Слънцето силно пече, НОЕМВРИйче се стяга вече за море!!!

• 14 184
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Славиииии
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И МНОГО ОБИЧАНА ЖЕНА И МАЙКА!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

Петя дано обрива на Мони да не е АД Praynig
Софко не съм забелязвала такива  неща newsm78

При нас нищо ново под слънцето. Оправихме документите за яслата, имунизираха го, 12 кг/84 см. е вече. Иначе е много добричък и послушен и рядко има нерви и тръшкане! За гърнето сме мнооооого назад с материала Mr. GreenИзобщо не го иска, сяда и след това става моментално, не знам как да го науча newsm78 Да го оставя ли да си играе с него или не newsm78 Даже се чудя дали да не купя детска седалка за тоалетната и там да го пробвам newsm78Иначе след като се наака веднага си казва Mr. Green 
Абе още имах да пиша ама не се сещам какво newsm78

# 211
  • Ботевград
Честит рожден ден Симонка  Hug
Да си жива и здрава, все така млада и готина, много щастлива, богата и обградена само с приятели и усмихнати хора   bouquet
Весел празник и много изненади Hug

# 212
Честит рожден ден, мила Славе

Нека в душата ти да бъде

светло,слънчево,топло,многоцветно  и празнично!

Нека се радваш на обичта на близки и приятели.

Бъди още по-усмихната.

По-магнетична.

По-мъдра.

По-творческа.

По-вдъхновена.

Наздраве !
Simple Smile)

# 213
Честит рожден ден, Слави! Бъди много щастлива с любимите си хора!

# 214
http://images21.snimka.bg/004156075-big.jpg
черпя за вчерашния рожден ден на нашея батко и за раждането на  първороден син на нашия кум

# 215
Честит рожден ден,Слави!!!Пожелавам ти много здраве,щастие,любов и късмет!!!

# 216
Здравейте милички!!!

Честит рожден на Слави    bouquet

Личи си, че сте по разходки, защото ви изчетох за няколко часа само  Laughing
При нас новината е, че се преместихгме преди две седмици в апартамент. Живеем точно в центъра на Вриджиния Бийч, до нас е МОЛ-а и всички магазини. Въпроса е обаче, че нямам много време за магазини и засега само се радвам на тази екстра.
Миналата седмица бяхме до Икеа до Вашингтон, наехме бус и го напълнихме с каквото се сетите. Оставихме Габи на зълва ми и имахме около 4 часа да напазаруваме, но да ви кажа честно не ми стигнаха. Освен това са ни объркали масата в дневната и ще ходим пак другата седмица. Възглавниците ни за дивана са Made in Bulgaria  Mr. Green
Мисля, че в гърция имаше Икеа, ако имате възможност няма да сбъркате ако го посетите, аз станах разногледа Simple Smile)) И най-бях щастлива от факта, че виждам мебели в европейски тип (освен това евтини), защото тук всичко е в стил ала барок и на мен нещо не ми допада.
Габи се обзаведе с масичка и столчета, които позлвахме отначало за хранене и е много доволна и щастлива. Иначе и на нея проклетиите й са големи и общо взето ни върти с баща си на малкия пръст, но да е жива и здрава!

Ради, стискам палци хомеопатията да помогне при теб  Praynig  Praynig  Praynig

Злати, и аз настръхнах като четох. радвам се, че се е раминало лошото и сте добре.

Гери, много се радвам на снимките на двете ви принцеси. Да са ти живи и здрави  Heart Eyes

Много се радвам, че се организирате за Чепеларе, ще чакам снимки.

При нас засега всичко е наред, през седмицата сме на работа, в събота и неделя се събираме с приятели и не остава много време за почивка. Събирането с приятели не ми е почивка, защото обикновено тичаме след Габи, тя прави големи щуротии и само бръмбари са в главата й - да се закача, да щипе и гъделичка и да прави бели разбира се.
Тук вече започнаха жегите и това много мори също, а влажността е толкова висока, че следобед се стеле като мъгла, а косата ми се къдри още повече .. ужассс  #Cussing out
Ето малко снимки от нас .. да ви кажа честно снимала съм децата и нас повече, защото тук няма кой знае какви забелжителности наоколо : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=236579&photo=93

Целувки от нас  Hug

# 217
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СЛАВИ!!! ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!!!

