Слънцето силно пече, НОЕМВРИйче се стяга вече за море!!!

• 14 181
  • 283
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Ооооооооо Гери, страхотни снимки!!
Чак ми се прииска и аз да си имам друго детенце.
Тъкмо си мислех колко е порастнала Софи! И как му се радва на бебчето. И как сладко го милва по главичката. Ще бъде много грижовна кака.

За слънцезащитните кремчета - аз миналата година го мазах с Мустела 50. Доволна съм. Въобще  не е толкова трудно за размазване. Даже като мацна Ники и той сам си го размазва по лицето (това е от много гледане на реклами по телевизията) Laughing.

Дени, темичката е супер!!!!!!!!!!!!!!! Благодаря ти!
Златна, аз ходих преди във Фемина при Марков и останах много доволна. Явно зависи от самия човек.

Ети, само толкова ли? Пиши как е Ния, ти как си. Направихте ли първите бани за годината?
Пак ми замириса на мореееееееееее  grinning039

Ние още не сме решили нито къде, нито кога ще ходим. Ще ни се да е в Гърция. Ако някой има предложения или проверени или непроверени слухове Mr. Green за добри местенца за семейства с деца, да свирка.

# 46
ох и аз от 2 месеца мечтая за море
дано тази година да ни угрее че миналата пропуснахме
Георги беше в тази възраст в която само пълзеше и не беше изобщо за оставане извън нас. Не посмях никъде да го заведа. Тази година се надявам да е добре, а и като тръгне на ясла ще го понаучат надявам се.

# 47
здравейте сладурки Hug
нямам много време за форума напоследък,че сме все навън с НИЯ-глезотия-много любвеовилно е станало това дете-в събота такъв мерак имаше да целува РАДИ на ЛИНа-ама той нали е мъж-не се дава-та накрая с НИКОЛ на ПЕТЯ се прегръщаха и целуваха Joy
добре сме-тук ве4е е лято направо-все сме навън по къс ръкав- и ве4е иамме загар-даже и в морето си топнахме крачетата като си правихме морски пикник с приятели на плажа Wink
и аз съм добре-през деня сме все навън с НИЯ-тук в морската има прекрасни условия да си обикаляш по цял ден и готини кафенца-на обяд като спи тя работя по малко от лаптопа-ве4ер катоя изкъпя и преспя излизам с приятели и така Laughing-да не ми се сърдите ама в бургас ми е много готино-
видях снимките на малката Биби на Гери-толкова са прекрасни-тя и гордата кака-Мила Гери-желая ти да са ти здрави дечицата и все така да е задружно семейството ви- Hug
и хайде да направим една среща на море предлагам аз Peace-където кажете-може между варна и бургас-макар 4е тоя район там не го познавам много
в4ера бях в созопол-в стария град-това си остава любимия ми град-още няма много туристи и беше тишина и романтика Wink
от мен за сега толкова,че НИЯ докъто пиша яде сама ягоди и няма да ви казвам как изглежда Joy
целувам ви виск4и-вас и малките сладурковци-и до скорощни срещи

# 48

Гери, много са сладки малките куклички... Душички!  Hug Само да ви радват!  Grinning

# 49
Здрасти и от мен Hug
Страхотни новини тук чета Heart Eyes, малко по диагонал, че напоследък хич не мога да се добера до лаптопа. Личи си, че е пролетно-лятно вече, не се спираме в къщи.
Направихме реимунизацията на Димана с Пентаксим. Аз както си бях спок, че няма да има реакции(при предишните имунизации не усетихме нищо), сега Димана беше 3 дни с температура, а педиатърката ни.... #Cussing out Едва ли не мен изкара виновна - детето било в начална фаза на разболяване явно, имало болни покрай него, не било възможно да е от Пентаксима. Не че не я прегледа предварително, ама и прегледите и са .... Наред сме си де, от ваксината беше всичко, ама се бяхме кротнали в къщи и съответно аз на втория ден исках  да избягам някъде далече, защото детето лягаше и ставаше с думите "изизимиии" - ще излизаме. всичко се прави с такива уговорки кога ще излизаме - лягане, ядене.
За слънцезащитен крем - взех спрей на Виши, 30 фактор. Много съм доволна - лесно се разнася, а и за плаж исках спрей, да ми е по-лесно. Имаше и 50 фактор. Миналата година бяхме с Дейлонг, но те нямат спрей, иначе също бях доволна.
За семейна почивка в Гърция - Катерини Паралия. Близо е до Солун, страхотни хотелчета, плаж, барове.
Стана цял роман, ама така е като се разписвам за последно Crazy

# 50
ЕТИ    bouquet  Heart Eyes
Гери, невероятни сте! Пожелавам ви здраво семействоооооо  Hug
За срещата с децата съм на линия  Peace

# 51
Момичетааааааааааааа привет  bouquet

Ето новите снимки от Англия, само някои че нали са 700 Crazy

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=247962&view=1&photo=1

Надявам се да добиете впечатления...

Гери, страхотни снимки мила, Честито още веднъж за щастието!!!

Дени, ама наистина все едно аз съм писала за пакостите на Ангелчо, и ние от днес сме с количка за кукли, розова от едната братовчедка, докато не се уредихме с нея не ходех в градинката че наставаше истерия да се гонят децата с колички докато не им се отнемат с вик Laughing, същото важи за колелата и всякакви чужди играчки и щом дойде време да се сложиме в количката то не са викове, извивания, хапене, абе дива работа... Mr. Green, много сме непослушни и с характер, а а "неориентираното" тичане в различни посоки нямам думи.............. afwitch sweating

Ей мацки писах на Кязи да ме адне в новата темичка в скайпа че тя ми се видя за момента само онлайн свободна, ама не отговори, ако някоя мама чете сега да ме адне... Crazy

Ние правихме ремонт 2 дни обработвахме един мухлив таван на балкона кухнята и не е за разправяне как бачках, минус 2 кила съм , бяхме с бебчо живот на колела 2 дни, за да е далече от препаратите, като си спомня памперс на закрито не съм сменяла.... Mr. Green

Ради, честито за юнака, браво за разнообразието! Хайде леки оставащи месеци! Heart Eyes

За крема, ние сме с Нивеа 30, бяхме на Мустела 50, незнам каква е разликата и двата ни понасят за сега...

Ети, хайде август среща в Бургас

Последна редакция: вт, 20 май 2008, 19:54 от dreben78

# 52
  • София
Ей днес се нагледах на хубави снимки Hug
Гери СТРАХОТНО СЕМЕЙСТВО СТЕ!!! ДА СА ТИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДВЕЧКИТЕ КУКЛИ Биби и кака Софи И МЪЖЪТ ТИ!

Дребен успя да ме пренесеш на о. Ман Hug Ей такава чистота и такива детски площадки мислих, че има само на картички ама явно съм грешила.  Mr. Green

Златна много неприятно това, което си преживяла на ФМ! Но важното е всичко да е наред!

Ети  Hug Hug HugЛипсваш ми!

# 53
Много е сладка малката Биби,а също и кака Софи!Горис желая ви едно хубаво и здраво семейство да сте,и много да се обичате Hug
Дребен,много хубави снимки.За момент се пренесох на острова,невероятно място,а и колко е чисто и подредено само.Дано и в нашата държава скоро се построят такива детски площадки,за да тичат на воля мъниците.
Златна,много неприятно това с болницата.И етърва ми мисли там да ходи,но ти както описваш newsm78.Незнам, ще я предупредя какво може да очаква.Но важното  е всичко с бебо и с теб да е наред Peace
Рагтайм,Дани е много сладък и много  е порастнал,пу-пу Hug
Лека и спокойна нощ и сладки сънища Hug

# 54
Здравейте!Много хубави снимки!Гери,като гледам колко са сладки момиченцата ти и ми се приисква едно и на мен.......................Ако има среща-мисля,че съм на линия.Целувам Ви всички Hug Hug Hug Hug Hug Hug  love001  love001  love001  love001

# 55
здравейте, аз се завърнах от поредното скиторене. много съм изморена, имахме 5 представления, но пък минаха страхотно добре.
и да ви кажа най-голямата смешка : първото предсталвение го играхме пред над 60 деца от ясла. най-малкото на 2, най-голямото на 3. Grinning и когато отидохме там, едната група вече беше дошла. така че се наложи да построим декора пред тях. те, естествено гледаха с голям интерес. и по едно време едно детенцо казва на друго : "Сега ще ревем ли ?" другото отговаря : "Амо, ще ревем. " след него още няколко се включват в хор : "Ще ревем, ще ревем". а  учителката им казва : "Как ще ревете, налис е разбрахме, че това е куклен театър, не е страшно. " честно да ви кажа, паднахме от смях какс е уговарят да реват.  Joy е.....реваха.....ама не тези деца, те япаха в захлас, други пореваха.
Laughing

гледам сега снимки на Биби, много е сладка, а колко мило ми стана от тези десенчета на завивките в родилното....
Grinning

ЗЛАТНА, много кофти това с феталната. а ти при коя докторка ходи? аз бях във Фемина и имам много хубави спомени от там. Rolling Eyes

обещавам тези дни да ви кача и снимки. /тези от о-в Ман ще ги разглеждам утре/
Peace

за слънцезащитните кремове аз ще си похваля фирмата - вече от няколко години ползвам орифлеймските и съм много доволна. сега кремът със SPF 30 е с помпичка, много лесно се разнася, мирише хубаво, цветен е, но не оставя петна. така че засега няма да изменям на марката. а да, и цената му е добра, което също не е за пренебрегване.

