...лЕтни, слЪНчеви и инТЕРЕСни куХНИ - часТ 10

• 43 355
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Гуши, невероятна кухня. Разгледах и другите в сайта. Има страхотни неща. Озадачиха ме ниските цени. Имаш ли идея защо е така? Тук за подобна кухня ще искат минимум два пъти повече. Аз обаче се страхувам да поръчам.
Както и да е, пожелавам ти много приятни часове в нея, никакви проблеми с транспорта и монтажа Hug

многократно съм имала възможност да се убедя - най-вече за кухните, качествени са наистина - другите неща в сайта не са кой знае какво като дизайн, и все пак цените са истински - тоест, според мен тук изкуствено се завишават, като се каже италиански и вече ....

само да уточня специално за цените на кухните в сайта - обявените цени са за кухни с дължина 255 см - моята ще е 4 м и излиза 2100 евро (без транспорта) иначе е обявена за 1380 евро размери за стандартн& … 88;та

Последна редакция: пт, 30 май 2008, 15:48 от Гуш

# 106
  • Русе
Страхотни кухни!

Сега ме изпълва завист  Heart Eyes

# 107
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Искам да питам тези,които имат хоризонтални шкафове,с какви механизми са-от тези с амортисьорите или обикновени.Заслужава ли си да се дадат толкова пари за това удобство или не е от такова значение?

# 108
  • Варна
Момичета бясна съм #Cussing out.
Отидоха да монтират кухнята. На 19.05 дадохме капарото и вече е готова, очаквахме я най-рано след 2 седмици. Дори стените и тавана не са боядисани още. Как ще боядисваме после нямам идея. #Crazy newsm78 Sick Ама мъжа ми е виновен #2gunfire #2gunfire #2gunfire, че се мотка толкова време.
Ще умра от притеснение и не мога да отида да ги видя щото няма кой да гледа малкия.
Ох, дано да не стане бързата работа срам за майстора! baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 109
  • Пловдив
оле Диди дано всичко е наред не се тревожи  newsm10
Гуш честита ти поръчка,дан всичко е наред.
Радостче аз много държах на амортисьори и панти с амортисьори ,поне за мен е много комфортно и най вече пускам си вратичката и сама си се затваря.....но всеки сам си прецинява Simple Smile

# 110
  • Варна
Искам да питам тези,които имат хоризонтални шкафове,с какви механизми са-от тези с амортисьорите или обикновени.Заслужава ли си да се дадат толкова пари за това удобство или не е от такова значение?

Моите хоризнтални шкафове ще са на горен ред, с обикновени панти. Като се има предвид, че се борих с мъжа ми изобщо да има...

# 111
  • София
Mamma didi,споко - по-трудно ще е после боядисването, но не е невъзможно - виж аз така се издъних, не знам как въобще ми е убегнало - забравих да поръчам за единият от дългите шкафове да има място за микровълнова за вграждане  ooooh!
дано да може да се измисли нещо, че вече кухнята е поръчана и няма връщане назад.

# 112
  • Варна
И аз се издъних. След дълъг спор с майстора се съгласих долните шкафове да са на 95 см. Вече бях Ви се оплакала тук даже #Cussing out #Cussing out #Cussing out, но днес като видях колко са високиииииииииииии направо ми идваше да се застрелям #2gunfire #2gunfire #2gunfire Как ще свиквам с тая височина като се има предвид, че съм 164 см Sick нямам идея. Ще трябва да си купя някакви пантофи с ток или мъжа ми да ми направи две трупчета на които да стъпвам като готвя.
Голяма ОФЦЪ съм smile3511. Ще се изям от яд. Хем си знаех, че ще ми е висок плота и пак се съгласих newsm45. А и още нещо оставил ми нашия 61 см. ширина за пералнята...... а тя е 60. Как ще я наврем там акъла не ми го побира.
Ох, спирам щото само като пиша и се разстройвам, а днес като  я видях направо ми идваше да се гръмна.

# 113
Цитат
Как ще свиквам с тая височина като се има предвид, че съм 164 см  Sick нямам идея. Ще трябва да си купя някакви пантофи с ток или мъжа ми да ми направи две трупчета на които да стъпвам като готвя.

Ето ти няколко свежи , фешън идеи в стил японска гейша !   Peace  Laughing

# 114
  • MJF
я по-спокойно мама диди .сега премерих моя плот-висок е 93 см а съм с твоя ръст.много ми е удобно мотането по плота.аз изрично се занимавах един час да мисля и пробвам ,колко висок да е .вече 2 години си снова в кухнята без да ме боли гръб,ръце.....екстра ми е на мен.

# 115
за 164 ръст, 91-93 см плот е ОК.. няма да се пуашиш

# 116
пльок и аз...  Rolling Eyes

# 117
  • Варна
за 164 ръст, 91-93 см плот е ОК.. няма да се пуашиш
Абсолютно вярно Peace
Но за пералнята може да е проблем. Тя за вграждане ли е? Ако да, гледам по разни схеми за монтаж, че 60см е добре, но аз пак бих оставила по 2-3 см отстрани, да има къде да се клатушка докато центрофугира. Като знам че на мойта и трябват 4-5...но тя не е нивелирана добре, кога ли ще ме остави... ooooh!

# 118
  • Варна
Благодаря Ви, за успокоенията момичета!  Много сте мили!
Дано да сте прави за плота. Аз в момента съм на 85 см и може би за това ми се стори огромна разликата.
Но пералнята ще е проблем щото не е за вграждане.
Ама нямам нерви вече да се ядосвам. А и днес имаме годишнина от сватбата и ще се опитам да не мисля за това.
 И един съвет на всички които им предстои да си правят нова кухня - МИСЛЕТЕ И МЕРЕТЕ МНОООООГО, по-добре да се забавите със седмица, две дори месец, но да сте обмислили и предвидили всичко отколкото после да се тюхкате като мен! 

# 119
  • Варна
mamma didi, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!!! Гледай си празника и се забавлявай  bouquet
Кухнята е бял кахър. Ако нещо не стане точно както го искаш, ще те дразни точно една седмица, после няма да го забелязваш Wink

Общи условия

Активация на акаунт