Намаления и разпродажби - нов сезон!

• 147 826
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 990
  • София
Освен на "Витошка", къде другаде има магазин на Елизабет?

В Пловдив и Бургас.

# 991

В Пловдив и Бургас.

В София само един ли е?

# 992
  • София
Аз знам само за един.Погледнах и торбичките им,изписани са три магазина-в София,Пловдив и Бургас.

# 993
Мисля че в мола на Хемус имаше техен магазин  newsm78

# 994
В Sportmania има промоция -дамско ски яке 5000 мм за 139 лв. и мъжко ски яке 10 000 мм - 199 лв и над 150 лв. покупка -подарък ски чорапи.

# 995
  • София
Мисля че в мола на Хемус имаше техен магазин  newsm78
Няма там.

# 996
В Калиопе има намаление на старите неща на 90 %, преди няколко дни имаше няколко свестни неща. В Елизабет има постоянно намаление на стари колекции в края на магазина навътре. Взимала съм си страхотно сако за 15 Crazy лв оттам през лятото и др. интересни неща.

# 997
Момичета,
Някой може ли да ми каже от къде да си купя хубаво,дебело зимно яке...намалено  newsm78
И все още има ли намаления в мола на Стамболийски,че не съм обикаляла магазините доста отдавна.  bouquet

# 998
Момичета,
Някой може ли да ми каже от къде да си купя хубаво,дебело зимно яке...намалено  newsm78
И все още има ли намаления в мола на Стамболийски,че не съм обикаляла магазините доста отдавна.  bouquet
Да, в манго има доста намалени якета- като започнеш от елегантни палта с копчета и колан и стигнеш до ежедневни шушлякови якета. Разгледаъ в мола, може да си харесаш нещо...

# 999
Момичета,
Да, в манго има доста намалени якета- като започнеш от елегантни палта с копчета и колан и стигнеш до ежедневни шушлякови якета. Разгледаъ в мола, може да си харесаш нещо...
10x,Floral   bouquet
Утре ще отида да разгледам  Hug

# 1 000
  • София
Да питам- има ли още намаления в магазините не Адидас и Найк? И колко процентно е намалението?

# 1 001
  • Countryside
Да питам- има ли още намаления в магазините не Адидас и Найк? И колко процентно е намалението?
Има 30-50%, обаче е доста пообрано откъм номера

# 1 002
  • sofia
по-добре ходи в аутлетите, близко са ти и там има по-голям избор

# 1 003
  • София
по-добре ходи в аутлетите, близко са ти и там има по-голям избор

В аутлета на Найк на бул, България намалението е до 70%  Peace

# 1 004
  • София
Мерси момичета, скоро не съм се разхождала до Зара и Найк и затова потърсих помощта Ви Hug.
Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт