Съпруги, чиито мъже пътуват 6

• 60 317
  • 419
  •   1
Отговори
# 195
ива много ти благодаря за разбирането.а твоя мъж какъв е механик или навигатор?моето мъжле ми е втори пом.капитан . по колко време са му рейсове на мъжа ти в тази фирма с пасажерите би трябвало да са по къси?

# 196
  • В море от любов
Да, мъжо е механик Peace (на пасажера го качиха като втори), т.к. е нов и е с една степен по-надолу. За контрактите зависи какъвто си избере. Има 3 на 1, 4 на 2 и 5 на 3 мес. Избира си една от тези три схеми и така кара 1 год. Определено са по-късо от Зодиашките Mr. Green.
И самата работа е много по-лека, мъжо по цял ден седял на компа и вдигал телефоните, - поне така ми обяснява той Laughing Laughing Laughing

# 197
супер звучи а той на каква позиция беше преди да го качат там//? щом е доволен значи си заслужава

# 198
  • В море от любов
супер звучи а той на каква позиция беше преди да го качат там//? щом е доволен значи си заслужава
Определено си заслужава Peace Hug
Няма да сбърка ако се качи на пасажер Grinning
Има един недостатък само Laughing, много пари се харчат на тези пасажери, т.к. почти всеки ден са на пристанище и излизат все на хубави места, а едно кафе и кола във Венеция на площада ''Сан Марко'' е 20 евро Mr. Green Mr. Green

# 199
да но и ние пък ще имаме повечко за харчене Joy а и доколкото ми е известно можем да ходим при тях на рейс и да възползваме от услугите на кораба срещу съвсем ниско заплащане, ти ходила ли си на рейс?на мен това ми е мечта,но а  сега съм била само на пристанще в констанца-румъния и много ми хареса

# 200
bambi25, излагаш се бе жена  Laughing
като иска да кръшка, ще кръшка в другата стая, докато ти си пиеш кафето с майка си  Wink човека, ако си е такъв, такъв е ... това, че ще му се предлагат повече жени няма как да го избегнеш, но трябва да си знаеш цената; в моите очи, тези жени нямат високо мнение за себе си, щом се предлагат за по-хубава каюта Rolling Eyes пък моят мъж харесва стойностните жени  Blush
така или иначе се мъчите разделени с месеци, поне извлечете максимална полза от ситуацията; аз на моя мъж съм му казала - отиваш там, където ти дават най-много и другото не е важно; в неговата фирма му дават 3 500Е за 1ви механик /1 степен под шефа/, рейсовете са по 4 мес и почивките си ги определяме ние; нас това ни устройва; той се въздържа от пасажерите само защото там няма да го повишат в шев никога /просто шефове и капитани не са българи/; в тази фирма, ако продължава така, догодина ще се поздравим с тази титла Sunglasses

# 201
  • В море от любов
Абсолютно съм съгласна Peace
Мъжо се качи на 4800 евро, вече му я вдигнаха на 5000 Grinning
В тази фирма вдигат заплатите всяка година с 5%, така, че определено си струва Hug
А за това дали ще се извиси, мъжо вече го издигнаха малко и да не стане шеф в тази компания, такива пари вземат и шефовете в други компании, нас поне ни устройват

# 202
  • В море от любов
Имам право на един круз с него напълно безплатно за 2 седмици Crazy Party
Ще се възползвам непременно!!! Party Party Party
Ето го и кораба на който е мъжо в момента, един от най-големите пасажери в света, чисто нов го получиха от завода. http://www.pocruises.com/designedforbritain/index.html

Последна редакция: чт, 10 юли 2008, 12:34 от ivaaa

# 203
кораба е супер.пожелавам ти  от сърце един многооооооооооо романтичен рейс.а за това дали се излагам не мисля просто си изказвам гласно притесненията и не ме разбирайте погрешно- мъжат ми е много сериозен човек и той харесва стойностните жени а не хварчащите

# 204
..... а за това дали се излагам не мисля просто си изказвам гласно притесненията и не ме разбирайте погрешно- мъжат ми е много сериозен човек и той харесва стойностните жени а не хварчащите
не се сърди, исках да те окуража, не да те обиждам Hug

# 205
Имам право на един круз с него напълно безплатно за 2 седмици Crazy Party
Ще се възползвам непременно!!! Party Party Party
Ето го и кораба на който е мъжо в момента, един от най-големите пасажери в света, чисто нов го получиха от завода. http://www.pocruises.com/designedforbritain/index.html
значи моя службогонец не ще да ме води на круиз Shocked
аууу, ще му разкажа играта като си дойде  fight
майтапя се; детето няма кой да го гледа за 1 ден, пък аз на круиз ще се шматкам; пък и ние не се побираме в графиците- много малко почивка ooooh!; иначе благородно ти завиждам ivaaa Peace

# 206
mama dona и на теб пожелавам един страхотен круйз то детето все ще порасне и ще можете с половинката да се насладите на малко спокойствие

# 207
mama dona и на теб пожелавам един страхотен круйз то детето все ще порасне и ще можете с половинката да се насладите на малко спокойствие
newsm10
от твоя постинг в ушите на всевишния "модератор" newsm17
 Joy

# 208
  • Варна
Ихиии, чак на 4-та страница сме отишли, ами тъй е то като никой не пише.
Всички сме май на плажа по чадъра.
Как сте бе момичета?

# 209
  • В море от любов
Aз да се похваля Crazy
Утре пътувам към Варна ( airport )  Party Party Party
Mоят Дон Кихот се прибира Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт