...лЕтни, слЪНчеви и инТЕРЕСни куХНИ - часТ 10

• 42 913
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
mamma didi , всяко зло за добро !  Peace Другата ще е по-хубава , пожелавам ти го от сърце !    bouquet

# 136
Честит рожден ден на ***Диди96***

# 137
Благодаря , valq_78 !  Hug

# 138
jj okocha, съгласна съм с  диди96, а и можеш да се застраховаш с трета допълнителна панта.  Wink

mamma didi, ще стискам палци за благополучна развръзка.  Hug

***Диди96***   bdbaloni
С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си;
смелост - да ги осъществяваш;
търпение, за да ги постигаш;
и много любов, за да дава смисъл на всичко това!
  bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

# 139
justice , благодаря !  Hug

# 140
На рожденичката честито   bouquet

И тук да питам, уредите на Scholtes само във Варна ли се намират?

# 141
jj okocha , благодаря !  Hug Защо не попиташ за тези уреди там ,където продават Индезит и Аристон - и трите марки се произвеждат от една компания?

# 142
Момичета, ще ме насочите ли към майстор или фирма в София, която прави хубави и ЕВТИНИ кухни.
Става въпрос за кумът ни, който си няма никаква идея от кухни и е потенциална жертва на всички продавач-консултанти и проектанти.
Вече му направих няколко проекта, а и ще ходим заедно да събираме оферти и да направим поръчка.
Важното за него е да е евтино.
Благодаря предварително.  Hug  Hug  Hug

# 143
  • Някъде на път....
Момичета, ще ме насочите ли към майстор или фирма в София, която прави хубави и ЕВТИНИ кухни.
Става въпрос за кумът ни, който си няма никаква идея от кухни и е потенциална жертва на всички продавач-консултанти и проектанти.
Вече му направих няколко проекта, а и ще ходим заедно да събираме оферти и да направим поръчка.
Важното за него е да е евтино.
Благодаря предварително.  Hug  Hug  Hug
Хммм! Всички май търсим такива, а то едва ли има............  newsm78

# 144
  • София. Някъде из Младост-ите
Запис.  Embarassed
Темите за кухни са много разхвърлени и трудно се търси в тях информация относно фирмите-производители. Ако може малко някой да подскаже?  Hug

# 145
Едни наши познати имат фирмичка за поректиране на кухни и са достъпни цените им  Peace

Правят ти компютърен проект и ти казват ценичката  Peace

Ако те устройва поръчваш  Hug

това е сайтчето им : www.perfekt3.hit.bg

# 146
  • София
Ние си поръчахме онзи ден кухния по поръчка. Фирмата се казва Орион, намира се точно до Макдонълс в Люлин, мисля че нямат сайт. Значи в магазина отидохме, продавачката ни сметна това което искахме колко ще ни струва. Дойде човека, носи си каталози, всичко необходимо за да улесни избора ни. Взе мерките и ни каза веднага колко ще излезе всичко. Значи от долу има 4 шкафа, като едниния е под мивката, а другия е за пералнята. Отгоре са 5 шкафа. Материала е МДФ, долните шкафове са в плот всичките и има и гръб на стената, кошчето за отпадъци е вградено. горните шкафове са с козерка с лунички. И всичко това ни струва 1450лв, заедно с мивката, стъклата, дръжки, кошче и т.н. един вид ние само батерия за мивката трябва да си вземем. В цената е включена и доставката и монтажа. Срока за изпълнение е 1 месец. Дано да съм ти била полезна  Hug

# 147
  • Варна.
Обръщам се към специалистите, към мамите които са гледали много кухненски модели или изобщо който се сети.
Съжалявам, че не мога да покажа снимка, прекарах много време в ровене по сайтове, но нищо подобно не намерих.
Става въпрос за иззидани кухненски шкафове, италиански дизайн е, всичко е облицовано с малки плочки, включително плота и стената зад него /гърба/, шкафовете са поставени в предварително оформени кухини, също и кухненските уреди. Това, което видях е направено в къща, явно изисква повече място, но смятам че и за апартамент може да се измисли подходящо оформяне.
Дано да сте ме разбрали.
Ако някой има снимки на подобни неща, моля да даде! Или пък, ако знаете кой във Варна може да изпълни такъв проект.
Благодаря!

# 148
  • София
НЕ мога да не се похваля, и да не кажа колко съм притеснена. Утре сутринта идват да ми монтират кухнята, не мога да повярвам че на безумното време чакане му идва краят. Днес в последния момент и ТЕКА си изпълниха обещанието и вече имам мивка и абсорбатор.
Стискайте палци да е както трябва всичко  Praynig
Само да я монтират и ще пусна снимки

# 149
dioni , стискам палци Peace и за теб.Аз не смея да кажа, но...... днес към 9 ч ще ми докарат шкафовете Crazy.Мъжът ми ще ги посреща, а  аз ще координирам шофьора и т.н........ че съм на работа ooooh! Дано този път пристигне всичко и това "всичко" да е без транспортни рекламации и други  "екстри" Crazy

Общи условия

Активация на акаунт