# 56
Герииии, Страхотни снимки. Да са ви живи и здрави малките кукли, желая ви много щастие  Hug

За кремчета не мога да дам мнение, тук позлваме страхотно - маже се лесно и е като тоалетно мляко. Всичките кремчета, които видях бяха на една и съща цена - $7.50  Mr. Green Но пък тук без Sunscreen не можеш да излезеш дори на разходка, тъй като пече силно. Обще взето климата е като в Турция. Другото, с което трябва да се съобразяваме като отиваме на плажа е, че тук всички момиченца са задължително с цял бански. Ние вече се обзаведохме с такъв с флинтифлюшки  4470
Габи е с Т тази вечер, няма никакви други симптоми да е болна и се надявам бързо да се оправи, защото тук здравната система е доста по-зле от БГ. Избиха й всички зъбки вече, и кучешките дори и пак ръчичките й са в устата. Кътниците излизат по-късно, нали?  Thinking

Момичета, имам много снимков материал, но в момента идея нямам къде е кабела да ги сваля. Затова ще ви покажа само тези от фестивала на НАТО в Норфолк, някои, които сме снимали с приятели, а там където са много хора с българското знаме - това е от Великден, вижте колко много българи има тук ... Simple Smile))

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=236579&photo=42

И моето стана роман .. сори  Wink

# 57
Герииии, Страхотни снимки. Да са ви живи и здрави малките кукли, желая ви много щастие  Hug

.... всички момиченца са задължително с цял бански. Ние вече се обзаведохме с такъв с флинтифлюшки  4470
Габи е с Т тази вечер, няма никакви други симптоми да е болна и се надявам бързо да се оправи, защото тук здравната система е доста по-зле от БГ. Избиха й всички зъбки вече, и кучешките дори и пак ръчичките й са в устата. Кътниците излизат по-късно, нали?  Thinking

Това за банския аз също си мислех за това лято да купя на Гого, за да се навира по-малко пясък и да не е по памперс на плажа. Ох морееее, така си мечтая в тези жеги Simple Smile smile3549

А за кътниците, на нас ни излязаха преди кучешките. И то май не са точно кътници а предкътници. Ама мисля че си е индивидуално.
Аз се чудя след кучешки и кътници кои зъби следват (имаме си ги всичките 16 на брой зъба). Че тя устатат му наредена накъде ще се местят тези зъби  newsm78 нямам идея, а и ние нещо сме с ръка в устата

# 58
Гери, миличка, и аз така се разнежих, като гледах снимките.... Heart Eyes Страхотна е малката и май прилича на татко Simple Smile Да е жива и здрава, а на теб много сили и едно хубаво 2 майчинство ти желая!

Бела, радвам се че при вас всичко е хубаво. Габи е страхотна в лилавата пачка Simple Smile Много ми лиспвайте ей....ама като знам че ви е добре, го преживявам  Crazy Вчера пак се ядосвах заради мръсотията и простащината дето цари наоколо....и ми става мъчно че детето ми ще израсне сред това.

Това за банските има резон..тук във Варна съм виждала масово мъже да снимат с телефоните си голи мацки, а какво остава и за дечица. Не че можеш да ги спреш...но мисълта, някой извратеняк да снима Лина ме потриса. Затова ходим на пусти плажове. Още не сме решили за почивка..а времето тече.

Да ви се похваля - имаме от онзи ден нова лятна количка. Лина толкова е харесва, че даже не иска да слиза от нея. Хареса я още като Дарко се сдоби с такава - постоянно ме молеше да я качвам в неговата количка, а мъжът ми се шегува, че е нормално да харесва колата на гаджето Simple Smile Така или иначе искаше да му я окупива, та най накрая и тя има такава Simple Smile

Отивам да гледам снимки от Англия и ако успея ще кача снимки от Варнеската среща.

Злати, миличка, аз на твое място бих отишла отново на феталан, да ти се оправи настроението.  Peace

Иве, къде бяха представленията? Сега за 1 юни какво готвите?

Дребен, ние вече 2 количка купуваме такава , но и тя сдаде багажа и ще вземам 3..така ако върви, май наистина щеше да е по-добре да и купя още в началото една от 100 лв на Макларън  Laughing

Мерелин, може ако скоро се организираме варненски да се видим в Бургас..иначе лятото за среща на морето ми се струва че ще е трудно...ще е пълно с туристи.

Ели, и ние имахме Т същия ден след като ни биха ваксината, аз съвсем бях забравила да и дам Панадол след прегледа..но ни държа само вечерта.

рагтайм, това с обувките, означава че не са му удобни..и няма оправия..знам го от приятели ми с нейна дъщеричка..А ако му сложиш чорапче? можеби по-късно сам ще ги иска... newsm78

Хайде, отивам да гледам снимки.......

# 59
Здравейте момичета!
Ние вчера най накрая сложихме Пентаксима и беше голяма драма. Ели Мама моята педи ме предопреди, че въпреки че преди първите 3 Пентаксима нямахме реакции, след 4 е възможно да има Т и да се подуе боцнатото на крачето. И така и стана - снощи вдигна Т и беше много мрънкалив едва заспа. Мериха ни - 14 кг и 89 см. Педито ми препоръча да му купя някаква нова ваксина за Хепатит А /болеста на мръсните ръце/- била много хубава и подходяща за тази възрат. Биела се 1 месец след реимунизацията с пентаксим и след 6 месеца още 1 път. Струва 48 лв едната. Сега обаче съм в размисли дали да я купувам и да я бия. Нямало никакви реации от нея.
МОЛЯ ако и друга мама е чувала за нея да коментира.
Роня ма той даже не ми дава да му ги обуя. И с чорапче пробвах ама не ще ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт