Слънцето силно пече, НОЕМВРИйче се стяга вече за море!!!

• 14 174
  • 283
  •   1
Отговори
# 225
Честит рожден ден на Слави /на патерички/!!! Пожелавам ти здраве - то винаги е нужно! Пожелавам ти щастие -то никога не стига! Море от любов на брега на... което винаги да те чака някой!

Гери, да посрещате още много, много месечинки и годинки на двете кукли и нека все така да ви радват!

Днес ми е едно смотано настроение ...

Сега ще гледам снимки
 Heart Eyes

# 226
  • Отвъд алеята зад шкафа
Zdraveite. Sega n epi6a ot telefona a ot niakuv smatan komp vuv universiteta. Chak v chetvurtuk shte mi prokarat nov net (smeniam dostavchika). Bez net sunm kato bez ruceeee. A kak mi lipsva chata ako znaete....!!!!!!!!
Ema imashe raztroistvo 2 dni, no s hapvane na purjena caca i chereshi se opravi burzo  hahaha

A za Chepelare mai niama da stane sahtoto niama da sme se vurnali ot Gurcia s Viki, shte si doidem na 29.

Lipsvate mi vsichki  Heart Eyes

# 227
SIMONA_S, чести празник и от мен - да си щастлива, здрава, усмихната!  bouquet
Златна, дано това остане единствената кошмарна случка от детството на малката...Господ да ги пази! Praynig
Ради, дано хомеопатията помогне на бъбрека и не задържаш течности. Кураж, миличка! Hug
Няма да ви се оплаквам каква лудница е в работата ми - то е ясно от непоявяването ми тук Tired. Ради е за седмица на Пампорово на зелено училище, два пъти седмично вечер ходя на английски, в останалото време съм под напрежение от служебните задачи. Никълчето все повече хитрее, става все по-болезнено привързано към мен и като ме зърне вечер само се гушка...Обаче това ме зарежда така позитивно и цялата умора и стрес се изпаряват.
Понеже няма да успеем да дойдем в Чепеларе и няма как да се класираме за дневно виждане, ще се радвам, ако организирате вечерна среща по женски - на линия съм. Heart Eyes
Прегръщам ви - и много, много ми липсвате! Peace

# 228
Може ли някой да ми пусне на лични паролите за Snimka.bg ? Последно разглеждах снимките от Априлци и днес не можах да влезна със същите пароли  Sad

# 229
Може ли някой да ми пусне на лични паролите за Snimka.bg ? Последно разглеждах снимките от Априлци и днес не можах да влезна със същите пароли  Sad
И на мен, моля  Praynig. Иза - страхотни снимки, аз съм пропуснала много неща, но явно сте имали team building activities във фирмата, нали? Честита награда - само така и занапред!  Hug

# 230
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хаха, най-накрая пиша от нормален комп в .....Народна библиотека!!!!!!!!!!!

Така е, някои хора трябва да учат за изпити.....тюх, тюх

Кога ще има среща бе мацки, айде организирайте нещо моля ви.

# 231
  • София
Мацки имам едни притеснения. Пуснах тема в Нашите деца http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=303338.new#new
ако можете да се включите ъсс съвет ще се радвам Hug

# 232
  • София, Дианабад
Здравейте мацки  Laughing
Почерпете се за здравето на Георги - днес става на 30 години.

Нямам време напоследък да ви чета, даже. Добре, че не сте свръх активни Simple Smile
 Hug

# 233
Дари,да е жив и здрав съпруга ти и само хубави моменти и много любов ви желая!
Весел празник  bouquet

# 234
  • Ботевград
Мама Мони, Златина имаше абсолютно същият период. Бягаше от децата, дори ги биеше Rolling Eyes Embarassed и бегом нанякъде без посока.
Сега като види деца ходи да им дърпа играчките, да им рови в количката Rolling Eyes Shocked едвам я удържам, но вече определено се заиграва с тях. При нас продължи около 2 месеца някъде. Мисля, че всяко дете го изживява, все пак при нас на 2 пъти ни се случи по-големи деца да я посбутат, да я посбият докъто отида да я взема Rolling Eyes и може и затова да се е оплашила, но отмина, забрави Peace Ще чакам да се похвалиш, че и при Вас е отминало Hug

Дари М ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК!
Да ти е жив и здрав, много да те слуша и много да ти помага.
Много емоции и весел празник днес  Hug

# 235
  • София
Дари
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ГЕОРГИ!!!  bouquet

Момичета много ви благодаря, че се включихте в темата, която пуснах и ми дадохте съвет Hug Hug Hug Златна то явно и при нас от там идва проблема със сбутвания с по-големи деца, но той никога не посяга на дете. Дори и да го ударят него той не отвръща. Дано наистина скоро да се похваля, че е отшумяло това Praynig

# 236
  • София, Дианабад
Благодаря за пожеланията, момичета!  Heart Eyes

Правя предложения към вас:
СРЕЩА НА СОФИЙСКИ МАМИ - 19 ЮНИ 2008 г. ,СЛЕД 19.00 ч. - "О' Шипка" на "Будапеща" или "Дон Домат" на "Веслец".
Вие сте, моля... Grinning

# 237
  • София
Аз съм за срещата! Нямам никакви претенции къде! И двете ми допадат, където реши болшинството!

# 238
Мони и ние минахме през този период,но беше преди около 2-3 месеца някъде.Симона като видеше деца и започваше да писка и да не иска да слиза от количката.Но това се случваше само ако децата са много малки.Ако бяха по големи веднага се изправяше и започваше да вика батиии,какооо и така.Но мисля че всички деца имат един такъв период,някак си са несигурни.Така че споко,всичко си му е наред на Митака PeaceЦелувки от нас за вас Hug
Дариии и аз искам Среща,плийз Simple Smile

# 239
Аз съм за срещата, ако може малкооо по-рано към 18.00, но и така да остане няма проблем  Hug

Общи условия

Активация на акаунт