Съпруги, чиито мъже пътуват 6

• 60 269
  • 419
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Марка, Честит рожденник   bouquet!
Малко със закъснение, но днес прочетох.
Нашият бъдещ татко си идва в петък  Laughing. Официално е потвърдено. Аз вчера влязох в деветия. Сега съм по- спокойна, дори и да родя за изписването може би ще е тук. Но ще подготвям посрещането по- полекичка, хубаво ще е да ме види много бременна.
Илиева, какво стана с рибките?

# 106
Марка, Честит рожденник и от мен!
Ние вчера празнувахме рождения ден с приятелчета на Здравко.Събрахме се 15 деца и още толкова майки.Децата се налудуваха на воля.За наш късмет времето беше супер.Ето и няколко снимки:

Илиева,как изкарахте рождения ден днес?

# 107
  • Варна
Роди,къде празнувахте рождения ден?
Много сладки снимки  Wink

# 108
  • Варна
Инка, преди няколко дни 1 приятелка ми даде компотен буркан с гупита на различна възраст, много са не съм в състояние да ги преброя. Преди това отделих последния останал жив барбус да не вземе да изяде най-дребните. За сега седи в буркан до аквариума давам му храна и му сменям водата по-често, че няма въздух и така колкото изкара. Другите риби са добре, в аквариума са хелери, гупита и 2 сома. Водата пак взе да помътнява въпреки, че сложих препарати и леко понамирисва. Нормално ли е това?

Роди, Чудесни снимки, хубави децица и прекрасно време като по поръчка!
Въпреки грозното време добре изкарахме на рождения ден. Макар да бях спряла до морската, моите бандюги цапаха на воля в локвите и аз само виках-"Внимавай локва!"и те с двата крака в нея, маратонките бяха мокри. Да ама майка им е хитра и им знае номерата взех резервни дрехи, сандали за вътре и чорапи. Заради дъжда бяхме в сладкарницата до езерото, иначе идеята беше да сме на островчето. Имаше аниматор пират и децата се веселиха добре. Като е лошо времето имат занимание за вътре, рисуваха гипсови чашки с боички. Сложиха им престилки иначе щяха да са омазани яко. Ядоха тортата без ръце и добре, че бяха престилките. Поседяхме близо 2 часа и се прибрахме.

Марка, както виждам всичко върви по график. Стискай, не остана!

Ива, и твоя край с чакането наближава!

Другите дето ги посрещнаха изчезнаха от хоризонта. Grinning

# 109
Празнувахме в едно заведение до нас-Бонели.Намира си точно зад новата детска градина.Бяхме навън в лятната градина.Единствено се разочаровах от преполятия райграс,децата си намокриха краката,но Зузи го събух по сандали,а и до обяд тревата изсъхна.
Ние всяка година правим там рождения ден на децата,но такъв номер с преполиване е нямало.Дано да е недоразумение.

# 110
 Роди, искам да се похваля, че от няколко дни мъжете ни са колеги!
 Колкото за преполятия райграс, познавам собствениците и съм сигурна, че и на тях им е било не по- малко неприятно от теб. Предполагам, че няма да се повтори. Личи по снимките, че добре сте си прекарали.

# 111
Радвам се Гале,че от първия път мъжа ти си е взел степента Hug.
Собствениците и аз ги познавам и за това много се  Shocked,дори бармана му стана неудобно,когато разбра,че Зузи е рожденика.Мислех,че Мая ще е на смяна,при нея няма издънки.Но няма значение,нямаше бакшиш за наказание.

# 112
Роди,честит ти рожденник със закъснение.  bouquet
Аз да попитам за заведението.
То не беше ли затворено по едно време newsm78
Мислех,че вече не функционира Rolling Eyes
Има ли там детски кът или нещо подходящо за игра на открито-пързалки,люлки.... Thinking

# 113
Благодаря,Hakiba  Hug

Не е затворено.През зимата си е италиански ресторант вътре с камина...
Сега сядаме в лятната градина отвън.Има беседки,люлки,пързалка.Миналото лято имаше и пясъчник,но заради райграса го махнаха.На мен ми е удобно,че е оградено.

# 114
Другите дето ги посрещнаха изчезнаха от хоризонта. Grinning
Здравейте   bouquet
Лично аз не съм изчезнала от хоризонта, по цял ден съм пред компютъра, защото работата ми е такава! Прекалено много проблеми имаме последно време и не ми е до писане!
Бях във Варна в неделя, пристигнах късно вечерта, а вчера тичах по задачи заради университета... добрата новина е, че на 24-ти Юни ми е защитата на дипломната работа и най-накрая ще се дипломирам  Laughing
Иначе нищо ново около нас!
Спорен и весел ден на всички!!!

# 115
странно как сме я пропуснали тази тема ...  newsm78
нашият татко замина преди седмица и сега сме си сам самички със сина ми; вече почнах и сама да си говоря  Mr. Green; в понеделник бобчо става на 2, ама рожден ден няма да правим  Sad тъжно...
да са ви живи и здрави всички рожденници!  bouquet

# 116
странно как сме я пропуснали тази тема ...  newsm78
нашият татко замина преди седмица и сега сме си сам самички със сина ми; вече почнах и сама да си говоря  Mr. Green; в понеделник бобчо става на 2, ама рожден ден няма да правим  Sad тъжно... да са ви живи и здрави всички рожденници!  bouquet
Ако причината е отсъствието на таткото по-добре се съвземи и отпразнувайте подобаващо празника на детето.
Никой не може да те окове в по-големи вериги от тези,с които сама се омотаваш Wink

# 117
причината е, че нямам сили и желание да организирам сама каквото и да е само за да се съберем с родата;  Tired
приятелчета нямаме още за съжаление;
ще си го празнуваме двамата на детския кът - все пак това си е негов празник и искам той да се забавлява;
щом тати пътува, всяко нещо си има цена; нашата е да празнуваме, живот и здраве, първата си Коледа заедно Praynig

# 118
причината е, че нямам сили и желание да организирам сама каквото и да е само за да се съберем с родата;  Tired
приятелчета нямаме още за съжаление;
ще си го празнуваме двамата на детския кът - все пак това си е негов празник и искам той да се забавлява;
щом тати пътува, всяко нещо си има цена; нашата е да празнуваме, живот и здраве, първата си Коледа заедно Praynig
Заведи го детето да полудува,да се забавлява,не е казано,че за РД задължително трябва да правиш маса за родата.

Беше ми много кофти първият рейс.
Сама на Коледа,Нова година,годишнина от сватба...
Аз лично не можах да свикна,но успях някак да се мобилизирам и настроя,че така ще бъде.
И честно казано с времето осъзнах,че е много по-добре да отсъства зимата и да пропускаме тези празници,отколкото да съм сама лятото,когато можем да пътуваме,да излизаме вечер до късно,да ходим на плаж,на разходки с детето,на пикник,на риболов и въобще да правим сума ти неща,които сезона позволява.
Вярвай ми,ще ти бъде много по-трудно ако по Коледа мъжът ти си е тук,а цяло лято се моташ като кукувица сама.
Да си планира умно рейсовете Wink

# 119
  • Brokenpromiseland
Здравейте момичета,отново влизам в редичката....Мъжът ми ми направи подарък в аванс за рожденият ден..лаптоп  Laughing...прекарахме си и нет и съм много доволна, че отново мога да се включвам.
И аз със закъснение искам да честитя рожденият ден на Зузи.Да е жив и здрав и много да радва мама и тати.  Hug

а на мама

Общи условия

Активация на акаунт