Намаления и разпродажби - нов сезон!

• 147 864
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Моля! и сори за спама

# 961
Аз пък купих маратонки 26 номер рибок за малката, намалени на 30% за 47лв. Много сладурски...Имаше и за момчета.

# 962
Ali&Meli , би ли ми казала от кой магазин си купила обувките, понеже днес бях в мол-а и нямаше модели на ессо.

В Саламандър на Витошка също има обувки на ECCO, и са по-евтини отколкото във фирмения магазин на Графа.

# 963
  • София
Има 50% намаление в Хепи Ленд, а също и в SLS и почти всички спортни магазини на Черни връх.
Купих апрески за 29 лв., очила за ски - 20 лв. и ръкавици за 17лв.   Hug

Майките на момиченца, може ли да ми кажете от къде купувате клинчета?
Търсих на доста места, но няма. Трябва ми размер 110 - 115 см  Tired   
bejbi от SLS ли купи апреските, имаше ли момчешки модели N28-29  Hug

# 964
Да, от SLS. Има 4-5 модела най-вече момчешки, момичешките бяха от новата колекция. Аз взех модел, на който чорапа се вади и може да се пере. Номерата започват от 27-28  Peace

# 965
  • София
Ali&Meli , би ли ми казала от кой магазин си купила обувките, понеже днес бях в мол-а и нямаше модели на ессо.

В Саламандър на Витошка също има обувки на ECCO, и са по-евтини отколкото във фирмения магазин на Графа.
Но няма детски.

# 966
Да знае някой дали още има намаления в пума и адидас и ако има до кога?

# 967
  • Countryside
Има -50% на пумата най-вече, но на адидас е около -30%. Мисля че на витрината е обявено до края на януари, обаче по-скоро до изчерпване на количествата

# 968
...............................
Майките на момиченца, може ли да ми кажете от къде купувате клинчета?
Търсих на доста места, но няма. Трябва ми размер 110 - 115 см  Tired   
[/quote]

Клинчета,купувах от няколко места-от магазина на Аксент в МОЛ-а на Стамболийски има обикновенни ,памучни клинчета.Цветовете са по-семпли.В много сайтове също можеш да си поръчаш,от Бенетон си купих за голямата плетен клин в черен цвят на Сисли-много топъл.Ако говориш за клин за спортуване или балет,точно този тип клинче ме измъчи,намерих този размер в един балетен магазин зад Плиска/хотела/,казва се Трепсихора,мисля че имат и сайт,намира се в една от първите пресечки на улицата която минава точно зад хотела.Тръгваш по нея посока към НУТИ.На ъгъла на втора мисля пресечка е това не много голямо магазинче.Сигурно има и в другите балетни магазини,но мисля че от обикновен детски магазин ще ти е по-лесно да намериш,а и по-ефтино.  bouquet

# 969
  • София
Има -50% на пумата най-вече, но на адидас е около -30%. Мисля че на витрината е обявено до края на януари, обаче по-скоро до изчерпване на количествата

Къде това?

# 970
picaso, благодаря   bouquet

# 971
Мерси, дано да са до изчерпване но и да не са се изчерпали вече Laughing

# 972

Но няма детски.

Как да няма, всяка година им купувам обувки от там.Simple Smile

# 973
  • София
Къде има Пуми, че не се сещам?

# 974
Къде има Пуми, че не се сещам?

В Мола срещу Хемус, т.е. Sity Center Sofia

Общи условия

Активация на акаунт