...лЕтни, слЪНчеви и инТЕРЕСни куХНИ - часТ 10

• 42 927
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
Честита годишнина , mamma didi ! Живи и здрави и още много години съвместен и щастлив живот !

# 121
  • Варна
Оооооооо, много Ви благодаря момичета!
Нека обаче не разводняваме темата с честитки, че някой може да се засегне.

# 122
  • Варна
    А моите неволи продължават - част ІІ
Височината на плота и пералнята дето трябва със сапун да я вкарвам се оказаха най-малкия ми проблем.
1. Оказа се, че имам газови котлони без  място за бутилка за газ #Crazy, а района още не е газифициран.
2. Шкафа за вградената ми съдомиялна просто го няма щото човека си мислел newsm78, че тя няма да е за в вграждане(поне има място за шкаф и ако не стане за съдомиялна ще сложа газовата бутилка там Mr. Green)..... какво още newsm78, а да:
3. Стената ми била крива и ъгловият ми шкаф или няма да се отваря, т.е ще ми е за фасон или ще ми е крива вратата и пак не е ясно дали ще се отваря,
4. шкафа над хладилника трябваше да е дълбок 60 см, но не е естествено колкото другите горни шкафове е.....30 см.... (за това поне си призна, че грешката е негова - голямо успокоение) .........ами аз май по- добре да спирам.
Обмислям вариант с големи червени букви да напиша трите имена на майстора ми и телефонния номер на всякъде където мога в Интернет с големи букви....бягайте мошеник  #2gunfire #2gunfire #2gunfireКакво ще кажете а?... аз просто нямам сили вече, как успях от цяла Варна него да нацеля не знам. Голям съм Марко Тотев.

# 123
mamma didi , голяма страхотия си описала!  ooooh! Изобщо не го мисли варианта - направо пиши !   Peace

# 124
Маммма Диди , напиши моля те имента на майстора или фирмата му , адрес на офиса или сайт ако има разбира се , че да не се опарят и други ...

# 125
  • В лудницата на 2-рия етаж.
mamma didi -много неприятно,кажи му,че няма да му платиш,докато не си оправи грешките.

# 126
  • Варна
Голяма гадост!  Sad Раздухай непрофесионализма на този майстор. И radost24  е права-не плащай пълната сума, докато не оправи оправимото. Hug

# 127
mamma didi, гони го до дупка и не се примирявай. Стената може да се изправи и ще се види дали проблема е в нея. Да я разглоби и преправи, това му е работата. Все пак си плащаш.  Дори и ти да си объркала някой размер (въпреки, че доколкото си спомням и той е мерил) е без значение.
Кухня не се прави всеки ден. Да коригира всеки шкаф по 10 пъти докато го направи както трябва.  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire
Прегръщам те и ти стискам палци.  fingerscrossed
 Hug  Hug  Hug

# 128
мама Диди ,има тема за черен списък на майсторите,мисля,че ще спасиш доста  други мами,ако добавиш името на твоя "пишман майстор" там  Peace

# 129
  • Пловдив
оле Диди искренно ти съчуствам,направо нямам думи  #2gunfire
Не само му запиши имената ,но задължително не му плащай,няма какво да ти направи .......
и въобще не го слушай,нашия ъгъл също е крив (то май няма къща която е с идеални прави ъгли) е въпреки всичко и двата ми ъглови шкафове се отварят прекрасно,вярно майстора си игра полвин ден докато ги пасне но всичко си е наред......гони го до дупка

# 130
  • София
здравейте! търся фирма за направата на кухня (шкафове, мивка и вграждане на пералня и миалня), да не взима скъпо Embarassed. ако сте доволни от вашата или сте чули за някоя с нормални цени, ми дайте кординати. благодаря ви предварително  bouquet

# 131
  • MJF
ползвай библиотеката и/или  намери темите за кухни с търсачката. Peace

# 132
Сега да ви попитам аз, мислите ли, че горни шкафове, които се отварят по стандартен начин с панти ще бъдат проблематични, ако са с ширина 60 см.? По проект ми ги дадоха с по малка ширина, но пък се разминаваха като линия с долните. Прекалявам ли с изискванията си, а  Rolling Eyes Не ми се иска заради пуста суета да ми провиснат вратичките  Laughing

# 133
Моите не са провиснали , ползавам ги 7 години.Всъщност само една вратичка ми е такава на горен ред /съответно и долен / и нямам проблем ,макар ,че е на шкаф , който се отваря минимум 5 пъти на ден.Ако са ти качествени пантите , мисля че и ти няма да имаш проблеми !  Peace

# 134
  • Варна
Не смея да пиша...... има малка светлина в тунела Praynig, но докато не видя не вярвам. Обеща някои от нещата да ги оправи е не всичките де, то някой просто няма начин при монтирана кухня да се оправят вече, освен ако не я сменя цялата тотално. В събота ще я довършва уж и ако стане ще я снимам и покажа, макар че като гледам какви кухни показвате направо ме е срам да изтипосам моето недоразумение  тук. Sick

Общи условия

Активация на акаунт