Слънцето силно пече, НОЕМВРИйче се стяга вече за море!!!

• 14 181
  • 283
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Здравейте мацки!

Честит имен ден на всички именници и празнуващи!
[/b]                                                          [/b]

Днес и моята племенница има имен ден - казва се Елена.Черпя ви за нейно здраве
с кфенце и тортичка че е още сутрин  Mr. Green

# 61
Да Ви почерпя Hug

# 62
Ели честит Имен Ден!  bouquet

На всички с името Елена и КОнстантин също!

Много зраве и късмет!

Сега като четах за реакцията от 4-ия проем на Пентаксима и малкос е стреснах, че на 26 ни предстои, ама като се сетя ние след 3-я имахме само реакция, леко подуване и Т, тогава всички дечица в кабинета имаха, лекарката каза че такава била партидата, нещо не ми стана много ясно, как така ще е различна партидата.....

# 63
  • София
EЛИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЩАСТИЕ, РАДОСТ И УСМИВКИ С ТВОЕТО СЕМЕЙСТВО, И МНОГО ДА ТЕ ГЛЕЗЯТ МЪЖЕТЕ!!!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ, КОИТО НОСЯТ ИМЕНАТА КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА!!!! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК ВИ ЖЕЛАЯ!!

# 64
Честит имен ден на празнуващите днес! Със здраве да си носите името!

Гери, страхотни са ти дечицата! Heart Eyes Щастието ви е изписано по лицата Simple Smile Пожелавам ви все така да е и дай Боже след време и едно братче на двете принцески! Wink
ZLATNA, много неприятна ситуация...ама то "доктори" всякакви #2gunfire Аз на твое място бих отишла още веднъж на ФМ, ама при друг лекар Peace
iviche, това как се наговарят децата направо си го представих Mr. Green Малки манипулаторчета... Laughing
Иза, радвам се, че всичко при вас е ОК Simple Smile Габи е много пораснала и много чаровна Heart Eyes

Мацки, направо ме притеснихте с този Пентаксим Thinking И на Тедката му предстои 4-я прием другата седмица doctor
ragtime, аз не съм чувала за тази имунизация, но задължително ще попитам педиатърката, при която водя дребния...Благодаря за инфото! Hug

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 13:02 от Дени4ka

# 65
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЕЛИТО И ЕЛИМИРА!ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!

Гери,прекрасна е малката бубичка, а двете с кака са много мила картинка.Да сте всички много щастливи  Hug
ЗЛАТНА, не се коси, мила...тези лекари понякога са оперирани от чувство за съобразителност  Close
Бела, радвам се, че звучиш така свежо.Малката кукла много е пораснала и е станала още по-чаровна.
Дребен, много хубави снимки  Peace
Ети, радвам се, че се появи, липсваше ми  Hug

Лек ден за сега, милички  Hug

# 66
Честит имен ден на всички празнуващи днес  bouquet Hug
Гери,и аз да кажа,че Биби е много сладка.Като гледах снимките ви направо ми се прииска и на мен едно сладко бебче.
Иза,Дребен супер снимки PeaceНаправо  завиждам за чистотата и уюта ,защото ми е омръзнало да няма къде да заведа Поли да си играе от коли и мръсотия навсякъде.

# 67
  • София
Честит празник на именниците днес!!!
Дребен,снимките са страхотни  Peace .Много е красиво там,а можеше и тук да е така...

# 68
 newsm03 newsm03 newsm03
Радвам се че ви харесаха снимките момичета, само дето забравих да махна тая дата от настройките преди да снимама, ама....другия път ще е без нея Wink

# 69
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ НОСЯТ ИМЕТО И ДА СА МНОГО ЩАСТЛИВИ!  bouquet
РАГТАЙМ, АЗ СЪЩО ЗА ПЪРВИ ПЪТ Я ЧУВАМ ТАЗИ ИМУНИЗАЦИЯ НО В ПЕТЪК СМЕ ПРИ ЛИЧНИЯ,ТА ЩЕ ПОПИТАМ ЗА НЕЯ.БЛАГОДАРЯ ЗА ИНФОТО Hug

# 70
  • Пловдив
Добро утро   bouquet и от нас.Не сме се разписвали скоро,но гледаме да използваме хубавото време и сме все навън.Гого много обича да тича в парка,вече му омръзна да се катери по пързалкиите,освен ако не е някоя ,която не  е виждал досега...
За кремовете,ние миналата година ползвахме на Бюбхен фактор 30,лесно се маже.
Ето и малко снимков материал да ни видите колко сме пораснали:

Последна редакция: чт, 22 май 2008, 14:33 от ivanka1979

# 71
ivanka1979, извинявай, но би ли намалила снимките или дай само линк към тях, защото по този начин се натоварва станицата и някой с по-бавен интернет може да има проблеми с отварянето й...Благодаря предварително!  Hug
А Гого е малък мъж, много е пораснал и има страхотно око! Heart Eyes

# 72
Привет, Момичета!

Голямо затишие е настъпило тук.Дано да е пред буря  Wink

Моето диваненце вече втори ден заспива с рев на обяд.А и се спииии, ама не иска да изтърве клюката  Laughing

Иванка, много е пораснал малкия чаровник  Peace

Дано се оправи времето и пак да сме по разходки  Peace

# 73
Привет банда!
Моите жлъчни приключения минаха и заминаха, всичко беше според плановете, успешно и без нерви. Болницата в която бях е супер нова - работи от по-малко от година, екипите са добри, аз поне попадах само на професионалисти.
Сега си имам 4 дупки в корема, малко болки, но всичко ще мине до няколко дни. Има и от какво да се оплаквам - компания в стаята ми правеше баба тунизийка - голямо мрънкало, с още по-неприятно голямо и шумно семейство. Съкрати ми живота, ама болницата беше претъпкана и не можах да взема персонална стая. Важното че всичко останало беше наред и това е.

Надявам се, че всички сте добре, скоро ще наваксам с четенето-като се повъзстановя малко и мога да седя в седнало положение по-дълго.

# 74
Здравейте! Сбъдваща мечти, важното е, че е зад гърба ти! Пък за бабата тунизийка - ще има какво да разказваш за престоя. Сега другото е важно
goris, направо и аз искам да се заема с бебеправене. С мъжа ми разглеждахме снимките, и на него да му дойде вдъхновение:)
Честит имен ден на патерица на всички.
Ние сме на ваксина на 9 юни, но вашите предупреждания малко ме притесниха. Румен досега не е имал реакция към ваксина, възможно ли е сега да се появи за сефте?
Иначе ние утре сме на абитуриентска на Кресненското ханче и е водим и малкия с нас, да видим как ще се държи. Че онзи ден бяхме на рожден ден и почти не можах да седна. Добре, че обича да хапва, та се укроти за малко, докато ядеше...

Общи условия

Активация на акаунт