Намаления и разпродажби - нов сезон!

• 148 070
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 525
Хаиде няма ли някоя мама да ми помогне като ми купи раничките от Фокса  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
В фокса в София вече са свършили и аз исках,но няма

# 526
  • Варна
Хаиде няма ли някоя мама да ми помогне като ми купи раничките от Фокса  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Днес бях във Фокса,но въобще не погледнах цената.Имаше ги в синьо и розово.Смятам другата седмица пак да отида до там и ако има ще питам за цена и ще ти пиша.

# 527
  • София
Някой знае ли дали в магазини SLS има намаление??? Благодаря!

Да, има. В неделя ходих в магазина на бул. "Черни връх" и на повечето марки имаше намаление.
Къде точно на Черни връх и има ли детски апрески.
и аз се интересувам само че за детски ски гащеризони

# 528
намаленията са около 20-ти Февруари, иначе сега цените хич не ми харесаха. В момента има 30% на единични пройки от миналата година без избор на модел и размер. Можеш да погледнеш в аутлета на Росиньол.

# 529
дайте линк да ги видя тези ранички, че аз в нашия не видях май, снощи пак бях там
ще отида да проверя утре и ако има да ти взема  Rolling Eyes

# 530
Ранички в София във Фокса вече няма.

# 531
  • София по рождение
хоп троп и в тематааа...в София на бул. Скобелев близо до 5-те кьошета има магазин за спортни облекла- ЛИКВИДАЦИЯ. Има хубави анцузи за 30 лв.

Последна редакция: пт, 07 ное 2008, 17:15 от Nadyk

# 532
  • София
Този, който е близо до спирката ли? И какви са анцузите мъжки, дамски, детски, а маратонки имаше ли намалени?  Rolling Eyes

# 533
  • София
Момичета,знаете ли дали сега има някаква промоция в магазините на "FOX"?

# 534
тук в Сз поне не видях
в Кенвело в Стара Загора купуваш за 200 лв, плащаш 100, от 6.11 до 6.12 или до изчерпване на количествата

# 535
  • София по рождение
Този, който е близо до спирката ли? И какви са анцузите мъжки, дамски, детски, а маратонки имаше ли намалени?  Rolling Eyes

мъжки и дамскил, няма маратонки, мисля че е близа до спирката на тролея.

# 536
Здравейте, извинявам се че нахълтвам във вашата тема, но се нуждаем от безпристрасно жури, подготвяме благотворителен базар и сме систематизирали нещата, които правим и ако имате малко свободно време ви молим да ги погледнете и да кажете кое ви е заинтригувало за да направим още. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=345702.new#new
Благодаря Ви предварително.

# 537
Нещо за Фокса в Пловдив дали има намалено

# 538
Момичета,знаете ли дали сега има някаква промоция в магазините на "FOX"?

Миналата седмица само в детския Фокс имаше намаление на комплекти анцузи за момчета и момичета - около 20 лв. бяха за долнище и горнище и отделно имаше по 14 лв. само блузки и само долнища /момичешки/.

# 539
  • Варна
Фокса има пак 99-69лв.Това информация от преди 20 мин. Peace

Общи условия

Активация на акаунт