Намаления и разпродажби - нов сезон!

• 148 576
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Някой да знае дали в HOT SPOT има намаления?
Няма. Mr. Green

# 196
Вчера бях в ССS,но честно не ми направи впечатление да имаше намаление в HOT SPOT .
В Sport Mania имаше частично 30%,купих си страхотни бански и борд шорти на Brunotti

# 197
Искам да си купя хубаво кожено яке. Знам, че не е сезонът, но дали като сте обикаляли по магазините не сте мернали нещо някъде, все пак?
Нямам предвид магазини за кожени якета като тези по "Пиротска"... Stop

# 198
купих си страхотни бански и борд шорти на Brunotti
off - разкошен бански  Peace

# 199
записче. Мен ме интересуват детски обувки.

# 200
Някой да знае за намаления на мъжки маратонки?

# 201
  • София-Лагера
Искам да си купя хубаво кожено яке. Знам, че не е сезонът, но дали като сте обикаляли по магазините не сте мернали нещо някъде, все пак?
Виж в Манго.Имаха сака и якета.

# 202
  • Пловдив
кофти.....но и аз се записвам,а и вие сте дали всичкото инфо което имам и аз  Laughing

# 203
  • София
номера няма да,а за процента не съм сигурна.Харесах си едни обувки и като поисках 41 реагираха все едно искам 45 #Crazy
Dам,продавачките са ужасни там.
Аз като питах за 37ми,демонстративно вдигнаха обувката да видя,че отдолу си пише кои номера имат.
И като пробвах един сандал без чорап ми се хлъзгаше много крака на долу и така и не разбрах дали са ми големи обувките или от чорапа.Така и не ми дадоха да пробвам на босо.Sad
А така си ги бях харесала. Confused

# 204
  • София
Някой да знае за намаления на мъжки маратонки?
В спортния магазин в Sky sity.

# 205
Полезна си е тази тема!  Hug

# 206
номера няма да,а за процента не съм сигурна.Харесах си едни обувки и като поисках 41 реагираха все едно искам 45 #Crazy
Аз като питах за 37ми,демонстративно вдигнаха обувката да видя,че отдолу си пише кои номера имат.
И като пробвах един сандал без чорап ми се хлъзгаше много крака на долу и така и не разбрах дали са ми големи обувките или от чорапа.Така и не ми дадоха да пробвам на босо.Sad

а в какъв диапазон са цените там?

# 207
Виж в Манго.Имаха сака и якета.

Мерси  Grinning
Обърна ли внимание на цените /горе-долу/? Намалени ли бяха?

# 208
  • София

а в какъв диапазон са цените там?
Ами сега намалени са до 100лв.

# 209
  • София-Лагера
Цитат
Мерси 
Обърна ли внимание на цените /горе-долу/? Намалени ли бяха?

Az моето яке го взех за 260.Сега има намаление до 50%
Сигурно към 200лв ще бъде

Общи условия

Активация на акаунт