Слънцето силно пече, НОЕМВРИйче се стяга вече за море!!!

• 14 189
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета!
Честити празници на всички празнуващи през последните дни!
Гери, честита малка принцеса! Много спокойни дни в грижи и радости с двете момичета!
Ради, честита новина в синьо!
Мише, добре завърнала се!
За слънцезащитния крем - миналата година ползвах на Бюбхен, и бях доволна.. но може би тази година ще опитам и нещо друго.. защо не и Орифлейма на Ивето.
Дарин на разходка последно време върви в нашата посока... но най- много обича да обикаля около паметници на възрожденци в Морската ни градина , особено когато Лина му прави компания.
Аз не мога да се оплача от излишък на време.. и разглеждането на снимки ще си го запазя за по-спокойни времена...

И последно - да се издам, че изненадващо и непланирано, и аз съм бременна. Термина е между Коледа и Нова година, та с Мише ще сме колежки и в отчетни Декемврийки...
Оплакванията са в реда на нормалното - гаденето го лекувам с ядене, а сънливостта - не я лекувам, а я поддържам..
Добре че Дарин спи по цяла нощ, че поне нощем да си наваксам...
Ели_мама - беше права, ред е някоя варненка да се включи в редиците на бременните Simple Smile.

# 76
досега разглеждах снимки.  Laughing

dreben78, страхотен е този остров. личи си колко е чисто по тази специфична прозрачност на снимките, която в бг трудно се постига.
на детските площадки и аз съм обърнала специално внимание. защо ли.... Mr. Green
снимките ти са много хубави, имаш страшни кадри, само и аз като теб се надявам да си изключиш датата следващия път, без нея са като картички.
Peace

Изабела
, много е пораснала Габи и е такава чаровница. радвам се, че при вас всичко е наред и качам оше снимки. хубаво е, че се събирате българите, това е много важно. 
thumbsup

Сбъдваща мечти, радвам се, че всичко е минало добре при теб. стискам палци да нямаш повече проблеми и д аизкараш една чудесна, спокойна бременност, резултатът от която да е здраво и щастливо бебе. 
   ylinfant

# 77
Сбъдваща мечти, добре дошла!!!! ВСИЧКИ се радваме, че е минало нормално и че има хубав край твоето премеждие!!!   bouquetСтискахме яко палци, да мине бързо и продължаваме да стискаме, да се възстановиш в най-най кратък срок! Поздрави на семейството и Вили! Heart Eyes

ПРЕКРАСНИ деца и прекрасно семейство имаш ГЕРИ!!!! малката ти дъщеря прилича на баща си, голямата е твое копие Flutter

ЗА КРЕМОВЕТЕ за слънце, от мин година имам на ЧИКО но се разнася трудно, сега купихме някакъв друг който е мляко за бебета в синьо шише от ПИГИхаус. Продавачката каза, че са доста доволни клиентите от него. Струва около 13 лв.

ЗЛАТНА, не се нервирай - просто не си попаднала на Хора. ДАно всичко е наред занапред и да имаш късмет! bowuu

ЗА ВАКСИНИТЕ аз съм против по принцип..камо ли към "не задължителните". Според мен това е направо престъпление фармацевтичните концерни да рекламират продукт без КОЙТО ЧОВЕК БИ БИЛ достатъчно силен да се справи. Просто...думи нямам. Имам чувството, че скоро и ваксина срещу ушна кал ще измислят или..нещо такова дето си е напълно нормално. Мой съвет ако искаш, РАгтайм не товари детето с боклуци, с които и без това сме ги претоварили.

НИЕ онзи ден правихме първи прием на Пентаксим. Добре го понесе ДАни, естествено на фона на хомеопатични за лек и безопасен прием. КОЙТО вярва и иска да дава на детето си хомеопатични покрай ваксинация мога да му кажа какво ми изписва и моята педи и хомеопата ни. ТО е едно и също.

ЕТИ, блазе ти за морето. То там си е вечен купон май, като чета и варненки...А тук в прахоляка и мръсотията..Само събота и неделя е по-добре, по -чисто и пр. ..АКО идваме до КИтен ще ти гостувам. Търси бавачка от сега. WhistlingМОРЕ, бавачка...и ..още нещо.. Mr. Green

ИЗА, радвам се че сте добре, ИВАНКА хубаво детенце и добричко! Гледам и той фен на пясъка Laughing

Иначе сме добре, ДАни следобяд спинка два, понякога три часа, после играем навън или сме на шопинг \шляй пазар\ с тати. Дани обича да играем футбол, интересува се живо от мотоциклети. Като спре в квартала мотор, тича, тича да го види, прегледа и да седне на него. Другата ни мания е "вкарване на колата в гаража"  . Преди доста ме нервираше това, че непрекъснато иска да сяда в скута ми и да кара с мен, а това е невъзможно. Той пищеше - аз крещях. Сега обаче се "споразумяхме" . АЗ му казвам , ако седиш мирен ТИ ЩЕ ВКАРАШ КОЛАТА В ГАРАЖА. и това е цял ритуал. Аз отварям вратите, за да я прибера след разходка, той вече се настанява отпред сяда ми в скута, аз я вкарвам и казвам  БРАВО ДАНИ!!! ГАСИ МАМИии!! и той врътва ключа и гаси. ОпАСЕН е просто.. Laughingтова е всеки път вече.
Та така имаме си вече няколко ритуала, които доста ми помагат. Измислям приказка преди сън и задължително разказвам надълго и широко докато заспи. Заспива лесно за окло 15 минути.

# 78
..забравих само да кажа, че СЛЕДВАЩИТЕ пъти няма да купувам Пентаксим, сега по принуда го взех. ЩЕ правя Тетраксим...
ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ!

АНА, ДА именно след първия прием може да се появи реакция - в следващите ...Има доста неща за четене в темата за ваксините. Ако имаш време порови се, че аз съм лаик все пак. Outta Joint

# 79
Вени, страхотна новина  Hug Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам, и една сестричка за Дарко   bouquet Много бременелки се събраха вече в нашите редици, което е страхотно  Simple Smile
Мише, добре завърнала се  Hug Радвам се, че всичко е вече зад гърба ти  Hug

# 80
Привет!

Честито на вчерашните именници /на патерички/   bouquet

Сбъдваща мечти, добре дошла отново. Радвам се, че всичко е минало успешно  Hug

Вени, честита бременност  Party, нека да е лека и безпроблемна, а на финала здраво и послушно бебенце  Peace

Сега ви оставям  Heart Eyes

# 81
  • София
Вени ЛЕКА БРЕМЕННОСТ И ЗДРАВО БЕБЧЕ НА ФИНАЛА!!!
Мише добре дошла Hug

Май няма много желаещи за утрешна среща, така че отпада! Ако решите нещо кога да се видим аз съм на линия!  Grinning

Оставям ви, че мисля да изведа Митко малко навън докато не е заваляло пак! Hug

# 82
Вени, честита бременност! Да е лека и накрая - най-сладкото бебче! 

Ради се пооправи от всякакви сълзения от очичките, сополки и АД. Но в момента е на противоалергичен сироп и ме е страх, че като го спрем, всичко отново ще се върне. Нямаме диоптър и по всяка вероятност всичките тези проблеми са били на алергична основа.

# 83
Вени,честита бременност и от мен HugПожелавам ти да е безпроблемна и на края да ни зарадваш със сестричка на Дарко Peace
Сбъдваща мечти,чудесно,че при теб всичко е минало о.к.
Относно колите и Поли им е голям фен.Само да види някоя отворена врата на автомобил се шмугва вътре и почва да върти волана Grinning,май ще си имаме състезателка в къщи Joy
Да се оплача,че след като излекувах Поли от хремата,сега пък аз съм болна.Не мога да си кажа името,така ми е изчезнал гласа,ужас.Дано се оправя бързо,че е страшно гадно това състояние.
За слънцезащитните продукти,и аз съм взела на Орифлейм,пък ще видим.Миналата година я мажех с Бюбхен и бях доволна.

# 84
Мише добре завърнала се!!!  bouquet
Малко перипетии, ама те закаляват духа!!! Wink
Бързо се въстановявай и се наслаждавай на новото бебче спокойно!

Вени, честито и тука мила! Heart Eyes
леко да минат оставащите месеци!!!

Иве, да  Peace, махнах я аз ама в БГ, та да не загрозявам родния пейзаж Laughing

Ей сега съм го одраила да правя диск с песнички на Ангелчо, че тоя от сп.Моето дете се повреди, беше търкалян доста по теракота... Crazy

Много усмивки и хубави емоции на всички мами!

# 85
  • София
Мише, добре дошла отново  Hug Радвам се, че вече си сред нас и се надявам бързо да се възстановиш   bouquet

Вени, честито мила!!! Лека и безпроблемна бременост и още едно сладко ангелче като подарък за празниците!!!

За срещата ще чакам оферти  Peace

Карил, ти си била голям дипломат бре  Mr. Green

# 86
Мише,добре завърнала се вкъщи ,мила!Желая ти бързо възстановяване и най-прекрасната бременност от тук нататък!
Вени,а честито и тук миличка!Лека и безпроблемна и на финала една сладка сестричка на сладък Дарко!
Иванка,много  е порастнал Гого,истински мъж!
Кичо ,бързо да оздравяваш и да пазиш много Поли!
Лина,да не е болен Ради?
Ох това е от мен за сега,лека и прохладна нощ ви желая Hug

# 87
Лина,да не е болен Ради?

В момента е здрав, но преди повече от месец му се появи хрема, която продължи почти до миналата седмица. Очите му сълзяха - те всъщност още от зимата сълзяха, та походихме по лекари - очен и УНГ. Очният каза, че няма проблеми и всичко е било от носа, УНГ каза, че в основата е алергия. Може би по-нататък ще посетим алерголог, макар че не зная дали има смисъл, т.к. не правят тестове на толкова малки деца.

ЗЛАТНА, аз също съм ходила на фетална във Фемина и останах доволна, но защо сега така се е получило.

# 88
IT'S A GIRL!!!
ура!!!!!!!!!!  Party Party Party bowuu baby_neutral Peace Hug Heart Eyes Flutter Grinning Grinning

# 89
Честито ти розова новинка Софи!Браво,много се радвам за теб,Данни ще си има една сладка сестричка!
Лина,дано вече нямате такива проблеми Hug
Лек и хубав ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт