Намаления и разпродажби - нов сезон!

• 148 076
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 555
В геокса има коледно 20%
, малей направо са се престарали с това Коледно намаление

# 556
В КАЛИОПЕ има частично намаление и има какво да се хареса. #Crazy

# 557
  • София
Саламандър-30 %    -беше фул:)

# 558
Ние пък в това Кенвело нищо не можем да си харесаме, много на китайски ми изглеждат, на високи цени.
Ма те са си точно китайски, та даже и прани ми изглеждат Confused

А в Мандарин има какво да се купи на 30%. Аз се възползвах Simple Smile

# 559
  • Countryside
Като цяло ми прави впечатление, че много рано почнаха намаленията тази година, друг път преди Коледа няма бъкел намаление  Shocked Да не би да е  в резултат от кризата  ooooh!

# 560
  • София
Като цяло ми прави впечатление, че много рано почнаха намаленията тази година, друг път преди Коледа няма бъкел намаление  Shocked Да не би да е  в резултат от кризата  ooooh!

Мисля,че е заради кризата.В съботния брой на в-к "24 часа" имаше една снимка от Италия, която показваше 50% намаление и коментара в статията беше, че тази година намаленията са започнали необичайно рано в Западна Европа.

# 561
full с народ ли имаш предвид?! Rolling Eyes

Има ли поне хубави боти си търся аз?!

# 562
  • Пловдив Белащица
Във Фокса май пак има намаление. Детските якенца, които миналата седмица гледах намалени 99=69, моя приятелка вчера е купила за 49.

# 563
  • София
Има ли го още в детския ФОКС това за 69-99 лв и докога ще бъде?
А след това какво правиха-взимаш 2 плащаш ед newsm78но ли?
Докато го постна и ти си писала Laughing
А какво е това намаление newsm78?

# 564
  • Countryside

Мисля,че е заради кризата.В съботния брой на в-к "24 часа" имаше една снимка от Италия, която показваше 50% намаление и коментара в статията беше, че тази година намаленията са започнали необичайно рано в Западна Европа.
Ха, ами лошо няма поне една полза да има от кризата  Mr. Green

# 565
  • Пловдив Белащица
Има ли го още в детския ФОКС това за 69-99 лв и докога ще бъде?
А след това какво правиха-взимаш 2 плащаш ед newsm78но ли?
Докато го постна и ти си писала Laughing
А какво е това намаление newsm78?

Не се изразих правилно, имах предвид, че са смънкали още от цената, остава още докато си дойдат до себестойността. Пролетта са ги продавали по 20 лв почти същите якета.

# 566

Чух го и аз някъде това за намеленията конкретно за Италия ,но честно казано май не са точно така нещата. Сестра ми живее в Рим и след този слух я изпратих на проучване тъй като съм си взела билет за януари и определено ме вълнуваше дали пък няма да ги пропусна намаленията . Та пообиколи тя и каза ,че  почти никъде не е видяла ако някъде е имало нещо ,това е миналогодишна стока или магазини тип терра нова където ежегодно си текат намаления та незнам статията до колко е реална  Peace

# 567
  • София
full с народ ли имаш предвид?! Rolling Eyes

Има ли поне хубави боти си търся аз?!
Да,това имах предвид. Blush

Не успях да разгледам дамското,аз търсих детско.

# 568

И аз одеве гледах там детското, но няма избор  Rolling Eyes И в Геокса са се изчерпили старите модели, а ново детско още няма и направо не знам къде да търся ботушки на дъщеря ми  Crossing Arms Искам нещо, което да е качествено и да не пропуска.

# 569
  • София

И аз одеве гледах там детското, но няма избор  Rolling Eyes И в Геокса са се изчерпили старите модели, а ново детско още няма и направо не знам къде да търся ботушки на дъщеря ми  Crossing Arms Искам нещо, което да е качествено и да не пропуска.
СЪщия проблем имаме и ние.За 3 дни обиколихме всички магазини и ако ми хареса нещо,то номерацията е изчерпана.
Направо се виждам в чудо от къде ще купим ботушки... Confused

Общи условия

Активация на акаунт