Слънцето силно пече, НОЕМВРИйче се стяга вече за море!!!

• 14 174
  • 283
  •   1
Отговори
# 240
Привет, момичета!  Hug

Благодаря на всички за стиснатите палци за моя бъбрек  Hug

Теа беше лепнала май някакъв вирус, защото изведнъж вдигна темп и цял ден и цяла нощ не можехме да я свалим.Чак прибегнах до компреси с вода и оцет и май те помогнаха накрая.Вече е добре.
Вчера бяхме на фетална морфология, бебто се развива добре, всичко си има, та чак и неща, които не ми трябват.Имам предвид, че има някаква кистичка в главичката, коята Томова каза, че в 24 г.с щяла да изчезне.Много се надявам да е права и този път и да се роди здравичък малкия ни мъж  Praynig

Златна, голям кошмар си изживяла  Sick Радвам се, че е добре малката кукла, дано и ти да си превъзмогнала уплахата.
Петя, стискам палци Моника да се правя бързичко  Praynig
Мони, според мен е период, в който се намира Митко и ще го изживее.Нали знаеш как бързо се променят
Гери, честита ви първа месечинка на малката бонбона  Hug
Веси, днес си мислех за теб, че ми е домъчняло, скоро не беше писала, а от кога пък не сме се виждали.
Дари, да ти е жив и здрав рожденникаът и тук  Hug

Дано не пропускам някогао и нещо, а ако пропускам моля да ме извините, много забравям  Embarassed

Лека нощ на всички   bouquet

# 241
Ради, радвам се, че при вас всичко е наред  Hug

Да ви кажа за висока Т - дадох на Габи да яде сладолед (тук дават на децата да ядат много лед, студено и таквиз) .. та дадох и и на другия ден вдигна Т. Три дни се борих с Т като я охлаждах с компреси, оцети, халдка баня, а то ставаше все по-зле. Накрая намерих малко време и седнах да се ровя в нета и прочетох (не помня вече къде), че не е хубаво детето да се охлажда с баня, защото го втриса после и Т се вдига още по-високо, което се случи при нас. Целта била да се изпарява водата от кръвта на детето с обтриване на ръчичките една по една и после петичките с влажна кърпа. Прави се масаж, местото да порозовее, за да се качи кръвта на повърхността на кожата (не звучи медицински, но ме разбирате  Mr. Green ) Първо едната ръчичка, после се мушва под завивката, после другата, крачетата едно по една и така ... Т падна след 20та мин. Реших, че непременно трябва да споделя с вас, тъй като самата аз никога не сам разбирала каква е целта и какво трябва да се прави точно ори висока Т.

Днес водихме Габи да я ваксинират - за Нти път казвам, че си връщам лоште думи за бълг здравеопазване. Чакахме 4 часа, докато ни дойде реда, и вместо да ни бият една ваксина за всичко забучиха 4 пъти различните ваксини + за варицела, за която за първи път чувам. Дадоха ни някакво сиропче и засега няма проблеми. Но се изнервих ужасно, зашото системата тук е много мудна и бавна ... изобщо тук както вече съм ви разказвала никой за никъде не бърза. Онзи ден стана задрсътване на кръстовището, защото чакахме две патки да се гледат, после да си разменят по някоя реплика и накрая бавно, бавно се затътриха да задръстят някое друго кръстовище  Laughing

Рени, благодаря ти мила  Hug , на латиница е да знаете. Разгледах снимките, много са красиви тези от о-в Ман, Дребен мерсаж Simple Smile. Много ми стана мъчно за Варнянки, за сладките ми Лина, Гого, Даркича и Марти, за морската градина. Ели, и за вас мисля, давай снимки да видя Димана Simple Smile

Отивам да готвя, утре ще ставам рано да наваксвам часовете на работа, които загубихме днес в чакане ... тюх да му се невиди  #Cussing out

ЦилуФФФки от нас  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 242
  • София
Аз се включвам само набързо
тези дни обещавам да пиша повече.

Ради, не се притеснявай за кистичката в главата. И Ники имаше такава. Аз много се бях шашнала, но се абсорбира след 24-26 седмица. Даже личният ми гинеколог казваше, че ако не съм му споменала щял да не я забележи. Открия д-р Марков от Фемина, но не го счете за нещо съществено и ми го подхвърли в края на прегледа. Аз обаче като се хванах за думата киста и откачих. Добре, че докторите ми обясниха. Случвало се на 2-3 % от здравите деца,(явно по-често при момчетата). Даже си спомням, че не го беше отбелязъл в картата за прегледа.

Изабела, снимките са страхотни. Габи много е порастнала.  Благодаря за инфото за температурата. А ти никакво лекарство ли  не й даваше за да свали Т?

# 243
Ами, то аз от 2 месечен като ви разправям, че му шибваха по 4 спринцовки в бутчетата на моя за тъпите им ваксини, незнам някои дали се впечатли, ама поне бързо и опитно го правят... тука и да искаш поливалентни ваксини няма... И преди ваксини изрично казват да се дава бебешки парацетамол или ибупрофен.

Белла, защо сте чакали 4 часа? Не ви ли записаха час предварително? Смени клиниката ако си недоволна...
Хубаво инфо споделяш за масажчето и аз благодаря, как си намерила време и нерви да го откриеш, наистина незнам... Дано Габенцето не се раболява вече!!!
И моето мнение за тукашната здравна система не е блестящо, но съм много доволна от отношението на персонала към пациентите като цяло... Иначе се побърквам, от това как трябва да си умрял, за да ти назначат някое изследване от сорта на ултразвук, или скенер...

В България имаме невероятни и достъпни специалисти, страхотна техника, но отношението към пациентите е просто  Sick...

Чудя се 4 кубченца кашкавал, 4 бисквитки рибки и около 5 парчета пъпеш достатъчна закуска ли са, щото явно Данни мисли че са...  newsm78...

# 244
  • Пловдив
записче  и отивам да ви чета  bouquet Hug

# 245
  • Бургас
Здравейте Simple Smile

Първо да честитя на всички, които са празнували на скоро!Желая ви много здраве, щастие радост и любов  Hug

Ради, не се притеснявай.Чувала съм за доста такива случаи, една моя приятелка също го преживя и знам че не е нещо страшно и опасно.

При нас нищо ново.Велизар пак беше болен миналата седмица.Червено гърло, огромни сливици и 40 градуса Т.Направо луднах.Имаше и такова зверско разстройство, педито искаше да го вземат в болницата на инжекции.Направо ми прилоша.Разбрахме се да пробваме с диета, а ако се налага да му слагат и инжекции да го водя когато е необходимо.Слава богу не се наложи.Днес ще го водим пак на преглед да видим какво е положението.

Айде аз да поработя малко  Wink

smile3558

# 246
  • Отвъд алеята зад шкафа
Айде добро утро и от мен.

# 247
Миме, как мина прегледът днес, добре ли вече младежът? Стискам палци

Софко, ми той Данни не е бременен - Laughing явно тази закуска му стига.
Радослав, който е изключително ящен, също не яде винаги с еднакъв апетит - напр-днес обядва палачинка, въобще не искаше нищо друго.

Лайтблу,  вярвам, че Томова е права - кистичката ще изчезне!

# 248
  • Отвъд алеята зад шкафа
Честит Рожден Ден Мамаминьон. Да си жива, здрава, усмихната, щастлива, безгрижна и обичана!!!!!!

# 249
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КЯЗИ!ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, ХИЛЯДИ УСМИВКИ И БЕЗБРОЙ ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ С ЛЮБИМИТЕ ТИ ХОРА!

# 250
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КЯЗИ!!!!!!!!!!! БЪДИ ВИНАГИ ЗДРАВА И ОБИЧАНА,  ЩАСТЛИВА И С МНОГО КЪСМЕТ!!!!

# 251
Честит рожден ден, Кязи!
Бъди жива и здрава, заобиколена винаги от любимите ти хора! Весел празник!

Честит 4-ти рожден ден на батко Боби на Сбъдваща мечти!
Весело и безгрижно детство, изпълнено с много смях и усмивки!...и нека през зимата стане батко на една руса и буклеста кукла!

# 252
[
Момичета много ви благодаря за милите думи!!!  Hug  Heart Eyes
Радвам се, че ви има и че мога да споделя този ден с вас. Много ви обичам
!!! Heart Eyes

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БАТКО БОБИ НА Сбъдваща мечти!!! Пожелавам му щастливо и безгрижно детство!!! Да носи само радост на мама  и тате!!!

# 253
  • София
Кязи, честит рожден ден!!! Желая ти само прекрасни неща и сбъднати мечти!!!

Честит рожден ден на порастналия Боби!!! Много да радва мама, да бъде винаги щастлив и безгрижен!!!

# 254
  • София
Кязи
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Мише
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТЕБ!!!   bouquet  bouquet  bouquet ПОЖЕЛАВАМ ЕДНО ИЗПЪЛНЕНО С МНОГО СМЯХ И УСМИВКИ ДЕТСТВО НА БОБО!!!

Мацки кажете какво става след второто класиране за ясли?

Общи условия

Активация на акаунт