Слънцето силно пече, НОЕМВРИйче се стяга вече за море!!!

• 14 174
  • 283
  •   1
Отговори
# 255
Много сте мили, благодаря ви!
  bouquet

# 256
  • София
Мони, то второто класиране е почти безмислено. Виж третото ще е важно и решаващо Peace Така че още една седмица ще чакаме....

# 257
Привет красавици  bouquet
Честит да е четвъртия рожден ден на красавеца Бобе! nbirthday Да е здрав и щастлив! Да е най-добрият и грижовен  батко на света! Мише  Hug   bouquet
Кязи, мила, честит рожден ден и на теб!  newsm51 Нека дните ти са изпълнени с радост, успех и много любов!    Hug
Ние вече се  пренесохме в новия ни дом  Simple Smile Децата са много доволни - тичат по цял ден по двора и играят на воля  Simple Smile Дори вече си имаме 2 кученца  /момиченца, познайте защо  Wink/ Все още не мога да вляза в ритъм с това безкрайно разопаковане на багажи и подреждане, но се надявам, че до Коледа ще сколасам.  Гости посрещам с отворени обятия  Hug
И тук да се похваля - вече съм леля  Grinning Сестра ми ме дари с прекрасна племенничка  на име  Лили.
Спокойна нощ  Hug

# 258
  • София
Дил, честито за новата къща!!!!!!!!!
Сега като ти гледам аватара се сетих да попитам какво става с костенурките? И те ли са момченца та се спряхте на женски кучета? Laughing
А колкото до гостите ние още не сме резервирали море, така че............ Wink знае ли се може и да ви дойдем на гости.

Мони, ние сме приети на първо желание. В нашата градина при 5 свободни места, въобще не съм очаквала. На първо класиране бяхме приети по второ желание, там където ще са Стаси и Юли на Есма, и бяхме първа резерва по първо желание. За наш късмет има 1 отказал се и сега сме вътре. Още в понеделник отивам да се записвам. Mr. Green

Така че шанс има. Не се отчайвайте. Стискам палци за всички Praynig

# 259
Честит рожден ден на mamaminion! Много любов, щастие и късмет!

Честит рожден ден на Бобо! Да ти е жив и здрав, Мише и много да ви радва!

# 260
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ,КЯЗИ/НА ПАТЕРИЧКИ/!БЪДИ ЗДРАВА И ОБИЧАНА!ЖЕЛАЯ ТИ ВСИЧКОТО ЩАСТИЕ НА ЗЕМЯТА!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОБИ!НЕКА БЪДИ ЗДРАВ И МНОГО ПОСЛУШЕН И ДА НОСИ САМО РАДОСТ НА МАМА,ТАТИ И НИКИ!И ЖИВОТ И ЗДРАВЕ СЛЕД НЯКОЙ МЕСЕЦ МАМА ДА ГИ  ДАРИ  С ПРЕКРАСНА ПРИНЦЕСА! МИШЕ ,ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 261
Кязи, честит рожден ден /на патерички/
С пожелание за сбъднати мечти, ясни хоризонти и попътен вятър! Както и винаги да си с хората, които обичаш!

Честито и на Сбъдваща мечти за порасналото момченце, да расте здраво и умно за радост на мама и тати!    bouquet

dil , честито за новия дом, много щастие и хубави мигове да изживеете в него!

Ние отскочихме за събота и неделя до Велинград, добре изкарахме, хотелчето беше супер и въобще направихме си добра разходка, утре ще пусна снимчици да ни видите Simple Smile

Сега ви оставям, да се приготвяме, че сме на рожден ден на кумата ни тази вечер.
 Heart Eyes

# 262
  • София
За яслата ние си останахме по четвърто желание изобщо не можахме да мръднем напред дори и по резервните номера, но то и Люлин е един от най-проблемните райони за места, така че не съм се много и надявала. Утре ще ходя и аз да го записвам Митко и ще мислим септември какви врътки с баща му ще правим, за да го водим и взимаме от там newsm78 Стискам палци на всички останали и Верче права си то наистина третото ще е от значение именно заради такива като нас, чакащи до второ класиране, но пазещи мястото от първото Laughing 
Забравих - Дил ЧЕСТИТ НОВ ДОМ!!!

