Честити празници на всички празнуващи през последните дни!
Гери, честита малка принцеса! Много спокойни дни в грижи и радости с двете момичета!
Ради, честита новина в синьо!
Мише, добре завърнала се!
За слънцезащитния крем - миналата година ползвах на Бюбхен, и бях доволна.. но може би тази година ще опитам и нещо друго.. защо не и Орифлейма на Ивето.
Дарин на разходка последно време върви в нашата посока... но най- много обича да обикаля около паметници на възрожденци в Морската ни градина , особено когато Лина му прави компания.
Аз не мога да се оплача от излишък на време.. и разглеждането на снимки ще си го запазя за по-спокойни времена...
И последно - да се издам, че изненадващо и непланирано, и аз съм бременна. Термина е между Коледа и Нова година, та с Мише ще сме колежки и в отчетни Декемврийки...
Оплакванията са в реда на нормалното - гаденето го лекувам с ядене, а сънливостта - не я лекувам, а я поддържам..
Добре че Дарин спи по цяла нощ, че поне нощем да си наваксам...
Ели_мама - беше права, ред е някоя варненка да се включи в редиците на бременните
. 
Стискахме яко палци, да мине бързо и продължаваме да стискаме, да се възстановиш в най-най кратък срок! Поздрави на семейството и Вили! 

МОРЕ, бавачка...и ..още нещо..
Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам, и една сестричка за Дарко
, нека да е лека и безпроблемна, а на финала здраво и послушно бебенце