МАРТЕНСКИ отбор чудесен лятото посреща с песен!

• 15 320
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
Честит Рожден Ден, Дейзи!! Да си жива и здрава, много много щастлива, обичана и уважавана!

Лек и успешен ден

# 136

bouquetЧестит Рожден Ден ,  Дейзи,  bouquet

Кали , страхотна си , аз досега все чаках да чуя лоши последици от тази диета , но като видях за пореден път резултата....... Peace .

Мики , явно това е актуалния вирус мен снощи от нищо така яко ме преряза гърлото и още не ме е отпуснало.

Сега да разкажа за Ели.Събота и неделя си бях при нея.Пристигнахме в петък вечерта и си легнахме до нея , цяла нощ не спах и ставах на всеки нейн трепе.мъжа ми каза , че ако не съм била убита от път сигурно съм щяла да стоя цяла нощ права над леглото hahahaНа сутринта тя повика баба си в просъница , аз станах да я погаля и тя със затворени очи простена.."А...Мамаа" .Не знам как точно ме позна.Милото беше толкова щастливо , веднага отсвири всички останали и не ни изтърваше от поглед.На другата вечер едва заспа , само ме галеше и повтаряше" мамо  ,  обичкам те"...Но за съжаление в неделя пак се разделихме , домъчня и , но нямаше големи драми.После баба и каза , че само била сърдите и не искала да говори , но и минало.

А снощи от градината е имало организирана спартакиада.Било е за големите , но и малките са били на сцената  - по скоро са дефилирали и са ги прибрали , но все пак това е било първата публична изява на детето ми , оято аз изпуснах Cry

Но колкото и да ми е мъчно , се убедих , че детето ми се чувства добре , яслата е в парка , вечер я разхождат на чист въздух , има си пясъчник в двора , яде плодове на воля , кара си колата , скоро ще напълнят и басейна......а тук след яслата - в мръсния пясъчник и в панелката....... Rolling Eyes

# 137
Дейзи , честит рожден ден. Бъди щастлива и много обичана.  ura newsm59  ura

# 138
  • София
Честит Рожден ден , Дейзи   bouquet Да си много здрава, много щастлива, много обичана и много усмихната  Hug

Цеци  Hug представям си колко ви се е зарадвала Ели  Hug Като зная Емка как се радва като ни види след някакво наше отсъствие Simple Smile По-добре е там на чист въздух, тук в София е ужасно мръсно  Tired

Джеси Simple Smile Петя е много красива  Hug

Дани  Hug хубаво си се разнообразила Simple Smile Щом децата слушат, може и по-често да си спретваш такива почивки - със сигурност имаш нужда  Hug

Ели, стискам палци да не е нещо сериозно  Peace

# 139
  • In the jungle out there..
Честит рожден ден, Дейзи! Пожелавам ти цялото щастие на света и много здраве за теб и всички, които обичаш!

# 140
Момичета ,треперих аз 2 дена за зъболекаря и сега се оказа ,че днес няма да ми правят нищо  Mr. Green трябва да направя снимка и в лабораторията да се проверят някъкви подробности за коронките та се поотложиха нещата с няколко дни .
Пиша ви да не ме мислите  Grinning няма да се мре днес .
Алекс е добре от болките в гърлото няма и помен ,яде като обезумял и така. Мисля да го заведа за 2 часа на плаж,че имаме тука наблизо едно хубаво местенце ,малко да поиграеме и така.
Хубав ден на всички  Hug

# 141
Благодаря ви момичета Hugпрекрасни сте Hugаз от своя страна също ви желая здраве, много радости, усмивки, вълнения и пътувания HugКалаза, тортата е невероятна HugПОлучих много цветя от колегите и съм много приятно изненадана и развълнувана, не очаквах и ми оправиха настроението Grinning

Умишлено влизам по-рядко във форума вече, по мои си причини Winkдобре сме. Алис се е раздивяла яко, вчера направи три истерии за три различни неща, нервите ми са станали като въжета вече Rolling Eyesнямам търпение за морето вече, заминаваме по-следващата седмица и ще се пръсна от това чакане Laughingчакам с нетърпение и първи юни, че сме на готино празненство и ще ви пусна после снимки. Вчера пък е "яздила" пони и бяха големи емоции и преживяваници. Обичам ви Hug

# 142
  • Варна
daizy, честит рожден ден и от мен! Много, много хубави мигове ти пожелавам!
Ние пък сме на сватба на 1-ви юни, а аз още не знам какво ще облека. Confused Пак последния момент. Tired

# 143
Дейзи, честит рожден ден! Бъди здрава, много обичана и обичаща и все такава свежарка!

# 144
Дейзи  Hug ЧРД!Желая ти много здраве,щастие и късмет!!!

# 145
Мики,ти се отърва а.... Wink Мен утре сутринта ще ме разпънат на зъболекарския стол  Crazy

# 146
Честит Рожден Ден Дейзи  Hug желая ти от всичко хубаво по много   bouquet
Тъкмо се чудех къде изчезна, определено липсваш на темичката  Peace

Джеси много е красива Петя и е със страхотна рокля  Wink

Цеци явно много ти липсва сладуранката, но нали е за лятото,  е сега ще мине  Wink

Мики, не го мисли зъболекаря, няма и да усетиш. Дано Алекс днес вече е по-добре  Peace

# 147
  • София, център
Дейзи, ЧРД! Да си много щастлива, усмихната... да станеш шофьор и да ти е послушна Али!!!

# 148
Дейзи, честит празник - бъди все така здрава, щастлива и обичана.

# 149
еее.. много хубави неща днес Simple Smile

Дейзи, много да си щастлива и балансирана типожелавам, да съхраняваш мир и спокойствие в себе си.

Мики, като гледам, и ти имаш повод да черпиш Joy

а Петето е страхотно мила и  сладинка! Други снимки няма ли?

Общи условия

Активация на акаунт