Слънцето силно пече, НОЕМВРИйче се стяга вече за море!!!

• 14 190
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Браво Софко, честита розова новинка  Hug Дани ще е горд батко и ще пази малката си сестричка.

Вени честита бременност и на теб   bouquet Дано и ти скоро се похвалиш със сестричка за Дарко  Party

Мише радвам се че всичко е минало добре   bouquet Ще чакаме разкази за тунизийската баба  Mr. Green

Иванка Гого е станал голям Убавец.Браво на малкия мъж  Grinning

Кичо и ти да оздравяваш, че то на нас много не ни се полага да сме болни  Wink

Чао  Sunglasses

# 91
Софко, сууууупер!  newsm44 newsm10 smile3501 newsm74  bigdance2  Благородно завиждам !

Момичета, благодаря за подкрепата. Много ви обичам, нищо че рядко се вясвам тук!

# 92
  • Пловдив
Честито на новите бременлийки,много се радвам,че сте се престрашили за второ детенце   bouquet Айде,кой каквото си е пожелал ,такова да му се падне  Hug  bouquet

# 93
  • Ботевград
Леле  Hug страхотни новини Hug

Честита бременност на Вени Hug Hug Hug
Пожелавам ти лека, безпроблемна и прекрасна бременност, а на финала най-сладичкото и усмихнато бебенца  bouquet

Сбъдваща мечти  Heart Eyes много се радвам, с нетърпение чаках хубавки новини и от теб Hug

Софкоооооооо бравооо   Hug Hug Hug
Страхотно е това. Просто по поръчка Heart Eyes Сега ще видиш колко е хубаво да връзваш панделки и да избираш дрешки в розовко   bouquet

Момичета, относно ФМ във Фемина - ходих при Карагьозова, наистина прегледа мина ужасно, много съм разочарована, никога не бих повторила да отида там Sick
При който и да е лекар. Дано всичко до края е наред. Вече съм 23 седмица, опитах да си запиша час при доц. Томова в Св. Лазар, но ще е късно, няма свободни часове скоро.

bouquet

# 94
Злати, може ли да ми пуснеш на лични координати на Томова в Св. Лазар? Кога се правеше при нея феталната? Позабравила съм тия подробности.
Аз от Томова съм изключително доволна, и при двете ми бременности беше много внимателна и подробна, нищо не изпусна. При баткото се съмняваше за проблем и се наложиха още прегледи, слава богу всичко е оказа наред.

# 95
  • София
Софкоооооооооооооо много се радвам newsm74 newsm74 newsm74 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

Хайде сега е ред на Вени и Мишето да кажат, че и те чакат девойки HugЕй направо по поръчка. Злати теб нещо съм те пропуснала знаеш ли какъв е пола на бебчето?

# 96
Честита новинка на Софко, да е здрава и кротка чаровница малката! baby_neutral
Чакам с нетърпение да организирате среща по случай връщането на Мишенце, та моля ви, ако има новинки  - звъннете или пратете смс. На новото ми работно място няма как да смогвам да ги наглеждам честичко, което много ме натъжава. Rolling Eyes
Стискам палци всички да сте здрави, а бременеещите - да нямат никакви оплаквания! Heart Eyes

# 97
Здравете банда. Първо да почна с хубавите неща:
Мише добре завърнала се. Радвам се че всичко е минало добре и оттук нататък ти желая спокойна бременност Hug
Софко евалата Hug Късметлийка си си и това е Mr. Green Пожелавам ти да родиш най-прекрасното и добро момиченце на света.
Вени честито. И на теб спокойна бременност Peace
Така сега лошите новини от нас- на следващия ден след Пентаксима Дани се събуди с прозрачни секрети от нослето, които до вечерта слезнаха надолу и сега за пореден път сме с бронхиелит. Засега не са силни хриповете но много се дави и кашля, в резултат на което сън никакъв Cry. И всичко това след като не беше боледувал сума ти време и му спряха и лекарствата Tired Педито каза че е остра вирусна инфекция. Сега сме на инхалации. Дано бързо му улекне на детенце че тъкмо бях почнала да забравям за тези кошмари.
Лек ден на всички.