# 263
Абе, мамета около Окръжна болница в София, да ви споделя- кумата ми е записала 14 месечната си дъщеричка на ясла в 11 ОДЗ Мики Маус от първо класиране... не е с привилегии, детската градина май не е лоша, защото имам доста други приятелки от Дружба и от по- далечните Младости, които от години си водят там дечицата, та се чудих, никой ли не се е записал за там от наш'те ноемвийчета...  newsm78... или аз нямам спомен да съм "чула"?

Любопитството ме гризе, защото аз съм се дипломирала от таз детска градина през '81 и освен това ми е точно зад блока (много е грозен, сорри за гледката)...

Исках да споделя бременните си чувства освен това... дали защото ми е за втори път, но някак си никак не ми е еуфорично като първия път...  Confused...
Непрекъснато забелязвам слонското си отражение в разни витрини и снимки. Все ми се струва, че изглеждам като бременна не в 20та ами в 30та седмица... непрекъснато се оплаквам, че ме боли задника... или съм гладна... или ми се пишка... Данни ме побърква с неспирното си желание да слуша все едни и същи песнички и не виждам по- далече от носа си в повечето време...

Хубавите страни са, че засега да чукам на дърво много леко я карам бременността, а и ми се струва, че с бебката ще се разбираме, защото като се замисля за нея ми става супер спокойно винаги, дано не се лъжа...  И като и гледам сниките от УЗ си я целувам обикновено, щото много драго ми става и ми се струва хубавица  Heart Eyes Grinning...

Исках още нещо да кажа, но ми се правят 2 от изброените горе 3 неща, затова ви оставям...
Поздрави на рожденниците и новодомците, малко на патеричка, както и друг път съм споменавала, не съм много по церемониалностите, но си ви уважавам, ей Wink...

# 264
Оххх, хора, по другите теми е страшно, няма да влизам повече никъде, че много се разстроих  преди малко. Бях си го забранила още докато бях бременна с Данни Sad ... 
Бог да прости малките душички и да ни пази всички, както досега...  Praynig

# 265
Момичета, благодаря ви, много сте мили  Heart Eyes
Дил, честит нов дом и от мен. Да си живеете щастливо в него  Hug
Софко, с първия си пост много ме разсмя  Laughing, но от втория ти пост се натъжих  Sad не влизай повече в тези теми

# 266
  • Отвъд алеята зад шкафа
Софи Ема кандидатства за тази детска градина. Първо за втора яслена група приемаха 0 деца, след второ класиране за приели едно единствено дете и то е с предимство, а Ема е 4-та чакаща за 0 места. Това е.

# 267
Дил,честит ви нов дом!Само радостни и хубави моменти в него да се случват!Очакваме снимков материал Wink
Софи,както винаги си неотразима,много ме разсмя GrinningА за останалите теми,по добре не се натоварявай.Аз често влизам там,но после се чувствам адски разстроена и много ме боли за всички малки душички и за техните семейства Cry
Мони,честито на вас за яслата Hug
По късно ще кача малко снимки от първия ни учебен ден Wink
Хубав и спокоен понеделник ви желая Hug

# 268
  • София
Абе мацки никой нищо не казва пак за срещата в четвъртък!!! Какво става пак ли не можем да се организираме - откакто Ети е в Бургас нещо хич ни няма newsm78 Хайде казвайте къде остана, кои ще идват ( Мишето специално взима самолета от Франция да дойде Laughing), от колко часа?

Слави непременно да пуснеш снимки от яслата на адашката!
Софко мисли за хубави неща, не се натоварвай психически!

# 269
  • София, Дианабад
Ха, здравейте  Grinning
Мони, точно за срещата идвам да пиша и да питам.
За часа - няма проблем и от 18.00 - 18.30  - аз съм на близо и мога да чакам.
За мястото, обаче ви предлагам да е О"Шипка, от двете предложени или някое друго заведение, ако предложите. Защото онзи ден много се изложиха в "Дон домат"  - нещо кухнята са развалили.  Sad
Хайде, разписвайте се да видим на каква маса да се сяда..  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт