Мамо АПРИЛчето си ти гушни и всички тревоги забрави

• 11 333
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, мацки!
Ето, че още една жена на 33 ще ви черпи днес...

Моят сладур днес ми направи страхотен подарък и се събуди от дъъългия си нощен 3-часов сън с температура! Надявам се, че са зъби...
Желая ви хубав ден и софиянки...чакам снимки, ако има среща!

# 136
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
МАРИНИ ЧЕСТИТА ХРИСТОВА ВЪЗРАСТ

# 137
  • на североизток
Честит рожден ден,Marini!
Пожелавам ти много здраве,щастие и любов!

# 138
Марини, честит рожден ден и от нас! страхотна възраст!!!
пожелаваме ти най-вече здраве и късмет, да бъдеш много обичана и желана!

ivalex - пропуснала съм да ти кажа добре дошла! извини ме - напоследък нямам много време за форума и чета по диагонал... Този диагонал, който съм чела, не е отразил, че си си дошла и че ще има софийска среща днес  Embarassed

за къпането - обикновено се къпя когато Амалия си играе в леглото или в кошарата. Отварям вратата на банята и мога да видя какво прави. Косата си мия когато тя спи, че процедурата е по-дълга...

neci, добре че сте намерили картата... Аз не оставям Амалия да щъка без надзор, че не сме обезопасявали тук... нали уж скоро ще се местим

не купувам Нестле - и аз ги бойкотирам

# 139
 честито марини,всичко хубаво да ти се случва,наборе Grinning

# 140
  • Попово
marini newsm59

# 141
Честит рожден ден, Иринче!
Най - сърдечни пожелания за много любов и уважение, здраве и благоденствие!

Не само децата, ами и ние сме си наборчета с 2 дена разлика  Hug!

Neci, и аз много се смях на историята с картата. Варненските съфорумки знаят, че от известно време е невъзможно да ме открият на домашния телефон... защото слушалката изведнъж изчезна и всички опити тя да бъде намерена се провалиха. След двуседмично търсене закачихме най - стария ни телефон от Балканската война. Два дни работи успешно, след което го намерих да плува в аквариума с рибите и да изпуска балончета  Crazy. Мъжът ми страшно се ядоса и импулсивно купи нов и много хубав телефон със строгите указания Боян да не го е докоснал под угроза от доживотен затвор. Е да, ама аз забравих да предупредя гледачката: още на другия ден го дала на Боян да си поиграе малко и сега телефона е зад дивана, който е много тежък и ъглов. Мъжът ми се предаде и каза, че би спрял домашния телефон, ако не използвахме ADSL. Заинати се като магаре на баир (нали си е Телец като сина си) и отказа да го извади от зад дивана. Та така...

Страчи, много забавни снимки! Двете с МАРТА (хм, Краси ли каза? Такова лице ние тук не познаваме  Wink ) сте страшни гаджета, а малките са прелестни! МАРТА, страшна гледка имате от прозореца на кухнята! Само едно моренце в далечината липсва...   Heart Eyes. Страчи, роклята на Мая е умопомрачителна.

Хриси, горкият Кико! Ама е вярно, че той не ходи, а тича стремглаво... Добре, че сте се разминали с малко.

Сиси, нацелувай Криси по раненото чело!

# 142
  • Варна
Здравейте момичета,

Marini честит рожден ден!!! Да си жива и здрава! А Алексче бързо да смъква Т и дано да са зъбките.

Честито на рождениците и именниците(да ме извинят за закъснението).
Да ви питам вашите мушмороци имат ли проблеми с пиенето от магическата чаша на Авент. Щото моя разбойник, като пие и му изскача капка вода от дупчицата за въздух (една малка,срещу мущука се пада). Няколко пъти става тоя номер и сега той отказва да пие от закупеното с много кеф шише!  Sad

Дупцичата трябва да е от горната страна за да не капе. Peace Ние нямаме проблеми.

sissi съжелявам за това което ви се е случило, дано няма повече такива инциденти.

# 143
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, marini!

Здрава и само хубави и прекрасни години след Христовата възраст ти желая!

Аз междудругото освен на Нестле, правя и бойкот на Авент. Качеството на продуктите им никак не отговаря на надутите им цени. Е, само помпата още ползвам, ама тя многократно си изби при мен парите. Но и тя е скъпа на нищо отгоре!

# 144
ЧРД Марини. Много здраве и любов ти желая от сърце!  bouquet

Ей Страчи Много готини снимки, ама верно сте си убавици, най лични при това.

Sve_dim Ми, дано скоро си предаде ината големия телец и да избута дивана Joy А малките са страшно изобретателни. ooooh!

mama_na_kiki  и Сиси Милите палавничета дано нямате повече такива инциденти Praynig. Аз много не съм за зрънчото, а майка все му носи и вика "ми виж как го харесва Crossing Arms Да , боя, мазнина и сол -чудничко!
Идея за подарък - басейн и разни приспособления за игра с пясък и вода.

Алекси
и моя сладур е водна жаба , дай му вода и щастието е пълно. Прави си локвички с водата от бибероната с вода и ги размазва. Днес в парка под люлката имаше локва и беше тооолкова настоятелен да се натопи в нея, че един дядо се нае да я зарие с чакъл(много мило) Laughing

Дано не вали следобяд, че съм организирала чистка пред блока. Като новодомец ще ги вкарвам в ред! Naughty

По повод бойкота на нестле се сетих да ви питам още ли им давате АМ. Аз сериозно си му давам кисело мляко, а в някои неща като кремчета или картофено пюре слагам обикновено мляко

# 145
  • гр.Варна
Здравейте
Честит рожден ден на marini!Много здраве и радост ти желая:))
Ние тъкмо се връщаме от консулт!Кристиан е със зачервено гърло.Темп 37.Дишал тежко.Изписаха ни Есберитокс,Енгистол и Фенистил(заради тежкото дишане.То е противоалергично,но при нас предназначението било друго).Много се надявам до другата седмица да сме се възстановили на 100%.Току що се чух и със Сноу-анна и разбрах,че нашето астрално близначе,Жорко,е със същите симптоми.
Стискайте палци бебо да се оправи бързо,че много ми е жал за него Rolling Eyes

# 146
  • СОФИЯ, по празниците в Разлог
От кога си мечтая да си остана вкъщи /нали за лудо работя/ и да мързелувам цял ден! Мечтата ми се сбъдна, но съм забравила да си кажа, че да съм и здрава. Вчера точно за имения си ден от сутринта Ели почна да повръща, после и аз и двете с разстройство - мъка. Едвам се влачех из къщи  ooooh! Днес се окопитих малко та да си гледам детето. При предишното  разстройства й давах лечебна Хумана сега мъж ми е купил на Милупа, но хич не я иска. Давайте идея за бързо оправяне, че памперсите пълни на 2 часа, въпреки Ентерола по препоръка на педи.
Бях решила да й купим за имения ден едно люлеещо се конче с юздички /съвсем като истинско/, но ще го отложа за 1 юни. Тя много обича да се покатери на столчето и да си ръкопляска.
За млякото от раждането и сме ползвали все на НЕСТЛЕ продуктите. Сега давам НЕСТЛЕ ДЖУНИЪР, но и кисело мляко давам.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Марини![/size]

# 147
Тома и Ели - дай Смекта на бебка.
Мама на Кики - дано бързо да се оправи Кристиян!

АМ не давам допълнително, защото в детската кухня кремът винаги е с мляко, а и Амалия всяка сутрин закусва млечна каша на Милупа.
Пробвах с кисело мляко, но засега тя не го харесва и опитите ще продължат.

Кажете как давате храната от детската кухня? Мия на обяд изяжда основното с малко от десерта, след обяд има закуска - крем или плодово пюре, вечер изяжда супата.

# 148
Здравейте момичета Simple Smile,аз отдавна не съм писала,но сме все по разходки.Докато се държахме за една ръка,вече може сам да си ходи малкия,ама само унас.На вън пак за ръка,че като хукне след другите деца е все на земята и почва да пълзи,а унас само си върви......бебешка му работа.Иначе в неделя му правихме кръщене-много рева,защото му се доспа,скъса на попа кръста от врата и след всички емоции заспа,а ние се почерпихме.Вчера ходихме на консултация и ваксина му биха.Всички иследвания са добри,тежи 12,500 и е висок 85см.Освен че си бърбори на неговия език и ми отговаря (пак на неговия си език) с подходящата интонация...........чудя се да плача ли или да се смея.Много се разприказвах,хайде чао от нас.Тук мина дъжда и ще се ходи на разходка.Чао и целувки на всички.

# 149
Ето снимки ако искате да гледате,от кръщенето- http://www.snimka.bg/album.php?album_id=240262&photo=12

Общи условия

Активация на акаунт