Слънцето силно пече, НОЕМВРИйче се стяга вече за море!!!

• 14 169
  • 283
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте и от нас! Отдавна не съм писала.  И ние минахме Пентаксима - без проблеми. Сега растат динозавърските зъби и е малко страшно...
Моят син вече отказа да го храня - иска само сам....което ме принуди да махна килимите. За съжаление обаче с гърнето нямам особен успех - пак сме на фаза "бойкот".
Виждам, че софиянци се готвите за среща - приятно прекарване:)

# 271
  • София
Дари щом са развалили нещата в Дон Домат тогава направо в О Шипка. Да разбирам ли, че ти ще седнеш там направо след работа и по този начин ще имаме запазени места? Само да кажа, че аз в най-добрия случай мога да дойда в 19,00-19,15 часа. Иван е уговорен, знае че в четвъртък ще излизам по женски, но преди 18,40 ч. няма как да се прибере, за да поеме щафетата с гледането на Митко. А и предполагам при повечето момичета ще е така. То и затова преди ги правехме срещите чак към 20 ч. Така че ако искате нека остане като час 19 ч., а ако някой може по-рано да отиде тъкмо ще ти прави компания ако ти си там и чакаш!

П.П. Който има телефон на Весето нека й звънне, защото тя обикновено идва на срещите, а покрай работата не влиза вече толкова често тук!

# 272
  • София
Момичета, хайде на срещатааааааааааа. Аз вербувах мъж ми и той специално ще пропусне първия ден от командировката, за да дойда Mr. Green Така че в четвъртък в О' Шипка, само не разбрах за часа? И е добре някой да пази маса на място, защото иначе искат капаро по 10 лв. на човек. 

# 273
за сега потвърдили за срещата са: Мони, Дари, Мишето, Ради, Верчето и аз. Ако има други и съм ги пропуснала - да си кажат.
Ние на връщане от Варна катастрофирахме, но сме добре. Да не дава Господ по-силно да ни се случи  Praynig

# 274
Здравейте момичета!И аз на 90% ще дойда на срещата.benighted направооооооооооо ужасно..................Добре сте нали?
Ще дадете ли по един глас за нас?Благодаря предварително Hughttp://humana.bg/club/index.php?option=com_datsogallery&Item … atid=1&id=313

# 275
  • Отвъд алеята зад шкафа
И мен ме бройте за срещата.

# 276
И аз ще се класирам за срещата  Wink

# 277
Дилянка, Честит ви нов дом, мила  Hug Желая ви да сте много много щастливи там  Heart Eyes Другата година живот и здраве може да заповядаме  Wink

Софи, много си ми сладка , пожелавам ти двете с малката ти хубавица да сте неразделни дружки  Heart Eyes Междудругото чакахме 4 часа, защото бяхме в Public department of Health. Чакаме още месец до застраховката на мъжа ми.

Рени, радвам се, че сте живи и здрави  Praynig  Hug

Ние в събота бяхме на рожден ден в един разкошен парк в Newport news. Не мога да си обясня как тези хора поддържат парковете така все едно човек не е стъпвал там. Сега ще кача снимки и ще се върна да редактирам поста и да ви ги покажа.

Ето ги : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=236579&photo=164

Дени, вчера като се връщахме от Икеа бях взела фотоапарата да снимам тунела специално за теб Simple Smile) Снимките не са нищо особено, но са от сърце  Hug  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=236579&photo=190

лека нощ  .. отивам да правя супа топчета  Tired

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 04:59 от Изабела

# 278
Бела, супер са снимките, и еленчето видях и малката бандитка Габи колко е неудържима и как добре се чувства в компанията на двете какички...  Да и пратиш целувки от един малък кавалер с характер, дето живее малко по- на юг Simple Smile Heart Eyes!!!

А, за парка, абе направо не мога да повярвам, ама са изляти като по калъп с един наш тука наблизо, само дето в горската част не се срещат такива благородни създания като елените, ами само едни ужасни късогледи нощни животни наречени опосуми, както и малко алигатори във и в близост до водата.
http://www.brandywinezoo.org/images/opossum.JPG
точно тоя вид всъщност май го има и при вас. Иначе наблюдателната площадка до езерото, както и павилиона за рожденния ден са същите... хе хе... ако някой не ми вярва да види снимките ми.
Ох, личи си, че пиша по нощите и малко ломотя каквото ми дойде наум... не че на свежа глава съм по- добре де  Laughing Stop...

Следя с жив интерес уговорките на бандата за срещата със Знаете Кой и ще чакам после снимки и да разправяте как е било!!!

Добро утро на всички и ви желая чудесен ден!!!   bouquet

П.С. benighted, слава богу, че сте ок, и дано никога не се повтарят такива работи, че настръхвам само при мисълта... Господ да ни пази всички, ще повторя пак и вярвам, че не споменавам името му напразно!

# 279
Привет банда!
Тръгваме след малко, нямаме търпение да се приберем.
Чакам с нетърпение и срещата със софийските мами.

До скоро на БГ земя. Целувки на всички!

П.П. За Чепеларе ако някой се е навил в последния момент - все още има свободни 2 стаи единички (идеални за родител и дете) и апартамента също е свободен. Ако някой реши да идва, нека ми пише на лични, ще съм на линия в петък - събота.
За тези които ще идват - моля, пращайте капарото, време е вече.

# 280
  • София
Така, списъкът расте: "Мони, Дари, Мишето, Ради, Верчето и аз" и още Елито, Мариянка, Кязи, Дани, Карил и Ивето. Така като гледам май на повечето е удобно срещата да е най-рано в 19ч., така че ако искате да си остане така.
Само не знам със запазването на масата как ще стане  newsm78

Бела, снимките са чудесни  Peace

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 08:42 от bubalina

# 281
  • София, Дианабад
Здравейте  Laughing
Значи преброих до тук 9 мацки за среща. Остава в О'Шипка. Аз след работа ще заседна веднага, т.е около 18.00 ч. и който дойде по-рано за компания  - супер ще е. Знам, че искаха капаро, дано да няма проблем с масите, че ако има ще стане мноого интересно  Laughing Но, там пък се доста големи масите, а и е четвъртък, надявам се да няма проблем  Laughing
Хайде до по-късно от мен  Hug Heart Eyes

Сетих се, че отдавна не съм пускала снимки на Борис. Качих скоро, ето да видите колко е порастнал, чак ми става мъчно, понякога, че вече не е бебе.. http://picasaweb.google.bg/bojidara.radichkova/BorisNa1GI7Meseca

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 11:16 от Дари М

# 282
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ей, супер среща ще стане

# 283

Общи условия

Активация на акаунт