Намаления и разпродажби - нов сезон!

• 148 036
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Ali&Meli , разгледах днес във FOX-а, има якенца по 55 лв., това е което ми направи на мен впечатление.  Има блузки по 10 лв., взех една на дъщеря ми. Peace Има и други неща, но зависи какво те интересува.  Hug
Много благодаря! Hug Ще видя,ако мога до края на седдмицата да го посетя.Предполагам става въпрос за Fox Kids.

Rinaschimento къде се намират?! и в какъв стил са им дрехите, че за 1 път ги чувам newsm78

На Графа се намират срещу Седмочисленици,влизала съм веднъж или два пъти.Имам смътни спомени,че стилът на дрехите е еленгатен,но не съм съвсем сигурна.

# 616
  • София

Rinaschimento къде се намират?! и в какъв стил са им дрехите, че за 1 път ги чувам newsm78

На Графа се намират срещу Седмочисленици,влизала съм веднъж или два пъти.Имам смътни спомени,че стилът на дрехите е еленгатен,но не съм съвсем сигурна.

Малко на Калиопе може би ми напомня Thinking Има панталони, блузи, жилетки, ризи. Има и елегантни дрехи, по-празнични, но намалението не важи за тях. Ама те са разни роклички с тюл и джуфки, малко кичозни ми идват на мен.

# 617
  • Countryside
A'S до -50%, Кенсол също, нищо интересно няма.
Андрюс уоман, МаксМара, РилаСтил(Батибалено) и Капаска още се стискат  Crossing Arms

# 618
Малко на Калиопе може би ми напомня Thinking Има панталони, блузи, жилетки, ризи. Има и елегантни дрехи, по-празнични, но намалението не важи за тях. Ама те са разни роклички с тюл и джуфки, малко кичозни ми идват на мен.

Мда, и аз наскоро се отбих, но нещо нищо не си набелязах  Thinking Не е е моят магазин това  Crossing Arms

# 619
 В магазин Джани има намаление от 70% ( във Варна ). Много съм доволна, защото успях да си взема боти които струваха 290 лв. , а сега с намалението си ги взех за 129 лв.  bowuu

# 620
  • гр.Варна
В магазин Джани има намаление от 70% ( във Варна ). Много съм доволна, защото успях да си взема боти които струваха 290 лв. , а сега с намалението си ги взех за 129 лв.  bowuu

Къде е магазин Джани,моля? Rolling Eyes

# 621
Магазин Джани е по главната улица , точно след детския Бенетон

# 622

70% от 290  newsm78 аз ли не смятам правилно  Embarassed

# 623
  • Countryside

70% от 290  newsm78 аз ли не смятам правилно  Embarassed
ПО-скоро намалението е до 70%, а нейните боти са намалени с 55%  Mr. Green

# 624
Ако някой има информация за намаленията в Дика, моля да пише!

# 625
А в Карло Джанини дали има ?

# 626
  • София
Батибалено -30% vidiah na vitrinata

# 627
  • Пловдив
В Пловдив - маг.КЕНВЕЛО - ако направиш покупка за 200лв. ти правят отстъпка 100лв. Така  купих 3 леки блузки, чифт дънки и поларена жилетка на мъжа ми за 108лв. Много съм доволна!

# 628
Супер.Тъкмо си бях харесала една жилетка,но не ми се даваха 120 лева за FOX. Whistling

# 629
Момичета, а някой знае ли кога започват намаленията в Elizabeth?

Общи условия

Активация на акаунт