Чак ми се прииска и аз да си имам друго детенце.
Тъкмо си мислех колко е порастнала Софи! И как му се радва на бебчето. И как сладко го милва по главичката. Ще бъде много грижовна кака.
За слънцезащитните кремчета - аз миналата година го мазах с Мустела 50. Доволна съм. Въобще не е толкова трудно за размазване. Даже като мацна Ники и той сам си го размазва по лицето (това е от много гледане на реклами по телевизията)
Дени, темичката е супер!!!!!!!!!!!!!!! Благодаря ти!
Златна, аз ходих преди във Фемина при Марков и останах много доволна. Явно зависи от самия човек.
Ети, само толкова ли? Пиши как е Ния, ти как си. Направихте ли първите бани за годината?
Пак ми замириса на мореееееееееее

Ние още не сме решили нито къде, нито кога ще ходим. Ще ни се да е в Гърция. Ако някой има предложения или проверени или непроверени слухове

-където кажете-може между варна и бургас-макар 4е тоя район там не го познавам много
, малко по диагонал, че напоследък хич не мога да се добера до лаптопа. Личи си, че е пролетно-лятно вече, не се спираме в къщи.
Едва ли не мен изкара виновна - детето било в начална фаза на разболяване явно, имало болни покрай него, не било възможно да е от Пентаксима. Не че не я прегледа предварително, ама и прегледите и са .... Наред сме си де, от ваксината беше всичко, ама се бяхме кротнали в къщи и съответно аз на втория ден исках да избягам някъде далече, защото детето лягаше и ставаше с думите "изизимиии" - ще излизаме. всичко се прави с такива уговорки кога ще излизаме - лягане, ядене.

.Незнам, ще я предупредя какво може да очаква.Но важното е всичко с бебо и с теб да е наред

))