# 98
Вени, честита прекрасна новинка  Hug    bouquet  Пожелавам ти лека бременност и на финала едно здраво бебоче  Heart Eyes  За гаденето - като бях бременна смучех хомеопатични хапченца, които се пият ако ти се гади по време на път. Провери в някоя аптека  Peace
Мишенце, много, много се радвам че си добре   bouquet
Софко, много се радвам, че ще връзваш панделки  Laughing Честито!
Карилче, и ние с Вики сме горе-долу така: ако му се карам няма оправия, но ако обърна нещата като игра и ако има сделка - айде да направим това, пък после ще направим твоето /или обратно/ ... се получават нещата  Party
ragtime, направо е ужасно, че отново сте болнички  Sad Пожелавам бързо да оздравеете  Praynig Защо и ти не се обърнеш към хомеопат? Можете само да си помогнете, но не и да си навредите  Naughty
Момичета, вслушайте се в това, което каза Карил относно ваксините. Някои от вас дори сигурно и не подозират колко е права тя  Peace
Прекрасни почивни дни   bouquet

# 99
Здравейте!

Честита розова новинка на Софко   bouquet

ragtime, стискам палци бързо да се оправяте, че в това топло време на нас ни е криво да сме сополиви, пък представяте ли си какво им е на малките душици ...

Ние тази вечер отиваме на гости на свеки, мъжо утре е рожденник, мислим да посетим Бачковския манастир, да се разходим в Асеновград, да се забавляваме максимално  Party Може би и затова вече нямам търпение да свършва работния ден и да изчезвам оттук ...

Сега ви оставям и пожелавам приятни почивни дни  Heart Eyes

# 100
Софииииииииииииии Честито Мила Девойка!!!! stork-girl  ylinfant, ще има да  newsm64 много недели  Grinning

Айде пази бебка сега на топличко и ще я чакаме да се пръкне!

Мацки още не съм обядвала и тичам сега че бях на зъболекар днес

Рагтайм, моля се да се оправи скоро Дани, миличкото детенце, а витамини пие ли някакви?

# 101
  • София - Дианабад
Привет,  Simple Smile
Вени, честито!!! Пожелавам ти много лека и спокойна бременност и прекрасно бебче, подаръче за Коледно-Новогодишните празници!!! А защо не и бебе 2009  Peace
Софко, честито за момиченцето!!! Нека бъде най-хубавата принцеска и радост на мама, тати и бати!  Hug
Мишенце, радвам се, че всичко е ок! Нека оттук нататък всичко да е наред!

Аз днес много се радвам заради една прекрасна новина - Meyz /която гледахме в "Часът на мама" за детенцето със Спина бифида/ е родила днес момиченце Наталия, 3600 гр и 51 см. ДА Е ЗДРАВА, УМНА И ПОСЛУШНА!!! А МАМА ДА Е НАЙ-ЩАСТЛИВА НА СВЕТА!!! Представям си как се чувства на седмото небе  Hug. Нека да се почерпим за здравето на бебчето и мамата, а също и на таткото /той също много заслужава/.

Рагтайм, стискам палци Дани да се оправи съвсем скоро!  Praynig

Heart Eyes от нас!

# 102
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!  bg

# 103
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! bg

Гери, страхотна новина за Мейз! Да е здрава малката принцеса и да радва мама и тати, а на тях им пожелавам най-голямото щастие на света, въпреки че те го имат в лицето на Наталия! Те заслужават!

# 104
  • Ботевград
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!  Hug Hug Hug

Честита дъщеричка на Мейз!
Всичко най-розово за малката принцеса!

Честито и на гордият татко!
Да са живи и здрави и много да ги радва дъщеричката им  Hug

Общи условия

Активация на акаунт