...лЕтни, слЪНчеви и инТЕРЕСни куХНИ - часТ 10

• 43 342
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Eli dechkin на мен зеленото ми харесва повече, но може би една идея по-светло би стояло по-добре, но не и да се слива с кухнята ако тя е такъв цвят newsm78...., а колоната направи я в бяло и зелено, като стената където ти са прозорците или сиво и зелено на ленти които се увиват около нея, като спирала. Мисля, че ще стои интересно, или пак като спирала, но може да съчетаеш зеленото с цвета на стените на останалата част от хола, така ще бъде поправен прехода. А може и да я облепиш с  подходящ тапет.  Това е от мен, но си признавам, че аз съм пристрастена към зеленото Rolling Eyes

# 91
# 92
  • Русе

Изглежда стерилно.
[/quote]

И аз така мисля. Затова не го пуснах в началото. Цветовете не са това което излизат на проекта. Много ме е яд. На мен ми харесва и с зеленото ( не толкова наситено) и с оранжевото ( по-ярко). Другите стени ( на хола) ще са в бледи оранжеви мацаници.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5970055

# 93
eli dechkin, на мен варианта със зелената стена страшно много ми харесва! Останалите стени в помещението ги направете в друг пастелен цвят или бели, върху които да има някаква по-наситена зелена декорация. Така мисля  Grinning

# 94
http://images26.snimka.bg/005972635.jpg  - вече си имам работен плот от червен гранит Simple Smile снимката е информативна, не съм се опитвала да хвана самия цвят или някакви други достойнства на плота - обаче съм много доволна.

# 95
  • Пловдив
Ели ами да ти кажа според мен си зависи какво зелено ще са ти шкафовете,тоест ако е искрящо най-добре според мен стените да не са в зелено а нещо което да не привлича погледа,по скоро може да се акцентира върху колоната и върху стената от холната част която разбрах че е с някакви "цапаници" най-вероятно някаква мазилка ........Според мен си направи стената зад кухнята в цвета на по светлите шкафове......
Ивка честита ти кухня   bouquet

# 96
  • гр. София
Здравейте, момичета! Simple Smile И аз се записвам- ще ви следя с интерес , защото и мен това ме чака. Честито на всички с нови кухни! valq_78 и аз като теб смятам да съединя стая с балкон за да се получи 3 в 1- кухня,трапезария, хол  Thinking нооо още не мога да го измисля проекта. Thinking

# 97
  • В лудницата на 2-рия етаж.
eli_dechkin  -според мен стената трябва да ти е оранжева,така ще има плавен преход към хола без много шаренийки.
тити  -много ти е хубав плота,честито.

# 98
valq_78[/b] и аз като теб смятам да съединя стая с балкон за да се получи 3 в 1- кухня,трапезария, хол  Thinking нооо още не мога да го измисля проекта. Thinking
Кухнята в отговора ми не е моя ,а на ПиНтИшПуНтА .Тя не се беше справила с показването на линка и аз просто помогнах.

# 99
  • София
Момичета, много съм щастлива - да се изфукам дали може - брат ми преди малко ми поръча кухнята - аз бях писала преди, но едва ли някой помни - та, кухнята е тази - врати бял лак, корпус избелен дъб, 4м за 2200 евро заедно с транспорта от Италия до Б-я. Чакаме я след около месец и половина да пристигне. Единствено в суматохата, пък и по телефона доуточнявахме и променяхме някои неща, оказва се, че нямаме чекмедже за вилиците и лъжиците и прочее прибори   ooooh!
сега ще трябва ди мислим някакво допълнително приспособление, примерно чекмеджета в някой от двата високи шкафа (240 см).

# 100
Аз я помня!  Peace Разгледах и сайта , но за съжаление не мога да поръчам.   Cry

# 101
  • MJF
Гуш много ми харесва кухнята.разгледах и други работи от сайта.търпение да я получиш и със здраве да си я ползвате.

# 102
  • София
Аз я помня!  Peace Разгледах и сайта , но за съжаление не мога да поръчам.   Cry

ако решиш, кажи - брат ми в момента поръчва за още двама души. Три-четири пъти в годината ходи за поръчки (занимава се с имоти, купува, преобразява, продава). Ето една къща от миналата година, в нея всички мебели са от въпросния магазин. Миналият път поръча за майка ми кухня в класически стил - ето тази.
Много по-евтино излиза, така и не мога да си обясна как толкова много скачат цените на италианските мебели като ги докарат тук в Б-я. Outta Joint

# 103
Гуши, невероятна кухня. Разгледах и другите в сайта. Има страхотни неща. Озадачиха ме ниските цени. Имаш ли идея защо е така? Тук за подобна кухня ще искат минимум два пъти повече. Аз обаче се страхувам да поръчам.
Както и да е, пожелавам ти много приятни часове в нея, никакви проблеми с транспорта и монтажа Hug

# 104
  • MJF
мда и аз точно цените гледах на сайта .ако са актуални в бг ни обират като....моя италиански диван сега гледам цените на подобните и нещо почвам да се Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт