Намаления и разпродажби - нов сезон!

• 148 151
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 420
В GEOX на Леге и Съборна има намаление на зимни обувки от миналата година..купих страхотни ботуши за дъщеря ми за 75 лв. Peace
А има ли модели за възрастни

# 421
В GEOX на Леге и Съборна има намаление на зимни обувки от миналата година..купих страхотни ботуши за дъщеря ми за 75 лв. Peace
А има ли модели за възрастни

Има, да, и мъжки, и дамски.

# 422
Търся си черно, фино поло. Нещо от фино трико, което може да мине и за по-официално. Някой мяркал ли е нещо подобно? Мисля първо от Манго да започна търсенето, но ако имате наблюдения за други места, споделете!

# 423
  • София
Търся си черно, фино поло. Нещо от фино трико, което може да мине и за по-официално. Някой мяркал ли е нещо подобно? Мисля първо от Манго да започна търсенето, но ако имате наблюдения за други места, споделете!

Погледни в Есприт, бях в събота в Мола и ми направи впечатление, че има голям избор на трико и плетива!Аз лично си купих две пола,а имаше доста голям избор с и без ръкав, от трико или плетиво от Orsay на Витошка!

# 424
ех че полезнооо: утре отивам  Flutter няко йдо утре следобед да се включи, ак ознае намалени готски ботуш за възрастни Flutter

# 425
ех че полезнооо: утре отивам  Flutter няко йдо утре следобед да се включи, ак ознае намалени готски ботуш за възрастни Flutter
Peace  Аз и палто търся ooooh!, ама едва ли ще има намалени, освен ако не са от миналия сезон

# 426
  • sofia
Вчера ходих в Geox на Витошка и в този на Съборна, взех на малката ботуши за 50лв,имаше дамски и мъжки обувки, също намалени. Доволна съм много от покупката

# 427
  • София
Вчера ходих в Geox на Витошка и в този на Съборна, взех на малката ботуши за 50лв,имаше дамски и мъжки обувки, също намалени. Доволна съм много от покупката
Би ли описала какви са?Вътре имат ли нещо топло и кой номер са?
Благодаря!

# 428
  • sofia
Имаше най различни модели от апрески до чисто кожени ботуши,някои бяха с пухче други не!
Номера имаше от 20-21 до 32-33,зависи от коя серия са
Нашите са с кожа и набук,миналата година имахме от набук и знам,че не пропускат вода

# 429
  • София
За 50 лева си заслужава разходката до там.Щом и отзивите са положителни.
Нали от Витошка си ги взела,че Съборна ми е по-неудобно.
Още веднъж благодаря!

# 430
  • sofia
За 50 лева си заслужава разходката до там.Щом и отзивите са положителни.
Нали от Витошка си ги взела,че Съборна ми е по-неудобно.
Още веднъж благодаря!
От Съборна ги взех,на Витошка избора е по-малък,кумата ми днес е ходила на Съборна,чакала е да отворят до 10,30ч и са и казали,че правят почистване,така,че не знам дали са отворили

# 431
  • Beyond the Frontiers
А, има ли и модели за момчета?

# 432
  • София
А, има ли и модели за момчета?
В магазина на Витошка-нямаше.

# 433
аз нещо не си харесах, нямаше и номера избор, повечето са за по-тесен крак, детски симпатични ботушчета за към 75лв, но вътре вместо кожа са като маратонка newsm78

кажете къде готини до глезен кожени боти  Praynig дали в мола скай сити има newsm78 или къдееее Crazy до към 100лв, не някакви суепр скъпи Naughty днес ми допаднаха едни за 600 #Crazy Mr. Green

# 434
аз да замоля, ако някой наобикаля Фокса редовно да ни светне като почнат намаленията  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт