Намаления и разпродажби - нов сезон!

• 147 888
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 900
  • around the world
ууу, някой май е плащал на Стандарт за тази статия, не съм видяла нито такива намаления, нито такива лудници в магазините.
За пореден път се разочаровам от бг магазините, но не се разстройвам, ще пазарувам в Лондон.
По принцип си абсолютно право. Но вчера лудницата по Витошка ми се  видя голяма . В манго имаше такива безумни опашки на касите,че с  влизането просто си излязох. В Капаска имаше доста хора и тъкмо се зарадвах, че на касата има само един човек, а то какво се оказа. Въпросният господин остави 1300 лв. на намаление -50%. Shocked Представете си за какво пазаруване става въпрос. Но в повечето магазини намаленията наистина са просто смешни или нещата, които продават в момента са абсолютни боклуци.

# 901
  • around the world
В Etam има намаление ,мисля че е 50 %,но не съм много сигурна дали е толкова или по- малко
В Etam намалението на всичко ли е или само на някои неща. Аз ходих началото на миналата седмица и бяха намалени само 2-3 вида пижами, които не ми харесаха.
Аз минах от там вчера и все още намалението е частично на доста малко неща. Да не говорим че видях намалени неща, които бяха намалени и при предишното им %. За съжаление аз нищо не можех да си харесам. Намалените неща бяха само единични бройки и никаква номерация Crossing Arms.

# 902
За боклуците също. В Мекс забелязах такива боклучави летни потничета, колекция от преди 5 г, а по 30 и отгоре лв. Потници, които реално и за пижама не стават.

# 903
  • Beyond the Frontiers
И аз минах по Витошка в петък. Малко неща ми хванаха окото:
Геокс - намаление 40% - имаше доста момичешки моделчета - цена след намалението 80-90 лв Shocked
Дика - зимната колекция - почти на половина, отделни артикули и до 15 лв - поли, 50 лв - сака, 30 лв - панталони Peace
Елезабет - зимна колекция - 50%, сака за по 55 лв. Peace
Като се има предвид, че съм доволна от моделите и качеството на дрехите им, цените са повече от чудесни Peace

# 904
Днес бях в Етам и съм разочарована тръгнах с повече пари и с целта да си накупя няколко неща - пижама, 1-2 комплектчета сутиен+бикини и още нещо ако си харесам. Обощо взето намалението е мизерно, само една малка част са намалени, пижамки няма или няма номера, или просто има само горнище, а долнище не. Имаше симпатични нощнички - памучни, от бельото съм разочарована. Аз си купих един сутиен и два чифта бикини, намалени на 30% то и затова имаше номера, оставих 60лв за тях, които са доста, но поне да не съм без нищо. Ако решат да пуснат още нещо ще отида като мога и в другия магазин. Жалко само, че в сайта им намаляват всичко и се продава на доста по-ниски цени от милите ни Софийски магазини.

# 905
  • Sofia
В Hush Puppies -50 % намаление, има номера все още и сладурски неща, купих си страхотни боти с финтифлюшки за 117 лв. bowuu

# 906
  • София
Много добри намаления има в SPRIDER - от 15.01 го пуснаха , аз ходих в този до Джъмбо. Накупих една купчина дрехи за децата.

За малката - пола от 36лв/ 10лв и нещо, блузи и поло- за по 8лв, панталони - за по 10лв.
За малчо - джинси 30лв/ 10лв, ризи - 26лв / 18лв, панталони - за по 15лв.
Абе накрая сметката от реалните цени пишеше , че е 245лв, а с намалението платих 90лв и стотинки.

Не мога да се сетя - февруари ли пускаха намалението в ГЕОКС всичко до 99лв  Thinking?

А колко е намалението в ЕССО?

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 08:44 от Jujka

# 907
В Ecco намалението е 50 %

# 908
  • София
Но няма оостанали номера.

# 909
От вчера са в сила Гръцките намаления, така че сега е момента за разходка, Peace

Да, нямам търпение вече, аз другата седмица ще ходя до Солун.  Grinning

Ох, и аз май ще ходя до там, dollface към коя дата ще ходиш, колко % е намалението им.

Не знам точно, със сигурност ще ходя този месец, но събота и неделя не, защото е много лудница (даже в неделя много магазини не работят), през седмицата е най-добре.
И вероятно само до Космос мола и аутлета след границата, ако остане време може и до центъра да минем.
Миналата година като ходих, пак беше към края на януари, намаленията бяха 50-70%.  Crazy

В събота ще ходя до Солун. Относно аутлета след границата- голям боклучарник е там. Модели от преди 10 години, абе отврат.

# 910
В САЛАМАНДЪР до къде стигна намалението - ако някой е ходил моля да сподели, има ли интересни неща, и горе долу - средна цена на ботушите....Simple Smile

# 911
  • София
А какви са намаленията в Oviesse?

# 912
А какви са намаленията в Oviesse?

до 60%

# 913

Преди час се разходих до магазина на Ессо на Мария Луиза - намалението е само 30%.
Интересува ме в кой магазин сте видяли 50%?
Благодаря Simple Smile

# 914
Тия скръндзи в FOX няма ли да пускат вече -70%

Общи условия

Активация на акаунт