоша" сякаш всичко е обрано.

# 921
  • Countryside
Някъде намаление на мебели и мека мебел? Освен Айко, Лабиринт и Комо?

Има и в Mobexpert също.
Къде им е магазина, на сайта пише Цариградско?

# 922
И аз си взех от Манго в Мол-а три пуловерчета,не много дебели и едно потниче за лятото-излезе ми 110 лв.Добре ми се стори ,само дето всичко беше нахвърляно,и имаше опашки за пробната ,но това ще го преживеем.В магазин Ло-Ло вчера видях че има 50 процента намаление,но  не съм влизала.

# 923
  • София
Някъде намаление на мебели и мека мебел? Освен Айко, Лабиринт и Комо?

Има и в Mobexpert също.
Къде им е магазина, на сайта пише Цариградско?
Ако не се лъжа е на спирката,което се казва Студ.общежития в розовата бизнес сграда.Посока Младост се пада след Плиска.

# 924
  • Countryside
Ох това ли е  ooooh! Онзи с осветителните тела, сетих се, мерси за уточнението. 

# 925
  • гр. София
http://www.mobexpert.bg/index.php?m=864&lang=1&id_city=341

Сиренце,магазина се намира в Люлин, след метростанцията.Голям и хубав,но и скъп.Това ,което е дадено като адрес на Цариградско минава за централен офис или нещо подобно.

# 926
  • Countryside

Сиренце,магазина се намира в Люлин, след метростанцията.Голям и хубав,но и скъп.Това ,което е дадено като адрес на Цариградско минава за централен офис или нещо подобно.
Ооох, чак до Люлин не ме влече да ходя, що не си правят магазините на по-нормални места - Люлин, Дружба, Околовръстни  Crossing Arms

# 927
  • гр. София
Ами то магазин от такъв мащаб има ли място да заврат в центъра. Laughing
В този има onda,поне накрая за успокоение  едно хубаво кафе можеш да изпиеш. Grinning

# 928
В Hush Puppies -50 % намаление, има номера все още и сладурски неща, купих си страхотни боти с финтифлюшки за 117 лв. bowuu
И аз,и аз Simple Smile Много им се кефя  Grinning Grinning Grinning

# 929
  • Countryside
Ами то магазин от такъв мащаб има ли място да заврат в центъра. Laughing
В този има onda,поне накрая за успокоение  едно хубаво кафе можеш да изпиеш. Grinning
Mr. Green
 Да, успокои ме, и без това отдавна се каня да ходя в Лабиринт-а и Зоната, ще ги съчетая нещата  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт