Намаления и разпродажби - нов сезон!

• 147 866
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 945
Сега пазарувай,защото после няма да има номера Peace 70% никога не е имало в Геокса
Днес взех на сина ми 26 номер-49 лв.Очудих се,че има от всеки модел,номер.Но може би за кратко.
Мъжт ми също си взе обувки,но 2 от магазините нямаше неговия номер.

# 946
Днес взех на сина ми 26 номер-49 лв.Очудих се,че има от всеки модел,номер.Но може би за кратко.
Мъжт ми също си взе обувки,но 2 от магазините нямаше неговия номер.

В кой магазин, защото в този на "Леге" нещо няма разнообразие за деца  Thinking

# 947
Преди малко пазарувах от ecco - до -50%
Взех прекрасни обувки за малчо на 59 лв  Mr. Green

# 948
  • София
Днес и аз обзаведох малкия с маратонки от Geox,на Витошка за 49лв-24№.
Имаше доста модели,но предимно момчешки,гледах за дъщеря ми,но нямаше почти никакъв избор.

# 949
 Детският Аутлет на ул.Доспат е в ликвидация.Има много голямо намаление на тениски, повечето дрехи обаче са за малки деца и бебета.Единственото, което успях да купя са едни панталони Oshkosh за 19 лева и пижама Disney за 10 лева.Има пуловери, якета, и доста летни неща.

# 950
Детският Аутлет на ул.Доспат е в ликвидация.Има много голямо намаление на тениски, повечето дрехи обаче са за малки деца и бебета.Единственото, което успях да купя са едни панталони Oshkosh за 19 лева и пижама Disney за 10 лева.Има пуловери, якета, и доста летни неща.
Какъв е този аутлет? В кой квартал е?

# 951

Доспат е пресечка на бул. Прага по посока Пирогов. Но пак казвам, дрехите са само малки номера, може би до към 2 години, ако детето ти е по-голямо, просто няма за какво да се разкарваш. Но за бебета имаше много хубави неща.

# 952
Има 50% намаление в Хепи Ленд, а също и в SLS и почти всички спортни магазини на Черни връх.
Купих апрески за 29 лв., очила за ски - 20 лв. и ръкавици за 17лв.   Hug

Майките на момиченца, може ли да ми кажете от къде купувате клинчета?
Търсих на доста места, но няма. Трябва ми размер 110 - 115 см  Tired   

# 953

Доспат е пресечка на бул. Прага по посока Пирогов. Но пак казвам, дрехите са само малки номера, може би до към 2 години, ако детето ти е по-голямо, просто няма за какво да се разкарваш. Но за бебета имаше много хубави неща.
мерси  Hug

# 954
  • София
Преди малко пазарувах от ecco - до -50%
Взех прекрасни обувки за малчо на 59 лв  Mr. Green
И ние днес се сдобихме с пролетно-есенни обувки.Наистина има симпатични модели за момченца и момиченца /2 модела във винено и розово и един в кафяво/.Като че ли все още има и номера.
Направих си труда да погледна и в К&К/без намаление/-54.90 или 53.90 срещу 59.90 на ЕCO.

# 955
Ali&Meli , би ли ми казала от кой магазин си купила обувките, понеже днес бях в мол-а и нямаше модели на ессо.

# 956
  • София
От Мола ги купихме тази вечер.Иначе вчера ги гледах същите и в магазина на Славейков.
Не може да не си ги видяла,ако си била в магазина на Еcco.

# 957
Може би се бъркам нещо, най-вероятно newsm78 Значи бях в магазин "Мандарин" имаше модели на Primo, попитах продавачката за модели на ессо и тя ми каза, че са останали само едни ботушки! Имали друг магазин в мол-а, който да продават ессо моделите?

# 958
  • София
Така и предположих,че си била в магазина на Мандарин,щом пишеш,че е нямало модели на ессо.
Фирменият магазин на ессо е на 1 етаж.Такъв има и на площад Славейков.

# 959
Благодаря ти   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт