Съпруги, чиито мъже пътуват 6

• 60 289
  • 419
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Няма още нищо интересно по магазините. В покупките бях на вълна бельо за дечицата.Имаме си вече сутиен. Миша си хареса маратонки, но 41 номер и бяха малки. Какво ще я правя с тези крака, не знам? За мъжката номерация не иска и да чуе.
Другата седмица няма да стане, че сме на срещата на близнаци, но по следващата ще има пак тур по магазините.

# 271
  • Burgas
Привет дами!
Илиева  и marka_74 определено сте за медали момичета! как се оправяте с по три деца незнам аз понякога се побърквам с едно, че е и малко още  Crazy !
Илиева започнали сте полекичка да се стягате за училище вече! по големи размери обувки и маратонки има във френското сайтче ww.laredoute.fr ! успех с покупките  Peace !
моето малко момиченце утре става на 1 годинка, а сме самички и ми е мъчно   Cry ! щеше да е много хубаво и таткото да е с нас! спомням си миналата година на 30.08 как  ходихме до болницата, кога ме приеха, как се появи малкото човече.... и такива неща, и ми се насълзяват очите! уж винаги се държа мъжки, но понякога  Sad !поканила съм гости, торта всичко както трябва да е, просто си ми липсва мъжлето! имах нужда да го споделя, а знам че вие ще ме разберете най-добре   bouquet ! приятна вечер!

# 272
dely не се натъжавай.Така е с професия"моряк"-пропуснате рожденни дни,първи крачки(да но не се случи при вас),започване,свършване на у-ще,болести и радости.Винаги има моменти който изтърват.Усмихни се,прегърни малката сладурана,кажи и колко много я обичате с тати.Направи най-хубавото парти.А едва вечерта когато тя заспи може да се отпуснеш.Малко стана сълзливо но.С по-вече деца си по-организиран,нямаш време за самосъжаления.А и мойте "зверове" за строени да помагат.Весел рожден ден.Много да се радваш на малката госпожица.Целувки от нас

# 273
  • Burgas
marka_74 знам че е така просто се натъжих малко, но утре ще съм ок, че парти ме чака  Sunglasses ! нашите първи стъпчици ги пропусна тати дори като му разказвам още се чуди "ама как така върви сама" , "и без да я държиш за ръчичките.." но ще имаме други весели моменти заедно!благодаря за подкрепата  Hug !

# 274
  • Варна

и букет за мама

Дели, Честит Рожден Ден на едногодишната Ви дъщеричка!
Да е жива и здрава, много да ви слуша и само радост да ви носи!
Пожелаваме й весело и безгрижно детство, много усмивки и смело да крачи напред!

# 275
ЧЕСТИТА РОЖДЕННИЧКА НА МАМА  ДЕЛИ-  newsm59 newsm59 newsm59 smile3510-ДА ТЕ РАДВА МНОГО И ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВа ,, направо и мен ме разчувства ,разбирам те мила че ти е много тежко и на мен би ми било ,съвсем скоро сигурно ще разбера как точно се чувстваш но те прегръщам силно и теб и малакта пинцеса и ви пожелавам едно наистина прекрасно и незабравимо първо парти, а тати като си дойде ще си наваксате Hug Hug Hug

# 276
bdbaloni  на сладката хапка Вики!!! baloni

точно така се чувствах и аз преди 2 месеца, когато моето Вики /синът ми се казва Виктор/ стана на 2. Но дните минават, лошото се забравя и ето вече сме отново с тати!!!
кураж мила, dely; запази само хубавите моменти от партито и очаквай с надежда вашия татко

# 277
Zdraveite morqshki jeni!

Moeto momche se obadi....idva si kym 21-22. sept....
Samo oshte tri sedmichki i veche nqma da sym sama Simple Smile

Pozdravleniq kym podgotvqshtite se za uchilishte...moqt plemennik shte e pyrvoklasnik...golqma radost za cqlata roda, stqgame go Simple Smile

Blagoslovena sedmica Vi pojelavam!

Sirma.

# 278
  • Burgas
Привет момичета!
благодаря за пожеланията на marka_74, Илиева, bambi25 и mamaDonna  Hug ! нашият празник мина много добре. малката се чудеше къде да отиде, толкова много хора и всички и обръщаха внимание...направих и прощъпулник че тъкмо се е събрала родата:)))  застана до  подредените нещата... чуди се ,чуди се и накрая си взе паричките   Laughing ! бях си ги нарекла за банкер или нещо свързано с бизнес.  направихме доста снимки и тати да ни види, когато си дойде или ако има смяна и успея да му изпратя диск:)))
Sirma радвам се за теб  скоро ще си имаш компания
отивам да лягам, че утре пак ще има игри от сутринта  Crazy !