Ние също имаме повод да ви почерпим - днес Биби става на 1 месец. Заповядайте:

# 218
  • на странно място ......
Мони Честит рожден ден, бъди винаги усмихната и обичана мама и сУпруга!!!

Злати и на теб да ти е живо и здраво момчето, много да радва мама и тати и да слушка малката сестричка

goris да расте здрава и послушна малката БИБИ

# 219
  • София - Дианабад
Златна, направо настръхнах докато четях какво ви се е случило. Толкова са бързи сладурите, пък и решават на мига да хукнат, не можеш да ги спреш.
Софи я е страх от коли - предполагам, че бабата я е плашила докато бях в болницата с Биби. Сега аха да излезем да бутаме количката и всичко е наред, ама като види Софи кола и веднага иска да я гушкам. Аз винаги й казвам: "Дръж се за количката и няма страшно", ама тя вече не ще и да чуе и се прибираме. Та дотук с нашите разходки като кака.

Ради, дано да помогне хомеопатията!  Praynig
Габи, много са ви хубави снимките - Габи е голяма сладурка  Peace. А защо се местите в апартамент, не ви ли харесва в къща или е по финансова причина?

Злати, честит рожден ден на баткото! И да е здраво и спокойно бебчето!

# 220
В този мрачен и  дъждовен ден ето нещо веселко от мен  Hug:

http://www.bukvite.com/poem.php?docid=38878   Listen

# 221
Eлиииииииии  Joy Joy Joy! Благодаря много за настроението  Hug!

# 222
БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА ЗА ЧЕСТИТКИТЕ И МИЛИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ Hug
ЗЛАТНА,ДАНО НИКОГА ВЕЧЕ НЕ ВИ СЕ СЛУЧВАТ ТАКИВА НЕЩА PraynigНАДЯВАМ СЕ ДА СТЕ ДОБРЕ ,ТИ И ЗЛАТИНКА.ДА Я НАЦЕЛУВАШ ОТ НАС СЪС СИМОНЧЕТО Hug
БЕЛА,ГАБИ Е ОЧАРОВАТЕЛНА,МНОГО Е ПОРАСНАЛА.РАДВАМ СЕ ЧЕ СТЕ ДОБРЕ,ПИШИ КОГАТО ИМАШ ВРЕМЕ HugЧЕСТИТА ВИ НОВА КЪЩА,САМО ХУБАВИ МОМЕНТИ В НЕЯ ДА ИМА!
ГОРИС,ЧЕСТИТА ПЪРВА МЕСЕЧИНКА НА МАЛКАТА КУКЛА БИБИ!САМО РАДОСТ ДА ВИ НОСЯТ ДВЕТЕ СЪКРОВИЩА!
ЗЛАТИ,ЧЕСТИТО И НА ВАШИЯ БАТИ!ДА РАСТЕ ЗДРАВ И УМЕН!ЧЕСТИТО БЕБЧЕ,ДА Е МНОГО ЗДРАВИЧКО И МНОГО ЩАСТЛИВО!
ЕЛИ,БЛАГОДЯРЯ МИЛА,МНОГО МЕ РАЗСМЯ Hug
ТОВА Е ЗА СЕГА,ПО КЪСНО АКО МОГА ЩЕ КАЧА МАЛКО СНИМКИ НА МОНЧЕТО,ЧЕ ОТДАВНА НЕ СЪМ ГО ПРАВИЛА

# 223
Здравейте,отдавна не съм писала.
Първо честито на Гери,да и е жива и здрава принцесата.
Второ честито на всички нови мами с радостната вест за ново коремче,лека и безпроблемна бременност.
Трето,ние с Криси изкарахме много тежък месец.Излязоха ни 4-кучешки и 4-кътни зъба.Минахме през температура,хрема,кашлица,глад,бяхме на сокчета и гризки,а каквото и да опреше до устата си милия викаше-ОХ.Сега слава богу сме в почивка със зъбите,но на всяка седмица изкарвахме по един зъб.Излизаме всеки ден на разходка,Криси не ме остава.Идва хваща ме за ръката,взема си сандалите и вика-айде,айде.Имам малко нови снимки,ще се опитам да ги сложа в общия албум.За сега това,че стана май доста дълго,извинявайте.  bouquet

# 224
Извинявайте,каква беше паролата за албума на ноемврийчетата? 12345 не става,нещо такова беше ThinkingСнимките ги сложих при:порасналите ни момичета и момчета.

Последна редакция: пн, 09 юни 2008, 10:25 от dima 1980

Общи условия

Активация на акаунт