...лЕтни, слЪНчеви и инТЕРЕСни куХНИ - часТ 10

• 42 907
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
velmar , настъпи ли великият момент ?  Simple Smile Вече се чудех къде зачезна ?! Ще чакаме снимки , като я монтират , дано няма проблеми !  Peace

# 151
Оооооо- да пристигнат шкафовете, че моите одисеи край нямат ooooh!.Та- -ще черпя и всенародни тържества ще  правя Joy За монтажа- сигурно ще е другата седмица, че нямам време тия дни да се заемем с нещата Crazy
Та- през това време трябва да купя останалите неща( крайно време ееееее. Embarassed Embarassed Embarassed)-мивка, аспиратор и смесител!

# 152
Mama Pisana, kamelia1982  Мерси за информацията.  Hug

dioni, velmar Очаквам снимките ви с нетърпение.  Mr. Green

# 153
  • Варна
И нашата уж я правят в момента. Другата седмица ще разбиваме старата лята мивка. Mr. Green

# 154
Здрвейте Simple Smile
и аз се записвам в отбора Simple Smile Предстои ми нанасяне в нов апартамент и в момента главния приблем ни е кухнята.
Направих си проект с програмката на Ално и въпроса ми е има ли как да го конвертирам в  обикновенна снимка?
kamelia1982 случайно да знаеш улицата коя се пада? Че Люлин ми е "тъмна Индия" Embarassed Да не би да е на спирка Орион с/у Зоната?
irenanu много ми хареса твоята кухня  Hug Може ли да споделиш от къде я поръча? И евентуално колко долу горе ти излезе?

Имам още няколко въпроса Simple Smile Съжалявам опитах се да прочета предните теми но в главата ми остана една голяма каша Embarassed

Кой материал е добър за кухня До колкото успях да разбера май МДФ-а? Или бъркам?
Аз иска кухнята да е в два цвята тъмно кафяв май венде се казва точно цвета а другия да е слонова кост Rolling Eyes Има ли някакъв каталог на цветовете?
Предварително ви благодаря  много  за отговорите   bouquet

# 155
  • Варна
Mpulle, привет.
Нашата кухня ще е от ПДЧ. МДФ-а е по-скъп материал. Зависи дали имаш лимит на твоята кухня. Mr. Green Най-добре ще е да споделят дамите с такива кухни как е.

Плоскостите от които нашият майстор ще я работи е от тази фирма. Българско производство. Погледни, има каталог на цветовете, но имай предвид, че се получава разминаване в нюансите на определен материал при различните фирми. Защото ние гледахме една бреза, а после и друга бреза, и трета бреза... Laughing

http://www.kronospan.bg/products/category.phtml?cat_id=38

# 156
  • София
Да попитам тези на които вече са им монтирали кухните. Въпросът ми е за размера на шкафовете - долните. Шкафа е на крачена - 10 см - така се бяхме разбрали, но не разбирам защо шкафовете не са до стената а имат едно отстояние от около 6-7 см от стената- така полезният им обем се намалява още повече - и при вас ли е така или ......... само моите долни шкофове са малки  Confused

# 157
  • Варна
dioni,какво имаш предвид за това ,че  не са до стената.Ако са с чекмеджета и са с тандембокс ,той е 50 или 55 см. и отзад остава свободно неизползваемо място.Тандембокса при мен е 50 см.

Моята кухня е готова ,но все не ми остава време а и още не сме приключили и непрекъснато има нещо натрупано   Embarassed и не ми остава време да приложа снимков материал.Надявам се тези дни и аз да се похваля.

# 158
  • На село
dioni, стандартно се оставя такова разстояние м/у стената и долния ред шкафове за маркучите на пералнята и съдомиялната.

# 159
  • София
Привет и от мен, позатрих се малко неприятности с децата, но сега съм тук и отивам да наваксам пропуснатото  Hug

# 160
Направих си проект с програмката на Ално и въпроса ми е има ли как да го конвертирам в  обикновенна снимка?

Когато си на Fullscreen, използвай Save Fullscreen и запиши в JPEG формат

# 161
За стотен път си променям плановете за кухнята. Всички ли сте били така? Само аз ли съм кусурлива  Laughing

# 162
  • София
За стотен път си променям плановете за кухнята. Всички ли сте били така? Само аз ли съм кусурлива  Laughing

с Ално не съм си играла, но и аз много ги мислих, и от много мислене за малко да остана без нито едно чекмедже  Laughing
тук такива ги искам, там така, а възможностите не са безкрайни
- в последния момент направихме корекция на поръчката
Иначе от първоначалния вариант не съм избягала много, май.

ето скица - малко са нахвърляни модулите, т.е. двете колони от 240см., едната от които с фурна, са от другата страна на по-дългата част /ама обяснение изпрасках/ - ей тук трябва да влезе кухнята, скоро надявам се  Grinning
PS. не се стряскайте, че стаята изглежда все едно е паднала бомба - събаряхме стени заради преустойствата, които исках.

# 163
  • София

kamelia1982 случайно да знаеш улицата коя се пада? Че Люлин ми е "тъмна Индия" Embarassed Да не би да е на спирка Орион с/у Зоната?

Да точно срещу Зоната е. Пада се между Макдоналс и Декор

# 164
  kamelia1982  bouquet  bouquet Знам го магазинчето Simple Smile Още утре отивам   bouquet

Ати, Зам Уесъл     bouquet Много благодаря и на вас за отговорите Simple Smile

Утре ще се пробвам да покажа какъв проект направих  Simple Smile 

Общи условия

Активация на акаунт