Намаления и разпродажби - нов сезон!

• 148 048
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 585
А апреските на Колев пропускат ли вода и дали са топли крачетата след 2-3 часа на сняг?

Не знам дали пропускат, защото още не ги е носила, но така като ги гледам, едва ли ще пропуснат, защото са като изляти до глезена, т.е. нямат ръбове и шевове и няма откъде да пропуснат, а и от магазина ми гарантират, че не пропускали. Със сигурност ще топлят, защото отвътре има много дебел пух /едно такова като каракул/.

# 586
  • София
само да вметна , понеже се коментираха ботуши на Колев и Колев
имаме едни миналогодишен модел - пързалят се много, две крачки не може да направи сам

имайте го предвид

като идея мога да дам аутлета до Билла Младост - там има доста обувки, но не съм ходила скоро за да споделя прясно инфо

прясното инфо е, че 25 номер за момче нямат апрески, а останалите от този номер почти нищо или трицифрена сума. В петък ще получават стока, но не знаят каква ще е.
А апреските на Колев пропускат ли вода и дали са топли крачетата след 2-3 часа на сняг?
И 24№ нямаше за момче,че и никакъв за сравнение.А продавачките бяха меко казано нелюбезни и оттегчени.Ядосах се и отидохме в Скай сити в магазина на К§К и от там си купихме апреските24№.

# 587
  • София
/Между другото малкия вече си има ботушки Simple Smile/

Честито, какви му взе?

И аз вчера купих на дребната апрески от Колев и Колев - много са сладки. Харесах й и едни ботушки и мисля да ги взема, но те не са за тежка зима.
AMи този модел Рихтер,който ни беше харесал и беше изчерпан  го заредили на следващия ден,та веднага го взехме:)
Ти тези розовките ли взе?Simple Smile

И за да съм по темата-В a's има до 50% намаление.Simple Smile

# 588
Във Фокс-а има шапки /бебешки/, шапки в комплект с буйки /платнени/ и блузки за 7.99
пуловерчетата на 29.99
якетата на 39.99
продължава и 99=69
това за магазина в Стара Загора

# 589

Апреските са също в розово и сребърно, а тези, които пуснах на снимка мисля да ги взема също.

# 590
  • София

Не знам дали пропускат, защото още не ги е носила, но така като ги гледам, едва ли ще пропуснат, защото са като изляти до глезена, т.е. нямат ръбове и шевове и няма откъде да пропуснат, а и от магазина ми гарантират, че не пропускали. Със сигурност ще топлят, защото отвътре има много дебел пух /едно такова като каракул/.
нашите миналата година в най-големите снегове пропуснаха на определино място-където се свързва плата с гумата и е защота цялата конструкция. Но това за щастие се случи само 1-2 пъти, а размерът на мокрото беше колкото монета.
Чудя се аз дали да не купя пак от същите или от гумените да пробвам

# 591

Mоже ли да пуснеш снимка на апреските, моля...

# 592
  • София
А Колев и Колев в Билата на Младост вътре ли имат магазин или къде ?
И аз от няколко дена обикалям за апрески и няма неговия номер от това което харесам  ooooh!

# 593
И аз от няколко дена обикалям за апрески и няма неговия номер от това което харесам  ooooh!

Магазинът е в ниската част вляво от Била  Peace Имат апрески  Peace
Аз не съм доволна от този магазин - цените са  Rolling Eyes

# 594
  • София

Апреските са също в розово и сребърно, а тези, които пуснах на снимка мисля да ги взема също.
Да,същите имах на предвид и аз Simple Smile Много са сладки момичешките,и една приятелка взе същите са малката.
Винаги ме е било яд,защо при момичетата има по-голям избор във всичко. Blush

# 595
  • София
Магазинът е в ниската част вляво от Била  Peace Имат апрески  Peace
Аз не съм доволна от този магазин - цените са  Rolling Eyes

Той нали е на Колев магазина, цените трябва да са като в другите им магазини  newsm78
Сега звянах по К§К и се оказа, че за малката има розовия модел само в ЦУМ и то 23, а тя носи 22, а за големия има в Скай Сити та утре ще падне обикаляне пак дано не свършат до тогава.

# 596
  • София
Не е на К§К само магазина,аутлет е и на Chunkid`s(или нещо подобно),има и повечето модели на К§К,цените са им същите,но,какта писах и по-нагоре в темата продавачките са  Sick оттегчени и нелюбезни.И не за първи път се разочаровам от този магазин.
Определено няма повече да го посетя!

# 597
  • София
Малко разводнихме темата, но само като ви чета и изобщо няма да отида до там, по тел. получих къде кой номер има за децата и ще ходя направо да ги взема.

# 598
  • София
В Кенсъл в Скай Сити вече има 50% намаление  Peace

# 599
Аз исках ботуши на Колев и Колев за мънинкия, ама при всички не му се пъхат пръстите отпред. И с летните обувки на тази фирма по същиа начин newsm78

Общи условия

Активация на акаунт