Ето, че още една жена на 33 ще ви черпи днес...

Моят сладур днес ми направи страхотен подарък и се събуди от дъъългия си нощен 3-часов сън с температура! Надявам се, че са зъби...
Желая ви хубав ден и софиянки...чакам снимки, ако има среща!
!
. Мъжът ми страшно се ядоса и импулсивно купи нов и много хубав телефон със строгите указания Боян да не го е докоснал под угроза от доживотен затвор. Е да, ама аз забравих да предупредя гледачката: още на другия ден го дала на Боян да си поиграе малко и сега телефона е зад дивана, който е много тежък и ъглов. Мъжът ми се предаде и каза, че би спрял домашния телефон, ако не използвахме ADSL. Заинати се като магаре на баир (нали си е Телец като сина си) и отказа да го извади от зад дивана. Та така...
) сте страшни гаджета, а малките са прелестни! МАРТА, страшна гледка имате от прозореца на кухнята! Само едно моренце в далечината липсва...
. Страчи, роклята на Мая е умопомрачителна.
Ние нямаме проблеми.
А малките са страшно изобретателни. 
. Аз много не съм за зрънчото, а майка все му носи и вика "ми виж как го харесва
Да , боя, мазнина и сол -чудничко!
Днес се окопитих малко та да си гледам детето. При предишното разстройства й давах лечебна Хумана сега мъж ми е купил на Милупа, но хич не я иска. Давайте идея за бързо оправяне, че памперсите пълни на 2 часа, въпреки Ентерола по препоръка на педи.
,аз отдавна не съм писала,но сме все по разходки.Докато се държахме за една ръка,вече може сам да си ходи малкия,ама само унас.На вън пак за ръка,че като хукне след другите деца е все на земята и почва да пълзи,а унас само си върви......бебешка му работа.Иначе в неделя му правихме кръщене-много рева,защото му се доспа,скъса на попа кръста от врата и след всички емоции заспа,а ние се почерпихме.Вчера ходихме на консултация и ваксина му биха.Всички иследвания са добри,тежи 12,500 и е висок 85см.Освен че си бърбори на неговия език и ми отговаря (пак на неговия си език) с подходящата интонация...........чудя се да плача ли или да се смея.Много се разприказвах,хайде чао от нас.Тук мина дъжда и ще се ходи на разходка.Чао и целувки на всички. Препоръчани теми