# 279
... застана до  подредените нещата... чуди се ,чуди се и накрая си взе паричките   Laughing ! ....
Joy  Joy  Joy
милата сладуранка  Hug истинска принцеса;

# 280
Ми така е ориентира се детето от рано  Money да може да и купуват

# 281
  • Варна
Дели, браво на детето, правилно се ориентирало без пари накъде!
Дъщеря от всичките неща си хареса доларите и после хвана телефона и взе да си говори нещо. И сега някой ако си изсипе стотинките се ослушва и вика:" Какво чуват ушите ми -звън на пари ли?!"
Единия от близнаците хвана учебника по корабни двигатели, а другия черпака.

Сирма, малко остана на финалната права сме! И аз ще посрещам края на септември началото на октомври. Последно се обади от Полша и каза:"Отивам до Венецуела, после Ротердам и си идвам?"

Днес водих цяла тумба от дечурлига на ваксина, моите двама, на приятелката ми каката, дойдоха и близнаците на другата. Бях като на конвейера едно след друго бодат и на вън. Много бързо свършихме, никой не успя в суматохата да гъкне. После ходихме в парка да поскачат малко. Пълних бензин, че свърши. Мих колата на автомивката. Нахраних децата на "Гюрлата", нямаше време да се мисли за вечеря. Сега ще се къпем и лягаме от рано. Като се каня винаги ми минава котка път.

Майка ми от известно време пише в Темата за бабите-КГБ. Бяха на среща от форума в Габрово и сега отивам там да гледам снимки.
Лека вечер на всички

# 282
И АЗ И АЗ newsm44 newsm44 newsm44 НА 25-26 СЕПТЕМВРИ ВЕЧЕ ЩЕ СИ ИМАМ МЪЖ newsm03 - и НИЕ с бебк вече няма да сме сами и то живот и здарве чак до януари се очертава да сме заедно защото тати ще е тук за раждането на малката принцеса Hug Hug Hug

# 283
  • Варна
Хей здравейте! От доста време ви чета и все не намирам сили да се присъединя към вас! Ама сега като се занаредихте всички да чакате мъжете си в края на септември. И мен тази треска ме тресе. На 28 септември трябва да си вече в къщи!!!  newsm68 newsm44
Иначе още не ми е мъчно, тъй като преди десет дена се върнах от кораба. Направо е супер така по средата на контракта да можеш да видиш съпруга си. Е, честно стана ми мъчно и за малчо - имаме син на 1г. и 2м. - Даниел. Ама да не си кривя душата - изкарах си страхотно!!! Като втори меден месец си беше - нищо, че мъжа и на работа трябваше да ходи.  newsm53 То и аз от време на време с него. Ама нали трябваше да си отплатя на компанията някак за пътешествието и прехраната.  smile3534 Иначе на пристанища - обикаляме до последно... Направо се замечтах пак да ходя!!!  smile3508 Ама догодина!!!

# 284
  • Varna
Здравейте и от мен,
така като гледам ще има земетръс от много   luvbed края на септември. Нашия тати и той живот и здраве на 29.09 трябва да си дойде.  Нямам търпение, последните дни са най-трудни. За съжаление обаче трябва да тръгне средата на ноември. Незнам как ще я караме с тези кратки почивки (3м. на кораба и 1.5м. в къщи). Рейса е кратък, но почивката е много малка. Сега мисли да подава документи в Роял карибиън. Там контрактите са 3 на 3. Това е мечтата ми. Като дойде времето ще ви помоля за за силно палцестискане.
Иначе при нас нищо ново. Прибрах децата и поне си имам компания вечер.

Роси благодаря ти за телефона, но няма да ходим защото сме на сватба в София. Догодина живот и здраве.

dessitta браво на теб. Къде ходихте? И аз живот и здраве декември ще ходя при мъжа ми. Много съм доволна защото на коледа и нова година ще бъдем заедно. Пък и заради пасажерите ще има програми, фоерверки и др. забавления.

Последна редакция: вт, 02 сеп 2008, 19:57 от nevy

Общи условия

Активация на акаунт