Другата седмица няма да стане, че сме на срещата на близнаци, но по следващата ще има пак тур по магазините.
!
!
! щеше да е много хубаво и таткото да е с нас! спомням си миналата година на 30.08 как ходихме до болницата, кога ме приеха, как се появи малкото човече.... и такива неща, и ми се насълзяват очите! уж винаги се държа мъжки, но понякога
!поканила съм гости, торта всичко както трябва да е, просто си ми липсва мъжлето! имах нужда да го споделя, а знам че вие ще ме разберете най-добре
! приятна вечер!
! нашите първи стъпчици ги пропусна тати дори като му разказвам още се чуди "ама как така върви сама" , "и без да я държиш за ръчичките.." но ще имаме други весели моменти заедно!благодаря за подкрепата
!
-ДА ТЕ РАДВА МНОГО И ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВа ,, направо и мен ме разчувства ,разбирам те мила че ти е много тежко и на мен би ми било ,съвсем скоро сигурно ще разбера как точно се чувстваш но те прегръщам силно и теб и малакта пинцеса и ви пожелавам едно наистина прекрасно и незабравимо първо парти, а тати като си дойде ще си наваксате
на сладката хапка Вики!!!

! нашият празник мина много добре. малката се чудеше къде да отиде, толкова много хора и всички и обръщаха внимание...направих и прощъпулник че тъкмо се е събрала родата:))) застана до подредените нещата... чуди се ,чуди се и накрая си взе паричките
!

истинска принцеса;

То и аз от време на време с него. Ама нали трябваше да си отплатя на компанията някак за пътешествието и прехраната.
Иначе на пристанища - обикаляме до последно... Направо се замечтах пак да ходя!!!
Ама догодина!!!
края на септември. Нашия тати и той живот и здраве на 29.09 трябва да си дойде. Нямам търпение, последните дни са най-трудни. За съжаление обаче трябва да тръгне средата на ноември. Незнам как ще я караме с тези кратки почивки (3м. на кораба и 1.5м. в къщи). Рейса е кратък, но почивката е много малка. Сега мисли да подава документи в Роял карибиън. Там контрактите са 3 на 3. Това е мечтата ми. Като дойде времето ще ви помоля за за силно палцестискане.Препоръчани теми