Благодаря на всички за стиснатите палци за моя бъбрек

Теа беше лепнала май някакъв вирус, защото изведнъж вдигна темп и цял ден и цяла нощ не можехме да я свалим.Чак прибегнах до компреси с вода и оцет и май те помогнаха накрая.Вече е добре.
Вчера бяхме на фетална морфология, бебто се развива добре, всичко си има, та чак и неща, които не ми трябват.Имам предвид, че има някаква кистичка в главичката, коята Томова каза, че в 24 г.с щяла да изчезне.Много се надявам да е права и този път и да се роди здравичък малкия ни мъж

Златна, голям кошмар си изживяла
Радвам се, че е добре малката кукла, дано и ти да си превъзмогнала уплахата.Петя, стискам палци Моника да се правя бързичко

Мони, според мен е период, в който се намира Митко и ще го изживее.Нали знаеш как бързо се променят
Гери, честита ви първа месечинка на малката бонбона

Веси, днес си мислех за теб, че ми е домъчняло, скоро не беше писала, а от кога пък не сме се виждали.
Дари, да ти е жив и здрав рожденникаът и тук

Дано не пропускам някогао и нещо, а ако пропускам моля да ме извините, много забравям
Лека нощ на всички
. Много ми стана мъчно за Варнянки, за сладките ми Лина, Гого, Даркича и Марти, за морската градина. Ели, и за вас мисля, давай снимки да видя Димана 
...